maartucha Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Dzien Dobry Asiu :) Heh, Nasz Tofficzek dopiero ma kiteczka, widze ze swojego juz w kitona wsadziliscie :D Ładniusi jest :) a jak noce wygladaja?:) piszczy jeszcze?:) Quote
Acia_ Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 Fenk ju! :D W nocy niepiszczy tylko nad ranem koło 6 sie budzi i zaczyna piszczec zeby sie z nim bawic :( echhh :) Quote
maartucha Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Asia&Misia napisał(a):Fenk ju! :D W nocy niepiszczy tylko nad ranem koło 6 sie budzi i zaczyna piszczec zeby sie z nim bawic :( echhh :) tez to mielismy :D zresztą dziś mi np. zrobił bobudeczke tez o 6, bym go wzięła na łożko :) Najlepiej jak wieczorem bedziecie go jak najdłużej przetrzymywali, bawili sie z nim nawet do 22 albo i nawet po, Duzo spacerkow w ciagu dnia, a wtedy bedzie zmeczony i bedzie spał jak susełek :) a z czasem nauczy się, że nie można budzić nikogo, tylko jesliw szyscy spia to sie samemu bawic :) Toffik tak czesto robi, ale jest strasznie czujny i obserwuje, jak ktos sie tlyko ruszy, a nawet przekreci to juz szczek i koniec spania :D Quote
*Iza* Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 maartucha napisał(a):tez to mielismy :D zresztą dziś mi np. zrobił bobudeczke tez o 6, bym go wzięła na łożko :) Najlepiej jak wieczorem bedziecie go jak najdłużej przetrzymywali, bawili sie z nim nawet do 22 albo i nawet po, Duzo spacerkow w ciagu dnia, a wtedy bedzie zmeczony i bedzie spał jak susełek :) a z czasem nauczy się, że nie można budzić nikogo, tylko jesliw szyscy spia to sie samemu bawic :) Toffik tak czesto robi, ale jest strasznie czujny i obserwuje, jak ktos sie tlyko ruszy, a nawet przekreci to juz szczek i koniec spania :D A w jakim wieku jest Tofficzek? Quote
Acia_ Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 no tak tylko dopiero niedawno (wczoraj :) )byłam z misiem na pierwszym spacerku :evil_lol: a misiu tez najczesciej to sie sam bawi (tylko rano :evil_lol: ) ale przytym hałasuje :/// Misiu najchetniej spałby ze mna tylko jak spadnie? a moje łozko jest wysokie ;( Quote
maartucha Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 *Iza* napisał(a):A w jakim wieku jest Tofficzek? a ma skonczone trzy misiace ;) zaczał sie nam czwrty miesiac :) Asia&Misia napisał(a):no tak tylko dopiero niedawno (wczoraj :) )byłam z misiem na pierwszym spacerku :evil_lol: a misiu tez najczesciej to sie sam bawi (tylko rano :evil_lol: ) ale przytym hałasuje :/// Misiu najchetniej spałby ze mna tylko jak spadnie? a moje łozko jest wysokie ;( Ja tez mam wysoko, dlatego jak Go rano biore na lozko to jestem czujna, on sie boi schodzic, wiec jesli chce zejsc to zaczepia mnie, albo szczeka :) spokojnie czekam az sam sie nauczy wchodzic i zeskakiwac :) a i jak pierwszy spacerek?:) Quote
Acia_ Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 Umnie wczoraj zaczoł sie 2 miesiąc :D A spacerak barodz dobrze, bo jak tylko poscilam Misia na ziemie to sie załatwił :loveu: Quote
maartucha Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Asia&Misia napisał(a):Umnie wczoraj zaczoł sie 2 miesiąc :D A spacerak barodz dobrze, bo jak tylko poscilam Misia na ziemie to sie załatwił :loveu: no to super :) Najlepiej jak bedziesz z nim wychodizla po kazdym posiłku i jak tylko sie obudzi, a wtedy mysle ze i efekty beda widoczne w sprawie z czystoscia w domku :) a jak z jedzeniem? mam nadzieje ze mleka juz nie podajesz i wszystkiego po troszku? Quote
arkana Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 O rany, alez slodki ten nasz Misio :loveu: A, jaka piekna ma teraz kituszke :evil_lol: Quote
Acia_ Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 No taki z niego macho :evil_lol: nieee, teraz daje mu suchy i ryz z mieskiem i róznymi wazywami (codzien inne ) :evil_lol: Quote
Kincia Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Asia&Misia napisał(a):No to foteczka na dzien dobry :D Pierwszy kitek Misia :) Jaki maly kitolek :loveu: :loveu: :loveu: Jak on urosl :):) Ma boskiego pysia :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Magda Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Misiu to już 100% yorczek. Kitka jest:multi: Co tak mało zdjęć? Quote
Kincia Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Magda_Miki napisał(a):Misiu to już 100% yorczek. Kitka jest:multi: Co tak mało zdjęć? No wlasnie wiecej fotek !!!!!!:multi: :multi: Quote
*Iza* Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):No wlasnie wiecej fotek !!!!!!:multi: :multi: Popieram!:multi: Quote
Kincia Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Asia&Misia napisał(a):Ech dobrze dobrze juz ide robic :D HURA :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Zrob mu z 2 psiakiem :loveu: Quote
Acia_ Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 Z zdjec nici aparat sie rozladowal :placz: Quote
Kincia Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Asia&Misia napisał(a):Z zdjec nici aparat sie rozladowal :placz: Co!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To go naladuj :cool3: Quote
Acia_ Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 Moje bateryjki maja juz z dwa lata i trza je ładowa cały dzien :placz: Quote
Kincia Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Asia&Misia napisał(a):Moje bateryjki maja juz z dwa lata i trza je ładowa cały dzien :placz: A jak sie laduje to nie mozna robic zdjec :D?? :placz: :placz: :placz: Quote
Acia_ Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 No właśnie tak! :placz: Gdyby było inaczej to bym naładowała i odłączyła na chwile ale nie moge :placz: Quote
Kincia Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Asia&Misia napisał(a):No właśnie tak! :placz: Gdyby było inaczej to bym naładowała i odłączyła na chwile ale nie moge :placz: A to nie odlanczaj tylko rob jak jest podlaczony :D Quote
Acia_ Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 Próbowałam ale niedarady po wolno chodzi a misiu jest szybki Quote
Recommended Posts