Kincia Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Asia&Misia napisał(a):dobra ale to dłużej potrwa. ps niejestem pewna cz nie wkleje fotek które już tu są :roll: Najwyzej :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Acia_ Posted May 27, 2007 Author Posted May 27, 2007 Uciekać.... :evil_lol: Ciemność.... :D Śpać..... :razz: Zaraz dodam kolejne trzy :D Quote
Kincia Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Jaka mina taki maly a juz straszy :D:D:loveu: :loveu: Dzielny nie boi sie ciemnosci :D:D:loveu: :loveu: Quote
Acia_ Posted May 27, 2007 Author Posted May 27, 2007 I z plaskacza .... :p I co ciekawego piszą w prasie ... :lol: To wygląda jakbym go dusiła :lol: , ale tak niejest :cool1: Zaraz kolejna porcja fotek. :D Quote
Kincia Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 [quote name='Asia&Misia']Uciekać.... :evil_lol: Ciemność.... :D Śpać..... :razz: Zaraz dodam kolejne trzy :D [quote name='Asia&Misia']I z plaskacza .... :p I co ciekawego piszą w prasie ... :lol: To wygląda jakbym go dusiła :lol: , ale tak niejest :cool1: Zaraz kolejna porcja fotek. :D Haha nie dosc ze go bije to jeszcze dusi :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Iiii:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: To on juz umie czytac ?:evil_lol: :loveu: :loveu: Quote
Kincia Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Asia ile cie kosztowala wyprawka dla Misia:loveu: :loveu: ? Quote
Acia_ Posted May 27, 2007 Author Posted May 27, 2007 I profilek.... :cool1: Jaki przystojniak :razz: Hmmm...? A co to jest? :evil_lol: Zaraz kolejna porcja fotek! :evil_lol: (zamecze was tymi fotkami) :evil_lol: Quote
Kincia Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 [quote name='Asia&Misia']I profilek.... :cool1: Jaki przystojniak :razz: Hmmm...? A co to jest? :evil_lol: Zaraz kolejna porcja fotek! :evil_lol: (zamecze was tymi fotkami) :evil_lol: Co ty ja sie dopiero rozkrecam :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Odp mi na pytanie w powyzszym poscie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Acia_ Posted May 27, 2007 Author Posted May 27, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Asia ile cie kosztowala wyprawka dla Misia:loveu: :loveu: ? Hmmmm...? Niech pomyśle? Legowisko 55zł. Miski 10zł. Karma (troche dostałam od hodowczni) 24zł. Zabawki (narazie) 15zł. Szczotka (narazie) 14zł. Szamponu niemam narazie :evil_lol: . Co tam jeszcze było? Acha szeleczki 30 zł. :evil_lol: I to chyba wszystko. Quote
Kincia Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Asia&Misia napisał(a):Hmmmm...? Niech pomyśle? Legowisko 55zł. Miski 10zł. Karma (troche dostałam od hodowczni) 24zł. Zabawki (narazie) 15zł. Szczotka (narazie) 14zł. Szamponu niemam narazie :evil_lol: . Co tam jeszcze było? Acha szeleczki 30 zł. :evil_lol: I to chyba wszystko. Hmm no plus kosmetyki to troche wyniesie :-( Quote
Acia_ Posted May 27, 2007 Author Posted May 27, 2007 Mały Miś ... :D I kto tu śpi? :lol: Zaraz kolejna porcja fotek, mówie wam bardzo fajne przed chwilą robiłam :lol: . Quote
Kincia Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 [quote name='Asia&Misia']Mały Miś ... :D I kto tu śpi? :lol: Zaraz kolejna porcja fotek, mówie wam bardzo fajne przed chwilą robiłam :lol: . Iiii ok czekam :multi: :multi: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Acia_ Posted May 27, 2007 Author Posted May 27, 2007 Normalnie odlot... :lol: Odlot cz. 2... :) Puk puk! Kto tam? :lol: To dopiero początek, zaraz kolejna porcja... :D Quote
Kincia Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 [quote name='Asia&Misia']Mały Miś ... :D Ale odlecial hihi :loveu: :loveu: :loveu: Jezu gdzies ty go polozyla :loveu: :loveu: Aaaaaaaaa :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Czekam czekam czekam !!!! Osladzasz mi zycie :loveu: :loveu: Quote
Acia_ Posted May 27, 2007 Author Posted May 27, 2007 Capnąć czy nie capnąć, oto jest pytanie! :lol: Nie capnąć! :D Albo może sie podniose? :evil_lol: Zaraz kolejna porcja fotek!!! :evil_lol: Quote
Kincia Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 [quote name='Asia&Misia']Capnąć czy nie capnąć, oto jest pytanie! :lol: Nie capnąć! :D Albo może sie podniose? :evil_lol: Zaraz kolejna porcja fotek!!! :evil_lol: No i nie capnol hihi :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: A co to jest to co chcial capnac :D:D? Narkotyki haha :D:D Quote
AlKil Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 dzień dobry!!!:lol: Widzę, że jesteśmy sąsiadkami...:lol: Niech maluszek zdrowo rośnie! I zdjątka coraz ładniejsze...:lol: Quote
Acia_ Posted May 27, 2007 Author Posted May 27, 2007 Niuch, niuch, niuch... :evil_lol: Jaki jestem malutki... :) Ten papierek mnie śledzi! :diabloti: zaraz kolejna porcja fot! Quote
Kincia Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 [quote name='Asia&Misia']Capnąć czy nie capnąć, oto jest pytanie! :lol: Nie capnąć! :D Albo może sie podniose? :evil_lol: [quote name='Asia&Misia']Niuch, niuch, niuch... :evil_lol: Jaki jestem malutki... :) Ten papierek mnie śledzi! :diabloti: zaraz kolejna porcja fot! Haha niuch niuch :evil_lol: Ta ostatnia genialna :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Tamte tez :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Acia_ Posted May 27, 2007 Author Posted May 27, 2007 Ps. to papierek po lizaku. zaraz dodam kolejne fotki! :D Quote
Kincia Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Asia&Misia napisał(a):Ps. to papierek po lizaku. zaraz dodam kolejne fotki! :D Czekam :D:D Koles sie nie rozczyta z tego co pisze bo tak bazgram haha :D Quote
Acia_ Posted May 27, 2007 Author Posted May 27, 2007 no to sobie ziewne :lol: , a ten papierek sie ciągle gapi! ;) zaraz nastepne Quote
Recommended Posts