*Iza* Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Asia&Misia napisał(a):Ja dziś chce przynajmniej do 900! :pepsi: :knajpa: Asia , chyba przesadziłaś z podpisem. Jest za długi moim zdaniem :evil_lol: Quote
Acia_ Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. Nieprzesadaj! :evil_lol: Jak mi usuną to najwyzej zrobie nowy :D Quote
*Iza* Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Asia&Misia napisał(a):Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. Nieprzesadaj! :evil_lol: Jak mi usuną to najwyzej zrobie nowy :D Jak chcesz :loveu: Quote
*Iza* Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Asia&Misia napisał(a):Aaaaaa chce :p A to sobie chciej !:loveu: :lol: Quote
*Iza* Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Asia&Misia napisał(a):A co?????? Niemoge :p :p !??? Hmm...jeśli zerkąc do artykułu 4 Konstytucji Rzeczpospolitej Polski to nie masz takiego prawa :loveu: A co robi nasz słodki Misiu? Quote
Acia_ Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 Misiolek śpi Zaraz zaraz a co tam pisze??????? :o Quote
Kincia Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Asia&Misia napisał(a):dziekuje , a o co chodzi z tymi 5 dolarami? bo kinga na 5 euro! O to ze ja mam naprawde 5 euro a Iza 5 dolarow :D:D Quote
Acia_ Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 No a ja mam w chacie funty :p to se wezme pięc :p Quote
Kincia Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Asia&Misia napisał(a):No a ja mam w chacie funty :p to se wezme pięc :p No to wez :D:D Quote
arkana Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Wieje nudą, dawno nie... imprezowałyśmy :D :knajpa: Quote
Kincia Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 arkana napisał(a):Wieje nudą, dawno nie... imprezowałyśmy :D :knajpa: No hehe nie ma narazie okazji :(:D:D Quote
*Iza* Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):No hehe nie ma narazie okazji :(:D:D A no właśnie . Ide się kimnąc:sleep2: Quote
Kincia Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 *Iza* napisał(a):A no właśnie . Ide się kimnąc:sleep2: Juz :(:( A jak tam zakladanie galeri :mad: :mad: ? Quote
*Iza* Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Juz :(:( A jak tam zakladanie galeri :mad: :mad: ? Nie mam weny twórczej :evil_lol: A miałam się iść kimnąc ;) Quote
Kincia Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 *Iza* napisał(a):Nie mam weny twórczej :evil_lol: A miałam się iść kimnąc ;) Juz wczesniej mialas zalozyc:mad: :mad: Kimnac i wrocic czy juz na dluzej hihi :D:D Quote
*Iza* Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Juz wczesniej mialas zalozyc:mad: :mad: Kimnac i wrocic czy juz na dluzej hihi :D:D Kinguś,ja chora jestem :evil_lol: Quote
Kincia Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 *Iza* napisał(a):Kinguś,ja chora jestem :evil_lol: No i co z tego hihi :D:D:D:evil_lol: :evil_lol: Quote
arkana Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Jak to nie ma okazji? Możemy zrobić imprezę, żeby Iza się pospieszyła z zakładaniem galerii, może jej jakoś w ten sposób pomożemy z weną twórczą :D A, co tam u Misia? Nadal nie ma aparatu, żeby nam osłodzić życie? :placz: Quote
*Iza* Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 arkana napisał(a):Jak to nie ma okazji? Możemy zrobić imprezę, żeby Iza się pospieszyła z zakładaniem galerii, może jej jakoś w ten sposób pomożemy z weną twórczą :D A, co tam u Misia? Nadal nie ma aparatu, żeby nam osłodzić życie? :placz: Żadnych tajnych chwytów na mnie :evil_lol: Zrobie, zrobie już niedługo :roll: Quote
Acia_ Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 Ej zauważyłyście że Kindze zostało 5 postów do 2000!!! :pepsi: A tak pozaty to dziendobry :D Quote
Acia_ Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 No to foteczka na dzien dobry :D Pierwszy kitek Misia :) Quote
*Iza* Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Asia&Misia napisał(a):No to foteczka na dzien dobry :D Pierwszy kitek Misia :) Jaki śliczny!:loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts