marymek Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 EveL napisał(a):Pinczerek-Jacky, najpierw nas wyganiasz a potem prowokujesz... Ty normalna jesteś? :roll: Mnie się wydaje że ona poprostu chce rozpętać "wojne" a potem na nas wyjechać że zaśmiecamy galerie i wogóle. Gdybyś (mówie do pinczerka-jacky) przejrzała ta galerię to zauważyłabyś że połowa twoich postów ( o ile nie więcej) to jedno zwykłe lanie wody, które jest raczej niepotrzebne i zaśmieca galerię Miśka, no ale przecież nie będe Ci ust na klódke zamykać skoro Ty o wszystkim wiesz najlepiej. Quote
Kincia Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 marymek napisał(a):Mnie się wydaje że ona poprostu chce rozpętać "wojne" a potem na nas wyjechać że zaśmiecamy galerie i wogóle. Gdybyś (mówie do pinczerka-jacky) przejrzała ta galerię to zauważyłabyś że połowa twoich postów ( o ile nie więcej) to jedno zwykłe lanie wody, które jest raczej niepotrzebne i zaśmieca galerię Miśka, no ale przecież nie będe Ci ust na klódke zamykać skoro Ty o wszystkim wiesz najlepiej. Nie prowokoje was tylko mowie ze to przez was napewno sie nie odzywa zebyscie sie znowu do niej nie doczepily. A co tam jest wygwiastkowane to nie wiecie :p Quote
Guest Agata_B Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 marymek napisał(a):Mnie się wydaje że ona poprostu chce rozpętać "wojne" a potem na nas wyjechać że zaśmiecamy galerie i wogóle. Gdybyś (mówie do pinczerka-jacky) przejrzała ta galerię to zauważyłabyś że połowa twoich postów ( o ile nie więcej) to jedno zwykłe lanie wody, które jest raczej niepotrzebne i zaśmieca galerię Miśka, no ale przecież nie będe Ci ust na klódke zamykać skoro Ty o wszystkim wiesz najlepiej. Bo Pinczerek-Jacky chce mieć dużo postów :p ;) Quote
Kincia Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Agata_B napisał(a):Bo Pinczerek-Jacky chce mieć dużo postów :p ;) Niechce miec duzo postow. Tylko chce sobie tutaj z kims po gadac i po oceniac fotki :p . Quote
marymek Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 [quote name='Agata_B']Bo Pinczerek-Jacky chce mieć dużo postów :p ;) Ano tak, czyli mamy do czynienia z nabijaniem jednak. Niektórym to wydaje się że jeśli mają 10000000 postów to są najlepsi, a mnie sie wydaje że tu nie chodzi o ilość, tylko o jakość (w tym przypadku o wiedze). Tylko błagam Cie pinczerku, nie mów mi że Ci zazdroszcze tak dużej ilości postów, bo mnie nabijanie nie kręci ;) Nie prowokoje was tylko mowie ze to przez was napewno sie nie odzywa zebyscie sie znowu do niej nie doczepily. A co tam jest wygwiastkowane to nie wiecie :p No jasne, że wiemy. Co innego może być na 5 liter odnośnie osób które maja odmienne zdanie niż Ty, no i które mają na dany temat więcej wiedzy i racji? Quote
Guest Agata_B Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 [quote name='Pinczerek-Jacky']Niechce miec duzo postow. Tylko chce sobie tutaj z kims po gadac i po oceniac fotki :p . aha, rozumiem :cool3: A na wątku "Zbieramy na yorki" mówiłaś że chcesz mieć 2000 postów i że nabijasz ;) Ale to bylo dość dawno. :p Quote
Kincia Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 marymek napisał(a):Ano tak, czyli mamy do czynienia z nabijaniem jednak. Niektórym to wydaje się że jeśli mają 10000000 postów to są najlepsi, a mnie sie wydaje że tu nie chodzi o ilość, tylko o jakość (w tym przypadku o wiedze). Tylko błagam Cie pinczerku, nie mów mi że Ci zazdroszcze tak dużej ilości postów, bo mnie nabijanie nie kręci ;) No jasne, że wiemy. Co innego może być na 5 liter odnośnie osób które maja odmienne zdanie niż Ty, no i które mają na dany temat więcej wiedzy i racji? Nie musisz mnie blagac po tego nie powiem :p Wiesz ja nie siedze tylko tutaj siedze na innych watkach nie w galeriach i wyrazam swoje zdanie moge miec nawet 1000000 postow one same sie nabijaja :p Quote
Kincia Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 [quote name='Agata_B']aha, rozumiem :cool3: A na wątku "Zbieramy na yorki" mówiłaś że chcesz mieć 2000 postów i że nabijasz ;) Ale to bylo dość dawno. :p No pisalam tak bo mialam malo do 2000 i tak bym wkoncu dobija nie pisalam np cyfr zeby dobic tylko normalnie gadalam...:p Quote
marymek Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Nie musisz mnie blagac po tego nie powiem :p Wiesz ja nie siedze tylko tutaj siedze na innych watkach nie w galeriach i wyrazam swoje zdanie moge miec nawet 1000000 postow one same sie nabijaja :p Taak, same sie nabijaja ... jasnee ................................................................................ Quote
Guest Agata_B Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):No pisalam tak bo mialam malo do 2000 i tak bym wkoncu dobija nie pisalam np cyfr zeby dobic tylko normalnie gadalam...:p Wiem, wiem ;) Asiu co jest??? :-( Quote
Kincia Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 marymek napisał(a):Taak, same sie nabijaja ... jasnee ................................................................................ No chyab jak gadam z kims to sie same nabijaja ja nie jestem tym licznikiem.... I znowu zasmiecamy galerie Misia :p Quote
Magda Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Asiu wklejaj szybciutko zdjęcia Misiaczka, bo się stęskniłam:cool3: A poza tym zaśmiecają Co galerię. Powywalaj je!:mad::diabloti: Quote
marymek Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Asia&Misia napisał(a):Dobry wieczurrrrrrrr!!! :evil_lol: Przepraszam, że znowu ale ,,wieczór" ;) No, już mnie nie ma, nie przeszkadzajcie sobie :evil_lol: Quote
Kincia Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 marymek napisał(a):Przepraszam, że znowu ale ,,wieczór" ;) No, już mnie nie ma, nie przeszkadzajcie sobie :evil_lol: No idz idz :P Asia :D:D :multi: :multi: Quote
Acia_ Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 Ech czepiacie się :/ Dobry wilczurrrr!!! Lepiej?? :P Quote
Kincia Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Asia&Misia napisał(a):Ech czepiacie się :/ Dobry wilczurrrr!!! Lepiej?? :P Asia fotki :D:D Quote
Kincia Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Siemka :):) No to wkoncu sie doczekamy tych fotek :cool3: :cool3: :multi: Quote
Kincia Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Asia&Misia napisał(a):Nieeee :p Za kare macie post! :p Co my zrobilysmy :placz: :placz: :placz: ? Quote
Acia_ Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 Kingu$ ty nic, tobie jestem winna fotki za to ze mnie przekonałaś żebym wruciła :D Quote
arkana Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Hej Asiu, fantastyczny bannerek masz do swojej galerii. O niebo lepiej niz bylo wtedy! Jak sie miewa nasz Misio? Quote
Kincia Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Asia&Misia napisał(a):Kingu$ ty nic, tobie jestem winna fotki za to ze mnie przekonałaś żebym wruciła :D :multi: :multi: :multi: :multi: Asia boski banerek :loveu: :loveu: :loveu: Ja tez chce taki kto ci zrobil :D:D?? Quote
Recommended Posts