Dzaga Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 A mi ? Mi nikt nie będzie życzył żebym utonęła w morzu :( ? Quote
Kincia Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Dzaga napisał(a):A mi ? Mi nikt nie będzie życzył żebym utonęła w morzu :( ? Miłych wakacji nie utop nam sie tam i przywies fotki :D:) Quote
Dzaga Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Magda_Miki napisał(a):Asiu miłych wakacji! Do zobaczenia!:multi: A mi ? Mi nikt nie będzie życzył żebym utonęła w morzu :( ? Quote
Kincia Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Dzaga napisał(a):A mi ? Mi nikt nie będzie życzył żebym utonęła w morzu :( ? Przeciez ja ci zyczylam :placz::placz::placz: Quote
Dzaga Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Przeciez ja ci zyczylam :placz::placz::placz: heh ... :lol: Quote
Kincia Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Dzaga napisał(a):zapomniałam :lol: No to lepiej nie zapominaj :D Quote
Acia_ Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Miłego wypoczynku :) Nie zgub Misia :D:D I przywies fooooootki :D:D Dziekuje :D Misia niezgubiłam (chyba :roll: ) :D Fotki są i dzis będą :D Dagusia1992 napisał(a):miłych wakacji xD i czkeamy na fotki;] Dziekuje :D A co do fotek to dziś będą :D Dzaga napisał(a):A mi ? Mi nikt nie będzie życzył żebym utonęła w morzu :( ? Ja ci życze :D Utop się w morzu :evil_lol: Magda_Miki napisał(a):Asiu miłych wakacji! Do zobaczenia!:multi: Dzikuje, były miłe :D :loveu: Fotki dam po obiadku :D Quote
Kincia Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 To sprawdz czy go masz :D:D To ja lece papa i czekam na foteczki :*:* Quote
Acia_ Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 Zaraz wkleje fotki :D A Miciu jest :evil_lol: bo własnie mi obgryza noge :evil_lol: Hmm miłam coś jeszcze powiedzieć :hmmmm: Dobra najwyżej napisze w poscie z fotkami :D Quote
Acia_ Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 Aha już wiem.... ....byliśmy z Misiem na operacji plastycznej ... ... i teraz wyglądamy tak: A to Miciu z lizaczkiem :D Quote
maartucha Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 tak mało?:P ładniutkie zdjęcia Asiu koniecznie małemu uszka przygolcie,bo takie Mu nigdy nie staną Quote
Acia_ Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 Reszta później, a z uszkami to sie niedlugo wybieramy :) Quote
chemicalo Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Asia&Misia napisał(a):Reszta później, a z uszkami to sie niedlugo wybieramy :) Gdzie sie wybieracie? Przecież samemu się obcina :P Quote
Kincia Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Hihi ale operacja :D Sliczne fotki tylko wiecej a nie :loveu::loveu::loveu: Quote
maartucha Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Bblue napisał(a):Gdzie sie wybieracie? Przecież samemu się obcina :P hihi dokładnie :P Przepraszam ale One będą obcinane dopiero pierwszy raz? :-o Ja juz jak Tofficzka odbierałam to już miał raz przygolone. jeżeli Pierwszy raz to tym bardziej nie radze nigdzie isć tylko zająć sie tym samemu, bo piesek na pewno będzie przestraszony troszkę - tak myślę:) Asiu od Maleńkiego musicie Go przyzwyczajać do tego typu zabiegów, czesania, podcinania, kąpieli - bo póżniej będziecie mieli problemy :) Quote
Acia_ Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 Do kąpieli i czesania jest przyzwyczjony :D A co do uszek to chciaeliśmy sie wybrac do jakiegoś psiego fryzjera ... Quote
chemicalo Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Asia&Misia napisał(a):Do kąpieli i czesania jest przyzwyczjony :D A co do uszek to chciaeliśmy sie wybrac do jakiegoś psiego fryzjera ... Wystarczy, że weźmiesz jakieś nożyczki z zaokrąglonymi końcami i po mału obetniesz. Ale to zajmie Ci więcej czasu. Można też zgolić :cool3: Quote
maartucha Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Bblue napisał(a):Wystarczy, że weźmiesz jakieś nożyczki z zaokrąglonymi końcami i po mału obetniesz. Ale to zajmie Ci więcej czasu. Można też zgolić :cool3: My to robimy zwykła męska maszynka do strzyżenia włosków :) Toffik jeszcze stara się z nami walczyć, ale już wie, że to konieczny zabieg:) Quote
agaciaaa Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 super fotki, tylko mało Misia! :) cudny jest słodziaczek:loveu: Quote
Recommended Posts