chemicalo Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 maartucha napisał(a):My to robimy zwykła męska maszynka do strzyżenia włosków :) Toffik jeszcze stara się z nami walczyć, ale już wie, że to konieczny zabieg:) Ja tam się boję maszynke chwycić do ręki... Quote
maartucha Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Bblue napisał(a):Ja tam się boję maszynke chwycić do ręki... Ja tez :D z czasem pewnie się nie będę bała :D Teraz Ja trzymam Tofficzka a tata wykonuje tą niemiłą czynność:D Quote
Acia_ Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 [quote name='Aga76']Pozdrowienia dla Misiaczka :loveu: Bardzo dziekujemy :loveu: [quote name='maartucha']My to robimy zwykła męska maszynka do strzyżenia włosków Toffik jeszcze stara się z nami walczyć, ale już wie, że to konieczny zabieg Maszynka..... Ja bym sie bała... ...Miciu jest taki skoczny :shake: [quote name='agaciaaa']super fotki, tylko mało Misia! cudny jest słodziaczek:loveu: Dziekujemy :loveu: Dziś jeszcze troche wstawie :D [quote name='maartucha']Ja tez z czasem pewnie się nie będę bała Teraz Ja trzymam Tofficzka a tata wykonuje tą niemiłą czynność Hmmm no niewiem :hmmmm: UWAGA UWAGA !!! Impreza!!! Miciu kończy 3 miesiąc! :evilbat: :pepsi: :n00b: :sweetCyb: :bigcool: :drinking: :B-fly: :dog: :klacz: :Cool!: :jumpie: :bday: :BIG: :popcorn: :new-bday: :tort: :knajpa: :drink1: :beerchug: :drinka: :laola: :cunao: Quote
Kincia Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Wszystkiego najlepszego dla Misiaczka :loveu::loveu::multi: Fajna dzis data na 3 miesiac :D 7.07.2007 :D:D :new-bday::new-bday::new-bday::new-bday::BIG::BIG::BIG::BIG::drinka::drinka::drinka::drinka::drinka::drinka::drinka: Quote
Acia_ Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 [quote name='agaciaaa']wszystkiego naj dla Misia :D Fenk ju! :cool1: [quote name='Agata_B']Wszystkiego naj! :multi: Fenk ju! :cool1: Zaczynamy impreze!!! :knajpa: :drinking: :cunao: :pepsi: Quote
Acia_ Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 Zaraz dam foty!!! Kto chce?? Są chętni?? :) Quote
Kincia Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Asia&Misia napisał(a):Zaraz dam foty!!! Kto chce?? Są chętni?? :) JA CHCE!!!!!!!! :multi::multi::multi::multi: a mojego posta to nie zacytowala:diabloti: Quote
Acia_ Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 Hehe dziekujemy :evilbat: Smaczne napewno bedzie bo dostał patyczki puriny :evil_lol: Quote
Acia_ Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Wszystkiego najlepszego dla Misiaczka :loveu::loveu::multi: Fajna dzis data na 3 miesiac :D 7.07.2007 :D:D :new-bday::new-bday::new-bday::new-bday::BIG::BIG::BIG::BIG::drinka::drinka::drinka::drinka::drinka::drinka::drinka: Fenk ju :cool1: Pinczerek-Jacky napisał(a):JA CHCE!!!!!!!! :multi::multi::multi::multi: a mojego posta to nie zacytowala:diabloti: Niezauważyłam :eviltong: Quote
Kincia Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 [quote name='Asia&Misia']:evilbat: Jaki on juz duzy :D:D Słodziak :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
chemicalo Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Piękny chłopak. Tylko te uszy! Obetnij mu je szybko!!! Wszystkiego naj naj Misiu :drinking: :drinking: :drinking: Quote
Acia_ Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 News Dziś Misiu będzie miał obcinane włoski z uszu :D Quote
Recommended Posts