Kincia Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 A na jaką wycieczke jedziesz? :evil_lol:[/quote] Jade do na Zielona Szkole do Załecza :D:D Jutro a wracam we wtorek pod wieczor :eviltong: I w ogole nie udaly sie lowy :placz: Widziałam tylko jednego yorka ale gosciowa szla z dzieciakiem jeszczez wiec nie mialam szans :evil_lol: :placz: Quote
Guest Agata_B Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):A na jaką wycieczke jedziesz? :evil_lol: Jade do na Zielona Szkole do Załecza :D:D Jutro a wracam we wtorek pod wieczor :eviltong: I w ogole nie udaly sie lowy :placz: Widziałam tylko jednego yorka ale gosciowa szla z dzieciakiem jeszczez wiec nie mialam szans :evil_lol: :placz: Jak mi przykro :placz: :placz: (:diabloti: ) Quote
Kincia Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Jak mi przykro :placz: :placz: (:diabloti: )[/quote] Hehe :placz: :placz: :placz: :evil_lol: Quote
Guest Agata_B Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Jak mi przykro :placz: :placz: (:diabloti: ) Hehe :placz: :placz: :placz: :evil_lol: :placz: :placz: :placz: :placz: Może nastepnym razem ci się poszczęśći? :razz: Nie rozpaczaj, jak nie ten to następny :evil_lol: :p Quote
Kincia Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Może nastepnym razem ci się poszczęśći? :razz: Nie rozpaczaj, jak nie ten to następny :evil_lol: :p[/quote] oby :D:D Trzymac kciuki :D Moze na wycieczce jakis bedzie to pokryjomu ukradne haha :D Ok ide spac wpadne moze rano po wyjezdrzam o 10:30 :D:D Dobranoc :*:* Quote
Acia_ Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 Nierozpaczaj moze nastepnym razem sie uda :D , a tak przy okazji, w której jestes klasie? :razz: *PS co myślicie o imionach Cassio (czyt. kasio), Scrapy (czyt. skrapi), Tasek ? które z nich wam sie podoba? :evil_lol: Quote
Kincia Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Asia&Misia napisał(a):Nierozpaczaj moze nastepnym razem sie uda :D , a tak przy okazji, w której jestes klasie? :razz: *PS co myślicie o imionach Cassio (czyt. kasio), Scrapy (czyt. skrapi), Tasek ? które z nich wam sie podoba? :evil_lol: Ok zdazylam jeszcze wejsc na dogo :) Ja jestem w 2 klasie gimnazjum :D:D A ty :razz: ? Mi sie podoba Scrapy :):):) Dozobaczenia pozniej wszytsko nadrobie :evil_lol: Quote
Acia_ Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 Papa :diabloti: ja jestem w 1 gimnazjum :razz: . Quote
Acia_ Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 Widze ze ty zarosło pajęczynami :roll: * JESZCZE 4 DNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :multi: :multi: :multi: :multi: :evil_lol: Quote
*Iza* Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Asiu to już prawie 3 dni ;) odliczamy do północy :) Quote
Kasia_zg Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Witam Asiu!! Właśnie przejrzałam cała Twoją galerje i postanowiłam przyłaczyć sie do odliczania :) Bardzo sie ciesze że to juz niedługo odbierzesz swojego małego szkraba!! Pozdrawiam Cie cieplutko!! Quote
Kincia Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Aaa jeszcze 3 dni :multi: :multi: :multi: :multi: No zarosło bo mnie tu nie bylo ale widze ze posprzatane juz :) Na wycieczce nie bylo zadnego yorka !! Byl tylko jeden psiak tam mieszkal na łancuchu :angryy: No to papa:* Quote
Acia_ Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 Dziekuje wam za miłe słowa :loveu: , i odliczanie trwa: JESZCZE 3 DNI ! :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Kincia Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 *Iza* napisał(a):Asiu to już prawie 3 dni ;) odliczamy do północy :) *Iza* Dopiero teraz zauwazylam twoj podpis:roll: Ja tez zbieram na yorka :multi: Mam narazie 192 zł :evil_lol: A musze miec 1500 bo bedzie z rodowodem :multi: :evil_lol: Quote
Guest Agata_B Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):*Iza* Dopiero teraz zauwazylam twoj podpis:roll: Ja tez zbieram na yorka :multi: Mam narazie 192 zł :evil_lol: A musze miec 1500 bo bedzie z rodowodem :multi: :evil_lol: Ja tez zbieram :D Witajcie w klubie zbieraczy na yorka :multi: Ja mam już 300 zl :D :multi: Quote
Kincia Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Agata_B napisał(a):Ja tez zbieram :D Witajcie w klubie zbieraczy na yorka :multi: Ja mam już 300 zl :D :multi: Ooo 300 zl:mad: Pozycz troche :D:D Wiem zlaczmy cała kase i bedziemy miały 495 zł :multi: :multi: zaluzmy watek o tych ktozi zbiaraja na yoraska :evil_lol: :evil_lol: Quote
Acia_ Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 to moze ja zaczne zbierac na kolege dla mojego yorkaska :evil_lol: Quote
Kincia Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Asia&Misia napisał(a):to moze ja zaczne zbierac na kolege dla mojego yorkaska :evil_lol: Albo kolezanke :evil_lol: :evil_lol: Quote
Acia_ Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 dobry pomysł :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Kincia Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Asia&Misia napisał(a):dobry pomysł :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Wiem hihi :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: To juz 2 dni !! :multi: Quote
Kincia Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 A no i jakie imie wkoncu ? :evil_lol: :evil_lol: Quote
Kincia Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 O własnie Aga_B i *Iza* wy macie juz imiona dla swoich yoraskow :evil_lol: :evil_lol: ? A w ogole to zapraszam wszystkich do galeri mojego psiaka dzis sie nameczylam i dalam fotki !!!!! :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts