Acia_ Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 Justys95 napisał(a):No nieeeee...:placz: Wchodzę a na dzień dobry tyle żarła! I jak tu nie zwariować!? :mad: :evil_lol: A w ogóle witam! Szkoda, że fotek na razie nie będzie, ale jak coś to mogę sobie pooglądać archiwalne...no chyba, że przyjdę już na gotowe, bo na razie idę sprzątać a potem nie wiem :grins: Witanko :multi: Ooo MamuCia porządna jest :razz: A kto mi pokój posprząta?? :evil_lol: Pimpek napisał(a):Ooooooooo ludzie, daj fruti! :evil_lol: Właaaaaśnie :evil_lol: Fruti.... :diabloti: Quote
Selenne Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Kincia napisał(a):Ooo fajny bannerek ja tez chce :P Nie chce się tu reklamować Mój temat jest w off topie pt BaNnErY Quote
Kincia Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Selenne napisał(a):Nie chce się tu reklamować Mój temat jest w off topie pt BaNnErY Ok :evil_lol::diabloti: Quote
Acia_ Posted January 23, 2008 Author Posted January 23, 2008 [quote name='Selenne']Zrboiłam bannerek, o który prosiłaś Dziękuje :loveu::loveu::loveu: Śliczny :modla::modla: Już sobie wstawie :D Tylko jak :hmmmm: Już nie pamiętam xDD [quote name='Acctiually']Witam:) h ahaha Dobry :mdrmed::mdrmed: [quote name='flowerteen']Witam. :D O jaki piękny bannerek. :D Hejo :sweetCyb: Zgadzam się :jumpie: [quote name='Kincia']Ooo fajny bannerek ja tez chce :P Zgapiara :turn-l: :mdrmed: xDD [quote name='Selenne']Nie chce się tu reklamować Mój temat jest w off topie pt BaNnErY :evil_lol: [quote name='Karolajnaxx']Witamy :lol: Co tam u Was? ;) Dobry :evilbat: U nas dobrze :Cool!: [quote name='Kincia']Ok :evil_lol::diabloti: :evil_lol: _____________ Tak tylko chce wspomnieć że 20 stycznia miałam urodziny :tort: :diabloti::diabloti: Quote
Selenne Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 No to wszystkiego najlepszego!! !! !! Ja także niedawno miałam urodziny, tylko, że 16 stycznia XD Quote
Martunia Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Wszystkiego naj naj. :D I tak Tobie wcześniej składałam życzenia. :cool3: Quote
Moniskaa Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Acia_ napisał(a):Tak tylko chce wspomnieć że 20 stycznia miałam urodziny :tort: :diabloti::diabloti: To wszystkiego naj!! Niech ja Cie uściskam :bigok: :buzi: :new-bday::new-bday::BIG::BIG::laola: :smilecol::tort::tort: Quote
Pimpek Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Witanko :D Fajny baner ;) Co u was? :cool3: Quote
Karolajnaxx Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Asia, troszku późno ale wszystkiego naj :lol: Co tam? :p Quote
Dzaga Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Asia myśli, że ciotka Dzaga nic jej nie zrobi za brak fotek? To się grubo myli! :mad: :mad: :mad: ...:evil_lol: Quote
Pimpek Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Wracajcie :placz: I zalinkujcie sobie bannerek :diabloti: Quote
Bewarka Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Zalinkujcież sobie banerek i przyjdźcież z fotami xD Quote
NightQueen Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 zrobilam ci ten obiecany banerek :lol: bo wreszcie mi komputer naprawili :evil_lol: moze byc cos takiego? jak nie to zazalenia napisz tu http://dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9482473#post9482473 :diabloti: Quote
Dzaga Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Acia! Taki ładny komplet masz i sie nie odzywasz ?! :mad: :mad: :mad: Quote
Martunia Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Co tu taka cisza? :-( Jaki śliczny komplecik. :) Acia wracaj! :mad: Quote
Dagusia1992 Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Śliczny ten komplecik. Asiol ty... Sałato.! xd Quote
Recommended Posts