Guest Agata_B Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Asia&Misia napisał(a):Dziekujemy za komplementy :evil_lol: Prosze bardzo :evil_lol: A on ma rodowód? (juz kiedyś o to chyba pytałam, ale nie pamiętam :oops: ) Quote
*Iza* Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Asia&Misia napisał(a):Niema, ale rodzice mieli. :D :???: :???: Co na tym świecie się dzieje. Oczywiście bez kłótni proszę :) Quote
Acia_ Posted May 27, 2007 Author Posted May 27, 2007 *Iza* napisał(a)::???: :???: Co na tym świecie się dzieje. Oczywiście bez kłótni proszę :) jak niechcesz kłutni to niezaczynaj!!!!!!!!!! :mad: :angryy: WIESZ CO?!!!!!!!!!! JA PRZYNAJMNIEJ MAM YORKA! I MOI RODZICE SIE ZGODZILI !!! :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: Quote
Kincia Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Asia&Misia napisał(a):jak niechcesz kłutni to niezaczynaj!!!!!!!!!! :mad: :angryy: WIESZ CO?!!!!!!!!!! JA PRZYNAJMNIEJ MAM YORKA! I MOJI RODZICE SIE ZGODZILI !!! :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: Wow robi sie goraco:evil_lol: :evil_lol: Quote
arkana Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Asia&Misia napisał(a):próbowałam :placz: :placz: :placz: :placz: EDIT Ps zmieniłam tytuł galeri :D No wlasnie :mad: nie moglam do ciebie trafic :angryy: Ale nie martw sie, juz jestem :D Szkoda, ze nie mozesz zamiescic zdjatka :placz: Ale poczekamy cierpliwie. P.S. Nie przejmuj sie, masz pieknego pieska, nie wazne czy ma rodowod, czy nie. Moj tez nie bedzie miec, bo mnie po prostu na to nie stac :placz: :placz: Quote
Kincia Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 arkana napisał(a):No wlasnie :mad: nie moglam do ciebie trafic :angryy: Ale nie martw sie, juz jestem :D Szkoda, ze nie mozesz zamiescic zdjatka :placz: Ale poczekamy cierpliwie. P.S. Nie przejmuj sie, masz pieknego pieska, nie wazne czy ma rodowod, czy nie. Moj tez nie bedzie miec, bo mnie po prostu na to nie stac :placz: :placz: Arkana a ty jakiego bedziesz miec :multi: :multi: :multi: ? Quote
Acia_ Posted May 27, 2007 Author Posted May 27, 2007 Gorąco bo mnie Iza wnerwiła!!!! Ps właśnie Arkana zbierasz na yorka? :D Quote
Pegaza Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Asiu to na pocieszenie żeby humorek sie poprawił:p :calus: Masz pięknego pieska :lol: resztą się nie przejmuj tylko niejadka:eviltong: Quote
Guest Agata_B Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 [quote name='Asia&Misia']Dziekuje :loveu: Iza jest fanką psów rodowodowych. Nie przejmuj się. Ona nie ma wcale, może temu tak napisała bo Ci zazdrosci. A piesek cudny, miodzio :loveu: Niczym sie nie różni od yorków po chempionach, wystawowych. Jest piękny! Quote
Acia_ Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 [quote name='Agata_B']Iza jest fanką psów rodowodowych. Nie przejmuj się. Ona nie ma wcale, może temu tak napisała bo Ci zazdrosci. A piesek cudny, miodzio :loveu: Niczym sie nie różni od yorków po chempionach, wystawowych. Jest piękny! Dziekujemy! :loveu: PS Mój Misiu jest po rodzicach wystawowych :D Quote
Acia_ Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 Halooooooo!!!! Jest tu ktoś??????????????? :cry: :cry: :cry: Quote
Dagusia1992 Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 ja jestem xD hah wkońcu dotarłam;] masz ślicznego psiaka:* wymiziaj go ode mnie xD Quote
Acia_ Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 już wymizałam :p dziekujemy za mile słowka :bigcool: Quote
Guest Agata_B Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Dagusia1992 napisał(a):i ode mnie tez :D Ode mnie daj mi dwa :p :oops: Quote
Sara_i_Aris Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Witaj Asiu! Nie przejmuj się tym, co napisała Iza. Ważne, że ty masz yorka, a ona nie. Może Twój nie ma rodowodu, ale czy to takie ważne? Aris też jest bez i dopóki nie powiem, że go nie ma, to każdy będzie go brał za yorka rasowego :loveu: A Misio jest śliczy, kochasz go, opiekujesz się nim - czego chcieć więcej? [quote name='Asia&Misia'] Achy i ochy! Śliczne ujęcie :loveu: [quote name='Asia&Misia'] To tak dla zmyły... [quote name='Asia&Misia'] ... bo zaraz będzie atak :evil_lol: Quote
Acia_ Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 Całuski dane, dziekuje za pocieszenie :bigcool:. Zaraz dam fooooty!!! :p Quote
Guest Agata_B Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Asia&Misia napisał(a):Całuski dane, dziekuje za pocieszenie :bigcool:. Zaraz dam fooooty!!! :p Czekamy :cool1: Quote
Acia_ Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 No to poliżemy pańcie :loveu: Mój 600 post!!!!!!!!!!!!!!!! :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :pepsi: Quote
Recommended Posts