Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wiec wy wypadnijcie stad. Widzisz, ze nic nie daja wasze ostre ataki na Asie to sobie darujcie. Zasmiecacie temat, jak ludzie beda chcieli kupic psa z rodowodem to sobie kupia. Nie beda chcieli to nie kupia. Nie zmusisz nikogo do tego. Walkowac to sobie mozesz ile ci sie zywnie podoba, ale do zmiany zdania nikogo nie naklonisz poprzez internet. Jezeli masz ochote mi wyperswadowac swoje argumenty to zapraszam do Lodzi, chetnie sie z wami spotkam i pogadam o rasowych zaletach.

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

arkana napisał(a):
Wiec wy wypadnijcie stad. Widzisz, ze nic nie daja wasze ostre ataki na Asie to sobie darujcie. Zasmiecacie temat, jak ludzie beda chcieli kupic psa z rodowodem to sobie kupia. Nie beda chcieli to nie kupia. Nie zmusisz nikogo do tego. Walkowac to sobie mozesz ile ci sie zywnie podoba, ale do zmiany zdania nikogo nie naklonisz poprzez internet. Jezeli masz ochote mi wyperswadowac swoje argumenty to zapraszam do Lodzi, chetnie sie z wami spotkam i pogadam o rasowych zaletach.

Jak ni będą chcieli psa z rodowodem to powinni iść do schroniska.

Posted

nie prawda że nikogo zdania nie zmienisz przez internet ja właśnie poprzez czytanie takich tematów duzo się nauczyłam. A biorac psa z pseudohodowli bez rodowodu odbierasz dom jednemu psiakowi ze schroniska

Posted

goldenka245 napisał(a):
Nadrobiłam wszystko i.... Jestem zszokowana. To nadal nie dociera do was? Ewelinko i Marysiu- Gratuluję mocnych nerwów, bo ja bym nie mogła pisać w kółko tego samego. Moze gdyby to coś jeszcze dawało? Ale widzę, że do Asi mówi się jak ''grochem o ścianę''...
"Bblue -Daje, daje i to dużo. Ja właśnie po czytaniu takich dyskusji zdecydowałam się na psa z rodowodem.
A ci, którzy twierdzą, że ich psy bez rodowodu są rasowe, to powinni zmienić swoje nastawienie. I po to właśnie są takie tematy"
Bardzo podobała mi się ta wypowiedź :) Jednak takie tematy coś dają. Dziewczyny słusznie zauważyły, że jeśli założymy osobny topic to Asia ze swoim "Yoreczkiem'' tam nie wpadną.

Temat juz zakonczony wiec przeniescie sie na inny watek to jest galeria a nie :p :p :p

Hejka Asiu :*
Co jest ? :(:(

Posted

Dagusia1992 napisał(a):
nie prawda że nikogo zdania nie zmienisz przez internet ja właśnie poprzez czytanie takich tematów duzo się nauczyłam. A biorac psa z pseudohodowli bez rodowodu odbierasz dom jednemu psiakowi ze schroniska

A moze wlasnie biorac psa z pseudohodowli ratujesz mu zycie? Jezeli patrzycie na to w ten sposob, ze odbieram szanse jakiemus pieskowi ze schroniska biorac takiego bez rodowodu, to komu wy odbieracie szanse kupujac psa z rodowodem? :razz:

Posted

arkana napisał(a):
A moze wlasnie biorac psa z pseudohodowli ratujesz mu zycie? Jezeli patrzycie na to w ten sposob, ze odbieram szanse jakiemus pieskowi ze schroniska biorac takiego bez rodowodu, to komu wy odbieracie szanse kupujac psa z rodowodem? :razz:

Nikomu.
Biorąc psa z pseudohodowli odbierasz szanse na normalne życie pieskowi ze schroniska, bo taki pseudohodowca widząc że jest jakiś popyt na psy, produkuje dalej ...
I przy okazji się wzbogaca, a kolejne pieski w schronisku cierpią.

Posted

marymek napisał(a):
Nikomu.
Biorąc psa z pseudohodowli odbierasz szanse na normalne życie pieskowi ze schroniska, bo taki pseudohodowca widząc że jest jakiś popyt na psy, produkuje dalej ...
I przy okazji się wzbogaca, a kolejne pieski w schronisku cierpią.

KONIEC TEMATU......

Posted

Zaznaczam, ze to w/g was takie tematy pomagaja niektorym zrozumiec swoj blad ;)
No, ale jak koniec to koniec. Tylko niech Asia do nas wraca z Misiem :loveu:

Posted

Pinczerek-Jacky napisał(a):
Mozliwe przez te *****!!!!:placz: :placz: :placz:

Ale one chciały dobrze .

Zresztą prawdziwa cnota ...(jak to było dalej:evil_lol: ?)

Posted

*Iza* napisał(a):
Ale one chciały dobrze .

Zresztą prawdziwa cnota ...(jak to było dalej:evil_lol: ?)

Niewiem nie znam tego :P
Asia wracaj z Misiaczkiem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Niewiem nie znam tego :P
Asia wracaj z Misiaczkiem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wróci ,wróci..:evil_lol: :eviltong:

Bo kto będzie tak chwalił Miśka jak nie my?:eviltong:

Posted

*Iza* napisał(a):
Wróci ,wróci..:evil_lol: :eviltong:

Bo kto będzie tak chwalił Miśka jak nie my?:eviltong:

Noo Asia wracaj tu do nas!!!!
Ja jestem najwierniejsza fanka Misia :loveu: :loveu:

Posted

Noo Asia wracaj tu do nas!!!!
Ja jestem najwierniejsza fanka Misia :loveu: :loveu:

Lejącą ciągle wazeline :eviltong: :loveu:

Posted

Mozliwe przez te *****!!!!:placz: :placz: :placz:

nie mogłaś tego komentarza pozostawić dla siebie?
jak ja zaraz zaczne Cie "gwiazdkować" to ... :angryy:

Posted

marymek napisał(a):
nie mogłaś tego komentarza pozostawić dla siebie?
jak ja zaraz zaczne Cie "gwiazdkować" to ... :angryy:

To zaczynaj ale zaloz do tego watek.....

Posted

To zaczynaj ale zaloz do tego watek.....

Nie chce sie kłócić, ale Ty piszesz sobie o nas co Ci się rzewnie podoba w nie twojej galerii, więc nie wiem po co był ten odzew teraz.