Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

EveL napisał(a):
Pinczerek-Jacky, najpierw nas wyganiasz a potem prowokujesz... Ty normalna jesteś? :roll:

Mnie się wydaje że ona poprostu chce rozpętać "wojne" a potem na nas wyjechać że zaśmiecamy galerie i wogóle.
Gdybyś (mówie do pinczerka-jacky) przejrzała ta galerię to zauważyłabyś że połowa twoich postów ( o ile nie więcej) to jedno zwykłe lanie wody, które jest raczej niepotrzebne i zaśmieca galerię Miśka, no ale przecież nie będe Ci ust na klódke zamykać skoro Ty o wszystkim wiesz najlepiej.

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

marymek napisał(a):
Mnie się wydaje że ona poprostu chce rozpętać "wojne" a potem na nas wyjechać że zaśmiecamy galerie i wogóle.
Gdybyś (mówie do pinczerka-jacky) przejrzała ta galerię to zauważyłabyś że połowa twoich postów ( o ile nie więcej) to jedno zwykłe lanie wody, które jest raczej niepotrzebne i zaśmieca galerię Miśka, no ale przecież nie będe Ci ust na klódke zamykać skoro Ty o wszystkim wiesz najlepiej.

Nie prowokoje was tylko mowie ze to przez was napewno sie nie odzywa zebyscie sie znowu do niej nie doczepily.
A co tam jest wygwiastkowane to nie wiecie :p

Guest Agata_B
Posted

marymek napisał(a):

Bo Pinczerek-Jacky chce mieć dużo postów :p ;)

Posted

Agata_B napisał(a):
Bo Pinczerek-Jacky chce mieć dużo postów :p ;)

Niechce miec duzo postow.
Tylko chce sobie tutaj z kims po gadac i po oceniac fotki :p .

Posted

[quote name='Agata_B']Bo Pinczerek-Jacky chce mieć dużo postów :p ;)

Ano tak, czyli mamy do czynienia z nabijaniem jednak.
Niektórym to wydaje się że jeśli mają 10000000 postów to są najlepsi, a mnie sie wydaje że tu nie chodzi o ilość, tylko o jakość (w tym przypadku o wiedze).
Tylko błagam Cie pinczerku, nie mów mi że Ci zazdroszcze tak dużej ilości postów, bo mnie nabijanie nie kręci ;)

Nie prowokoje was tylko mowie ze to przez was napewno sie nie odzywa zebyscie sie znowu do niej nie doczepily.
A co tam jest wygwiastkowane to nie wiecie :p

No jasne, że wiemy.
Co innego może być na 5 liter odnośnie osób które maja odmienne zdanie niż Ty, no i które mają na dany temat więcej wiedzy i racji?

Guest Agata_B
Posted

[quote name='Pinczerek-Jacky']Niechce miec duzo postow.
Tylko chce sobie tutaj z kims po gadac i po oceniac fotki :p .
aha, rozumiem :cool3:
A na wątku "Zbieramy na yorki" mówiłaś że chcesz mieć 2000 postów i że nabijasz ;) Ale to bylo dość dawno. :p

Posted

marymek napisał(a):
Ano tak, czyli mamy do czynienia z nabijaniem jednak.
Niektórym to wydaje się że jeśli mają 10000000 postów to są najlepsi, a mnie sie wydaje że tu nie chodzi o ilość, tylko o jakość (w tym przypadku o wiedze).
Tylko błagam Cie pinczerku, nie mów mi że Ci zazdroszcze tak dużej ilości postów, bo mnie nabijanie nie kręci ;)

No jasne, że wiemy.
Co innego może być na 5 liter odnośnie osób które maja odmienne zdanie niż Ty, no i które mają na dany temat więcej wiedzy i racji?

Nie musisz mnie blagac po tego nie powiem :p
Wiesz ja nie siedze tylko tutaj siedze na innych watkach nie w galeriach i wyrazam swoje zdanie moge miec nawet 1000000 postow one same sie nabijaja :p

Posted

[quote name='Agata_B']aha, rozumiem :cool3:
A na wątku "Zbieramy na yorki" mówiłaś że chcesz mieć 2000 postów i że nabijasz ;) Ale to bylo dość dawno. :p

No pisalam tak bo mialam malo do 2000 i tak bym wkoncu dobija nie pisalam np cyfr zeby dobic tylko normalnie gadalam...:p

Posted

Pinczerek-Jacky napisał(a):
Nie musisz mnie blagac po tego nie powiem :p
Wiesz ja nie siedze tylko tutaj siedze na innych watkach nie w galeriach i wyrazam swoje zdanie moge miec nawet 1000000 postow one same sie nabijaja :p

Taak, same sie nabijaja ...
jasnee

................................................................................

Guest Agata_B
Posted

Pinczerek-Jacky napisał(a):
No pisalam tak bo mialam malo do 2000 i tak bym wkoncu dobija nie pisalam np cyfr zeby dobic tylko normalnie gadalam...:p

Wiem, wiem ;)
Asiu co jest??? :-(

Posted

marymek napisał(a):
Taak, same sie nabijaja ...
jasnee

................................................................................

No chyab jak gadam z kims to sie same nabijaja ja nie jestem tym licznikiem....
I znowu zasmiecamy galerie Misia :p

Posted

Asia&Misia napisał(a):
Dobry wieczurrrrrrrr!!! :evil_lol:

Przepraszam, że znowu ale ,,wieczór" ;)

No, już mnie nie ma, nie przeszkadzajcie sobie :evil_lol:

Posted

marymek napisał(a):
Przepraszam, że znowu ale ,,wieczór" ;)

No, już mnie nie ma, nie przeszkadzajcie sobie :evil_lol:

No idz idz :P

Asia :D:D
:multi: :multi:

Posted

Asia&Misia napisał(a):
Kingu$ ty nic, tobie jestem winna fotki za to ze mnie przekonałaś żebym wruciła :D

:multi: :multi: :multi: :multi:
Asia boski banerek :loveu: :loveu: :loveu:

Ja tez chce taki kto ci zrobil :D:D??