marymek Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 [quote name='maartucha']hahahaah nie mam sie kogo bac tylko jakis smarkul ktore siedza, nudza sie i zaczepki szukaja, czasami warto zejsc na zimie :lol: To że jesteś pełnoletnia nie czyni Cię człowiekiem wszechwiedzącym. Tak się składa (na szczęście) że wszystkiego jeszcze nie wiesz i nie ubliżając Ci, ale czasem gadając z małymi dziećmi mam wrażenie że więcej wiedzą, i jeśli bronią swojej tezy to przynajmniej z sensem a nie tak jak Ty ,,smarkule", ,,bachory" itp. A ja mam was wszystkich dość, idę na dobranocke :evil_lol: I spróbuje się już w tym wątku nie odzywać, bo szkoda nerwów i widać, że do was nic nie dociera, jak grochem o ściane! zaraz sie dobranocka skończy :placz: ja na śmierć zapomniałam że jestem smarkulą :placz: dzięki maartucha że mnie olśniłaś, nie dziwie sie że nie chcesz gadać z nami - ,,smarkulami" - to nie Twoje klimaty :shake::shake::shake: Przepraszam najmocniej panno magister inżynier profesor doktorze habilitowany (i zrehabilitowany) :modla: Quote
EveL_ Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 maartucha napisał(a):i prawidlowo :p i kto tu zaczepki szuka? ;) Quote
*Iza* Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 EveL napisał(a):i kto tu zaczepki szuka? ;) Błagam! Koniec kropka ! Dziękuję Quote
marymek Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 *Iza* napisał(a):Błagam! Koniec kropka ! Dziękuję No jak koniec kropka jak wykrzyknik dałaś :lol: Ale Iza, skoro Asia, Maartucha itd. nie wyciągnęły żadnych wniosków z rozmowy a tylko nas uraziły słowami (a sory, martuchaa nas uraziła) ,,bachory" , ,,smarkule" to my mamy tak to zostawić? Quote
*Iza* Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 marymek napisał(a):No jak koniec kropka jak wykrzyknik dałaś :lol: Ale Iza, skoro Asia, Maartucha itd. nie wyciągnęły żadnych wniosków z rozmowy a tylko nas uraziły słowami (a sory, martuchaa nas uraziła) ,,bachory" , ,,smarkule" to my mamy tak to zostawić? A czy słodka zemsta coś da?:diabloti: Quote
EveL_ Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 *Iza* napisał(a):A czy słodka zemsta coś da?:diabloti: Żadna zemsta... Ratowanie honoru :roll: Quote
marymek Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 *Iza* napisał(a):A czy słodka zemsta coś da?:diabloti: Tak, satysfakcje :evil_lol: Tu nie chodzi o zemste, tyko o zapewnienie że nasze wypociny nie poszły na marne (ale chyba jednak poszły). :roll: Ja na dzisiaj kończe (cieszycie się? :eviltong:) bo mam nauke, a poza tym może jeszcze na wieczorynke zdąże? :lol: Ale jeśli ktoś ma czelność mnie obrażać, to ja naprawdę jestem w stanie się "odwdzięczyć". Quote
Kincia Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Ja*******e Zamknac Sie !!!! To Jest Galeria A Nie Watek O Psach Bez Rodowodu Nie Macie Co Robic To Zajmijcie Sie Swoimi Galeriami Albo Jak Ich Nie Macie To Zaluzcie Je I Tak Piszcie Takie Rzeczy Moze Asia Sobie Nie Zyczy Takich Komentarzy Pies To Pies Nie Wazne Czy Z Rodowodem Czy Bez Koniec Juz Dociera Do Was ? Quote
marymek Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Ja*******e Zamknac Sie !!!! To Jest Galeria A Nie Watek O Psach Bez Rodowodu Nie Macie Co Robic To Zajmijcie Sie Swoimi Galeriami Albo Jak Ich Nie Macie To Zaluzcie Je I Tak Piszcie Takie Rzeczy Moze Asia Sobie Nie Zyczy Takich Komentarzy Pies To Pies Nie Wazne Czy Z Rodowodem Czy Bez Koniec Juz Dociera Do Was ? wiesz co? nie chce być nie miła, ale Ciebie napewno nie posłucham... Tak jak wy nie słuchałyście nas, tak teraz my nie słuchamy was ... tararararara ... Quote
Kincia Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 marymek napisał(a):wiesz co? nie chce być nie miła, ale Ciebie napewno nie posłucham... Tak jak wy nie słuchałyście nas, tak teraz my nie słuchamy was ... tararararara ... W tym momencie zachowujesz sie jak "bachor" masz swoja galerie to tam pisz mamy my isc do twojej i pisac rozne rzeczy ?? Quote
arkana Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 O jessssssus. "Sory" ale az mi rece opadaly jak widzialam twoje bledy. Kurcze, wypatrzylas "z tad" i mistrzyni ortografii sie znalazla ;) Nie urazajac nikogo, ale to bylo i jest ZALOSNE. Moze teraz Asia ma utopic swojego pieska, zeby dac dom pieskowi ze schroniska? Albo nie! Ty wy pojdziecie grzecznie do pierwszego lepszego schroniska i przygarniecie biednego pieska, aby zapewnic mu dobry dom itp. a nie bawicie sie w rodowody. Juz wyjasnilyscie, ze Asia zrobila zle "karmiac" pseudo"hodofffffffce" za psa bez rodowodu. Teraz potulnie pojdzie i zetnie mu kiteczke i piesek juz nie bedzie yorkiem! Bedzie kolejnym pyziatym kundelkiem yorkopodobnym, a wy pojdziecie zalewac spamem kolejne galerie, aby uswiadomic ludziom ich nie skonczona glupote! Slawa i chwalam wam, o wszechwiedzace :shithappens: Quote
EveL_ Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Hahaha, arkana, to się nazywa "nadinterpretacja" :lol: :lol: Quote
Dagusia1992 Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 dobra koniec i kropka. Dajcie juz spokój ten temat wałkujemy i wałkujemy i tak nic z tego nie ma ;/ po prostu rzucanie grochem o ściane i tyle KONIEC. Quote
Kincia Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Siemka Asiu :D Co tam u Misia :loveu: :loveu: :loveu: Czekamy na foteczki :cool3: :cool3: Quote
Kincia Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Asia co jest :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Quote
chemicalo Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Dagusia1992 napisał(a):dobra koniec i kropka. Dajcie juz spokój ten temat wałkujemy i wałkujemy i tak nic z tego nie ma ;/ po prostu rzucanie grochem o ściane i tyle KONIEC. Daje, daje i to dużo. Ja właśnie po czytaniu takich dyskusji zdecydowałam się na psa z rodowodem. A ci, którzy twierdzą, że ich psy bez rodowodu są rasowe, to powinni zmienić swoje nastawienie. I po to właśnie są takie tematy. Quote
*Iza* Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Bblue napisał(a):Daje, daje i to dużo. Ja właśnie po czytaniu takich dyskusji zdecydowałam się na psa z rodowodem. A ci, którzy twierdzą, że ich psy bez rodowodu są rasowe, to powinni zmienić swoje nastawienie. I po to właśnie są takie tematy. Marysiu, trafiłaś w samo setno. A moge wiedzieć ile dałaś za swojego Scoobiego? Quote
EveL_ Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Bblue napisał(a):Daje, daje i to dużo. Ja właśnie po czytaniu takich dyskusji zdecydowałam się na psa z rodowodem. A ci, którzy twierdzą, że ich psy bez rodowodu są rasowe, to powinni zmienić swoje nastawienie. I po to właśnie są takie tematy. No i super podejście. Piszesz, że po przeczytaniu takich dyskusji zdecydowałaś się na psa z rodowodem. Lubie, jak ludzie myślą, że nie zawsze mogą mieć rację. Niestety wy, kochani dyskutanci nie dopuszczacie do siebie myśli, że to może nie wy macie rację, że może warto zastanowić się nad tym co mówią inni, powyciągać wnioski. Quote
Kincia Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 EveL napisał(a):No i super podejście. Piszesz, że po przeczytaniu takich dyskusji zdecydowałaś się na psa z rodowodem. Lubie, jak ludzie myślą, że nie zawsze mogą mieć rację. Niestety wy, kochani dyskutanci nie dopuszczacie do siebie myśli, że to może nie wy macie rację, że może warto zastanowić się nad tym co mówią inni, powyciągać wnioski. Jezu ja sie zgadzam z tamtym wszystkim ale chodzi mi o to zebyscie sie przeniosly na inny watek !!! Quote
chemicalo Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [quote name='*Iza*']Marysiu, trafiłaś w samo setno. A moge wiedzieć ile dałaś za swojego Scoobiego? 1400. Mało jak na Yorka, ale Scooby miał 5 miesięcy jak go kupowaliśmy. Jest z hodowli Our Dream, od Pana Waldka, który jest zarejestrowany na forum. A rodzice to Frajda BELLA MAFIA i Oceanic BAKARAT. Czyli bardzo dobrze. Jestem bardzo zadowolona, piesek zdrowy, żywy,wesoły. Czyli prawdziwy Yorczek. Jak będziesz chciała kupić psa to bardzo polecam tą właśnie hodowlę. A co do Evel Bardzo dziękuję. Na prawdę się cieszę, że jednak kupiliśmy psa z rodowodem :) Quote
Guest Agata_B Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Przeczytałam 20 stron i jestem zszokowana :shake: Asiu nie poznaję Cię :shake: :-o Nie podobają mi się odzywki typu "co to? znajz wrednych ludzi?" itp.. Quote
Dagusia1992 Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Bblue napisał(a):Daje, daje i to dużo. Ja właśnie po czytaniu takich dyskusji zdecydowałam się na psa z rodowodem. A ci, którzy twierdzą, że ich psy bez rodowodu są rasowe, to powinni zmienić swoje nastawienie. I po to właśnie są takie tematy. no tak takie tem,aty są według mnie bardzo dobre chodzi mi o to, ze Asi zdania to juz chyba nikt nie zmieni Quote
*Iza* Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 [quote name='Bblue']1400. Mało jak na Yorka, ale Scooby miał 5 miesięcy jak go kupowaliśmy. Jest z hodowli Our Dream, od Pana Waldka, który jest zarejestrowany na forum. A rodzice to Frajda BELLA MAFIA i Oceanic BAKARAT. Czyli bardzo dobrze. Jestem bardzo zadowolona, piesek zdrowy, żywy,wesoły. Czyli prawdziwy Yorczek. Jak będziesz chciała kupić psa to bardzo polecam tą właśnie hodowlę. A co do Evel Bardzo dziękuję. Na prawdę się cieszę, że jednak kupiliśmy psa z rodowodem :) Aha, rozumiem. Ciesze się ,że piesek jest zdrowy i chowa się dobrze ;) Quote
Kincia Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 [quote name='Bblue']1400. Mało jak na Yorka, ale Scooby miał 5 miesięcy jak go kupowaliśmy. Jest z hodowli Our Dream, od Pana Waldka, który jest zarejestrowany na forum. A rodzice to Frajda BELLA MAFIA i Oceanic BAKARAT. Czyli bardzo dobrze. Jestem bardzo zadowolona, piesek zdrowy, żywy,wesoły. Czyli prawdziwy Yorczek. Jak będziesz chciała kupić psa to bardzo polecam tą właśnie hodowlę. A co do Evel Bardzo dziękuję. Na prawdę się cieszę, że jednak kupiliśmy psa z rodowodem :) Ja biore pod uwage ta hodowle :):) Hejka :) Asia gdzie fotki !!!! Quote
goldenka245 Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Nadrobiłam wszystko i.... Jestem zszokowana. To nadal nie dociera do was? Ewelinko i Marysiu- Gratuluję mocnych nerwów, bo ja bym nie mogła pisać w kółko tego samego. Moze gdyby to coś jeszcze dawało? Ale widzę, że do Asi mówi się jak ''grochem o ścianę''... "Bblue -Daje, daje i to dużo. Ja właśnie po czytaniu takich dyskusji zdecydowałam się na psa z rodowodem. A ci, którzy twierdzą, że ich psy bez rodowodu są rasowe, to powinni zmienić swoje nastawienie. I po to właśnie są takie tematy" Bardzo podobała mi się ta wypowiedź :) Jednak takie tematy coś dają. Dziewczyny słusznie zauważyły, że jeśli założymy osobny topic to Asia ze swoim "Yoreczkiem'' tam nie wpadną. Quote
Recommended Posts