Kincia Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Asia&Misia napisał(a):Próbowałam ale niedarady po wolno chodzi a misiu jest szybki To niech go ktos potrzyma :(:(:) Quote
Acia_ Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 ale tu o aparat chodzi ze on zdjecie robi z trzy minuty to misiu uz zacznie sie wyrywać :placz: ps to moj 950 post! :pepsi: Quote
arkana Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Jestesmy Asiu. Tylko siedzimy cicho i modlimy sie, zeby ten Twoj aparat sie szybciej naladowal. Popieram calkowicie, musisz zrobic zdjecie Misiowi z drugim psiakiem i kropka! :diabloti: Quote
Kincia Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Asia&Misia napisał(a):HALO! jest tu ktoś :placz: Ja jestem :D Gratuluje :multi: :multi: :multi: arkana napisał(a):Jestesmy Asiu. Tylko siedzimy cicho i modlimy sie, zeby ten Twoj aparat sie szybciej naladowal. Popieram calkowicie, musisz zrobic zdjecie Misiowi z drugim psiakiem i kropka! :diabloti: Dokladnie :):) Quote
arkana Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 No to tylko pozostaje poczekac nam, az sie aparacik naladuje i prosimy o mase fotek :loveu: Quote
*Iza* Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 arkana napisał(a):No to tylko pozostaje poczekac nam, az sie aparacik naladuje i prosimy o mase fotek :loveu: To sobie jeszcze poczekam... Daleko jeszcze?/osiołek w Sheku :evil_lol: Można zmienić na : Długo jeszcze? No to długo czy nie?:lol: Quote
arkana Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Cmok, Cmok, Cmok :evil_lol: Dłuuuuuuuugo jeszcze? ;) Quote
*Iza* Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 arkana napisał(a):Cmok, Cmok, Cmok :evil_lol: Dłuuuuuuuugo jeszcze? ;) Widać że arkana także kocha Shreka :evil_lol: Arkano a ile masz lat? I jak masz na imię? Quote
arkana Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Asia :loveu: i mam 15 lat :diabloti: A Ty Izo, ile masz latek? ;) Quote
Kincia Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Poprosimy o tysiace fotek :multi: :multi: :evil_lol: Długo jeszcze :D? Quote
*Iza* Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 arkana napisał(a):Asia :loveu: i mam 15 lat :diabloti: A Ty Izo, ile masz latek? ;) Ja mam 14 lat :lol: , stara kobita jestem :evil_lol: Quote
arkana Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 No pewnie :diabloti: Widze, ze Asia nie bedzie miala spokoju z nami, dopoki nie wstawi fotek :evil_lol: Quote
Kincia Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 *Iza* napisał(a):Ja mam 14 lat :lol: , stara kobita jestem :evil_lol: Jak swiat :D No znowu protestujemy :mad: :mad: :mad: Ide zaraz sie kapac i do lozeczka niechce mi sie siedziec juz na kompie :crazyeye: :roll: :roll: Quote
*Iza* Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 arkana napisał(a):No pewnie :diabloti: Widze, ze Asia nie bedzie miala spokoju z nami, dopoki nie wstawi fotek :evil_lol: Oczywiście że nie !:evil_lol: Długo jeszcze? Quote
*Iza* Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Jak swiat :D No znowu protestujemy :mad: :mad: :mad: Ide zaraz sie kapac i do lozeczka niechce mi sie siedziec juz na kompie :crazyeye: :roll: :roll: No wiesz ! Jak możesz :evil_lol: przecież komputerek to nasze życie! Noo..yorki są ważniejsze :evil_lol: Quote
arkana Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Jak swiat :D No znowu protestujemy :mad: :mad: :mad: Ide zaraz sie kapac i do lozeczka niechce mi sie siedziec juz na kompie :crazyeye: :roll: :roll: Hahaha :D Nas nie oklamiesz :eviltong: Bedziesz siedziec z nami i przekonywac Asie, zeby sie pospieszyla z fotkami, a jak :evil_lol: Quote
Kincia Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 *Iza* napisał(a):Ja mam 14 lat :lol: , stara kobita jestem :evil_lol: arkana napisał(a):Hahaha :D Nas nie oklamiesz :eviltong: Bedziesz siedziec z nami i przekonywac Asie, zeby sie pospieszyla z fotkami, a jak :evil_lol: :D:D:D Nie no naprawde nie chce mi sie siedziec juz na kapie :lol: :placz: :placz: Quote
arkana Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 To idz sie wykap i wracaj do nas :diabloti: :diabloti: Quote
Kincia Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 arkana napisał(a):To idz sie wykap i wracaj do nas :diabloti: :diabloti: Rozmyslalam ta propozycje :D Po kapaniu ide do lozka spac :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
*Iza* Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Rozmyslalam ta propozycje :D Po kapaniu ide do lozka spac :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ale przecież my tutaj mamy tak wesoło :evil_lol: :evil_lol: Mój 600 post!:multi: Specjalnie dla Aśki i Miśka! Quote
Kincia Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 arkana napisał(a):To idz sie wykap i wracaj do nas :diabloti: :diabloti: *Iza* napisał(a):Ale przecież my tutaj mamy tak wesoło :evil_lol: :evil_lol: Mój 600 post!:multi: Specjalnie dla Aśki i Miśka! Gratuluje :D No jest jest :) Ale spac mi sie chce :-o :evil_lol: :evil_lol: Quote
arkana Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Oooo :knajpa: A ja nie zauwazylam, ze przekroczylam 200 post! :multi: Quote
Acia_ Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 No właśnie widze jak tu wesoło :evil_lol: a kinnga lepiej nieidź sie kąpać bo zaraz foty Misia beda! :) Iza dziekujemy za 600 post :D Quote
Recommended Posts