Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asia&Misia napisał(a):
Fenk ju! :D
W nocy niepiszczy tylko nad ranem koło 6 sie budzi i zaczyna piszczec zeby sie z nim bawic :( echhh :)

tez to mielismy :D zresztą dziś mi np. zrobił bobudeczke tez o 6, bym go wzięła na łożko :)
Najlepiej jak wieczorem bedziecie go jak najdłużej przetrzymywali, bawili sie z nim nawet do 22 albo i nawet po, Duzo spacerkow w ciagu dnia, a wtedy bedzie zmeczony i bedzie spał jak susełek :) a z czasem nauczy się, że nie można budzić nikogo, tylko jesliw szyscy spia to sie samemu bawic :) Toffik tak czesto robi, ale jest strasznie czujny i obserwuje, jak ktos sie tlyko ruszy, a nawet przekreci to juz szczek i koniec spania :D

Posted

maartucha napisał(a):
tez to mielismy :D zresztą dziś mi np. zrobił bobudeczke tez o 6, bym go wzięła na łożko :)
Najlepiej jak wieczorem bedziecie go jak najdłużej przetrzymywali, bawili sie z nim nawet do 22 albo i nawet po, Duzo spacerkow w ciagu dnia, a wtedy bedzie zmeczony i bedzie spał jak susełek :) a z czasem nauczy się, że nie można budzić nikogo, tylko jesliw szyscy spia to sie samemu bawic :) Toffik tak czesto robi, ale jest strasznie czujny i obserwuje, jak ktos sie tlyko ruszy, a nawet przekreci to juz szczek i koniec spania :D

A w jakim wieku jest Tofficzek?

Posted

no tak tylko dopiero niedawno (wczoraj :) )byłam z misiem na pierwszym spacerku :evil_lol: a misiu tez najczesciej to sie sam bawi (tylko rano :evil_lol: ) ale przytym hałasuje :/// Misiu najchetniej spałby ze mna tylko jak spadnie? a moje łozko jest wysokie ;(

Posted

*Iza* napisał(a):
A w jakim wieku jest Tofficzek?

a ma skonczone trzy misiace ;) zaczał sie nam czwrty miesiac :)

Asia&Misia napisał(a):
no tak tylko dopiero niedawno (wczoraj :) )byłam z misiem na pierwszym spacerku :evil_lol: a misiu tez najczesciej to sie sam bawi (tylko rano :evil_lol: ) ale przytym hałasuje :/// Misiu najchetniej spałby ze mna tylko jak spadnie? a moje łozko jest wysokie ;(

Ja tez mam wysoko, dlatego jak Go rano biore na lozko to jestem czujna, on sie boi schodzic, wiec jesli chce zejsc to zaczepia mnie, albo szczeka :) spokojnie czekam az sam sie nauczy wchodzic i zeskakiwac :)

a i jak pierwszy spacerek?:)

Posted

Asia&Misia napisał(a):
Umnie wczoraj zaczoł sie 2 miesiąc :D
A spacerak barodz dobrze, bo jak tylko poscilam Misia na ziemie to sie załatwił :loveu:

no to super :) Najlepiej jak bedziesz z nim wychodizla po kazdym posiłku i jak tylko sie obudzi, a wtedy mysle ze i efekty beda widoczne w sprawie z czystoscia w domku :)

a jak z jedzeniem? mam nadzieje ze mleka juz nie podajesz i wszystkiego po troszku?

Posted

Asia&Misia napisał(a):
No to foteczka na dzien dobry :D

Pierwszy kitek Misia :)

Jaki maly kitolek :loveu: :loveu: :loveu:
Jak on urosl :):)
Ma boskiego pysia :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Asia&Misia napisał(a):
Moje bateryjki maja juz z dwa lata i trza je ładowa cały dzien :placz:

A jak sie laduje to nie mozna robic zdjec :D?? :placz: :placz: :placz:

Posted

Asia&Misia napisał(a):
No właśnie tak! :placz: Gdyby było inaczej to bym naładowała i odłączyła na chwile ale nie moge :placz:

A to nie odlanczaj tylko rob jak jest podlaczony :D