Kincia Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Asia&Misia napisał(a):a tobie zostało około 178 postów do 2000 Pff tylko tyle :evil_lol: :evil_lol: Quote
Acia_ Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 widzisz juz niedługo u ciebie MEGA imprezka tylo nas uprzec :evil_lol: Quote
Kincia Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Asia&Misia napisał(a):widzisz juz niedługo u ciebie MEGA imprezka tylo nas uprzec :evil_lol: No no oczywiscie :D:D Mam nadzieje ze do tego czasu komp bedzie szybciej chodzil :D:D Quote
Dagusia1992 Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 no te 10 znaków to mnie czasami denerwują :P ja się muszę postarać i w weekend dojechać do 1000;] ale kurcze na komunie jadę więc nie wiem czy dam radę :P Quote
Acia_ Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 800 post!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :pepsi: :pepsi: dla wszystkich!!! Quote
*Iza* Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Gratulacje!:laola: :popcorn: :pepsi: :pepsi: :eating: :knajpa: Quote
Kincia Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Dagusia1992 napisał(a):no te 10 znaków to mnie czasami denerwują :P ja się muszę postarać i w weekend dojechać do 1000;] ale kurcze na komunie jadę więc nie wiem czy dam radę :P A ja musze do 2000 :D:D No mnie tez wkurzaja te znaki!!!!! Quote
*Iza* Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Dagusia1992 napisał(a):gratulacje;] hah ja nawet nie mam 700:P Już niedługo :lol: Quote
arkana Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Jako, ze zbliza sie Dzien Dziecka, nie mam najmniejszej ochoty na jakakolwiek imprezke, co nie oznacza, ze Cie nie wysciskam i nie pogratuluje :) Takze, bardzo sie ciesze, ze dbacie o nabijanie postow :eviltong: Oby tak dalej, kobity :cool1: Wkrotce tylko ja pozostane samotna ze swoimi marnymi setkami ;) No, ale moze, kieeeeeedyyyys... A, jak tam sie ma nasz slodki Misio? Humorek mu dopisuje? Pewnie szaleje u Ciebie w domku, Asiu i nie ma najmniejszego zamiaru przestac niuchac swoim ciekawskim noskiem? Wymiziaj go od nas i wycaluj w slodkiego pysia :loveu: Quote
Acia_ Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 oj tak mi go oslodziłaś że naprawde póje go wymizać :D Quote
maartucha Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Witaj Asiu :) Widzę ze maluszek ma się dobrze, jest sliczny :) Hmmm zycze by zdrowo rósł... BuSsSssiaczki :) :* Quote
arkana Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Asia&Misia napisał(a):oj tak mi go oslodziłaś że naprawde póje go wymizać :D A slusznie, slusznie :D Quote
Acia_ Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 Fenk ju :D Fenk ju :D A tak pozatym, byliście tacy grzeczni ..... ..... że możeee jutro jak bede miała czas..... .... zamieszcze fotki Misia.... ..... ale nic nieobiecuje.... .... jesli jutro niebedzie to postaram sie w weekend .... .... zrobic Misiowi sesyjke :D. Quote
*Iza* Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Asia&Misia napisał(a):Fenk ju :D Fenk ju :D A tak pozatym, byliście tacy grzeczni ..... ..... że możeee jutro jak bede miała czas..... .... zamieszcze fotki Misia.... ..... ale nic nieobiecuje.... .... jesli jutro niebedzie to postaram sie w weekend .... .... zrobic Misiowi sesyjke :D. :multi: :multi: :megagrin: :thumbs: :Rose: Quote
Dagusia1992 Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Asia&Misia napisał(a):Fenk ju :D Fenk ju :D A tak pozatym, byliście tacy grzeczni ..... ..... że możeee jutro jak bede miała czas..... .... zamieszcze fotki Misia.... ..... ale nic nieobiecuje.... .... jesli jutro niebedzie to postaram sie w weekend .... .... zrobic Misiowi sesyjke :D. no ja mam nadzięję bo jak nie będzie fotek to... wiesz hah :mad: :evil_lol: Quote
arkana Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Hej Asiu, Mam nadzieje, ze Tobie i Misiowi mija dzien dobrze. Jak tam sesyjka? Mialo byc cos dzisiaj i jakos nie widze efektow. Mam nadzieje, ze jednak wezmiecie sie w garsc i nas rozpiescicie nowymi fotkami! Czekamy z niecierpliwoscia i pozdrawiamy cieplutko :) Quote
Recommended Posts