Dagusia1992 Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 extra banerek:D kto ci robił? a moze sama takie potrafisz?:D Quote
Dagusia1992 Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 acha xD dziękujemy za info;] heh zaraz wszyscy się do niej rzucą xP Quote
Martunia Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Śliczne fotki :loveu: Dagusia1992 napisał(a):acha xD dziękujemy za info;] heh zaraz wszyscy się do niej rzucą xP Hahahah ^-^ Możliwe ;P ALe ja narazie nie :p Quote
Dagusia1992 Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 hah ja juz mam nawet jej gg xP ale później ją o to poprosze;] Quote
Dagusia1992 Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 noo a jak;] wchodzcie na www.chat-dogomaniakow.prv.pl ;] Quote
arkana Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Hej Asiu, jak sie miewa Misio? Ja wlasnie przywiozlam do domu mala Arkane, husky'ego :D Tez ma 8 tydzien i baaardzo rozrabia :diabloti: Quote
*Iza* Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 arkana napisał(a):Hej Asiu, jak sie miewa Misio? Ja wlasnie przywiozlam do domu mala Arkane, husky'ego :D Tez ma 8 tydzien i baaardzo rozrabia :diabloti: Piesek?Piesek nowy u ciebie? Czego nic wcześniej nie napisałaś:mad: ? Ale ci fajnie! :lol: Foty foty! Quote
Kincia Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 arkana napisał(a):Hej Asiu, jak sie miewa Misio? Ja wlasnie przywiozlam do domu mala Arkane, husky'ego :D Tez ma 8 tydzien i baaardzo rozrabia :diabloti: :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Pokazuj fotki :multi::multi::multi: To musze sie do niej zglosic :D:D Quote
arkana Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 *Iza* napisał(a):Piesek?Piesek nowy u ciebie? Czego nic wcześniej nie napisałaś:mad: ? Ale ci fajnie! :lol: Foty foty! Foty beda jak zaloze wlasna galerie, o :eviltong: Narazie ucze siebie i psa chodzenia ze smycza/na smyczy i szczerze mowiac idzie nam to jak po gruzie :placz: Quote
*Iza* Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 arkana napisał(a):Foty beda jak zaloze wlasna galerie, o :eviltong: Narazie ucze siebie i psa chodzenia ze smycza/na smyczy i szczerze mowiac idzie nam to jak po gruzie :placz: Będzie dobrze, zobaczysz!;) Quote
Kincia Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 arkana napisał(a):Foty beda jak zaloze wlasna galerie, o :eviltong: Narazie ucze siebie i psa chodzenia ze smycza/na smyczy i szczerze mowiac idzie nam to jak po gruzie :placz: Spokojnie nauczy sie nie wszytko od razu dawaj mu jakies nagrody :):) Czekamy na galerie :multi::multi::multi::loveu: Jakiej jest masci :D? Quote
arkana Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Pewnie, ze bedzie. Musimy tylko przebrnac przez okres... buntu mlodzienczego :diabloti: A powaznie, to musimy sie nauczyc obcowac z nowym urzadzeniem ;) Quote
arkana Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Spokojnie nauczy sie nie wszytko od razu dawaj mu jakies nagrody :):) Czekamy na galerie :multi::multi::multi::loveu: Jakiej jest masci :D? Nie znam dokladnej fachowej nazwy, ale na moje oko to jest kremowa :loveu: :D Quote
Kincia Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 arkana napisał(a):Nie znam dokladnej fachowej nazwy, ale na moje oko to jest kremowa :loveu: :D Iiii:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Fotki !!!!!! :loveu::loveu::loveu: Quote
arkana Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Ok, zrobilam galeryjke, narazie nie jest jakas super ekstra, ale ... macie hihi :D Quote
Acia_ Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 Ekhem chciałam tylko powiedzieć że to galeria Misa i prosze jej niezaśmiećać :D :D :D :lol: Quote
Mi. Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 czesc moja ty koffana przyjaciolko:loveu: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
arkana Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Asia&Misia napisał(a):Ekhem chciałam tylko powiedzieć że to galeria Misa i prosze jej niezaśmiećać :D :D :D :lol: A co mamy robic, jak sie nudzimy? :-( Nic nie wiemy, jak sie miewa Misio... Quote
Kincia Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 arkana napisał(a):A co mamy robic, jak sie nudzimy? :-( Nic nie wiemy, jak sie miewa Misio... Własnie :angryy::angryy::angryy::angryy: Quote
Recommended Posts