Karolajnaxx Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Asia&Misia napisał(a):I jak z mamą?:razz: Powiedziała, że fajny.:lol: Ale nic więcej :-( Quote
Acia_ Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 eeeee szkoda liczyłam że powie coś typu: ale fajniutki, jedziemy po takiego. :evil_lol: * zaraz wkleje porcje fotek :diabloti: Quote
*Iza* Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Asia&Misia napisał(a):eeeee szkoda liczyłam że powie coś typu: ale fajniutki, jedziemy po takiego. :evil_lol: * zaraz wkleje porcje fotek :diabloti: Marzenia, nie Karolina? Wklejaj , wklejaj :multi: . Ja chcem takiego!:shake: :placz: Quote
Acia_ Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 odwołuje porcje fot, gdyz baterie w aparacie sie rozładowały musze je naładować :D Quote
*Iza* Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Asia&Misia napisał(a):odwołuje porcje fot, gdyz baterie w aparacie sie rozładowały musze je naładować :D Tyyy<grozi paluchem> ja już sobie wziełam leki :evil_lol: :evil_lol: uspokajające:evil_lol: Quote
Acia_ Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 W końcu sie zbudził :) ile można spać? Przed chwilą zjadł porcje Royala starter namaczanej w wodzie. Teraz rozrabia :D oddałam mu kilka moich starych misków i ma zabawe, upatrzył sobie takiego jasnego i gra z nim w zapasy :lol: śmiesznie to wyglada, gdyz martwy miś wygrywa z żywym :evil_lol: . Quote
Kincia Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Hejo :multi: :multi: Widze ze tylko jedna fote opuscilam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Iiiii :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Sara_i_Aris Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Witaj Asiu! W końcu odwiedzam Waszą galeryjkę :oops: Asia&Misia napisał(a): Śliczny szczeniaczek :loveu: Quote
Acia_ Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 Dziekujemy za wszystkie miłe słowa :loveu: , dziś foty będą ale troszke później bo musze sie uczyć :cool1: . Quote
Mi. Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Asia&Misia napisał(a):Oczywiście że nie :evil_lol: możesz go sobie powiesic :evil_lol: buahaha:evil_lol: Quote
Pegaza Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Witam i pozdrawiam małego szkrabika i właścicielke:lol: Quote
Acia_ Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 *luthien* napisał(a):buahaha:evil_lol: mi chodzi wieszanie na tablicy korkowej! :razz: Quote
Acia_ Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 Pegaza napisał(a):Witam i pozdrawiam małego szkrabika i właścicielke:lol: Dziekujemy :evil_lol: Quote
Acia_ Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 Jak tylko skoncze prace z polaka zamieszcze fote :razz: , tylko najpierw trzeba ją zrobić a niemam komu, gdyz moj kochny piesek śpi :placz: Quote
Kincia Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Hej Asia :multi: :multi: Jak tam moj ulubieniec :loveu: :loveu: Czekam z niecierpliwoscia na foteczki :evil_lol: Quote
Acia_ Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 :placz: wczoraj niezdążyłąm zamieścić fotek :placz: moze dzis jak wruce ze szkoły :razz: a mleko odstawiliśmy :evil_lol: dzieki za rade :evil_lol: Quote
Kincia Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Asia&Misia napisał(a)::placz: wczoraj niezdążyłąm zamieścić fotek :placz: moze dzis jak wruce ze szkoły :razz: a mleko odstawiliśmy :evil_lol: dzieki za rade :evil_lol: No wlasnie !!!! Czekamy na fotki :):) Quote
Kincia Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Lalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalala...........:roll: Quote
Acia_ Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 Sorry że niezamieszczam fot, ja niemam siły :placz: jestem tak padnieta: Misiu w nocy niedaje spac:p , jest upał :/ , i do tego SZKOŁA!!! ;( :placz: :placz: :placz: :placz: *pełno popraw sprawdzianów, sprawdziany, kartkówki pytania : w tym tygodniu mam : pon: sp. z polaka i kartkówka z matmy i poprawa z infy, wto: kartkowka z histy i sprawdzian z anglika, śro: pytanie z bioli i chemi i kartkowka z matmy, czwa: kartkowka z fizy i chemi i infy, pią: sprawdzian z muzyki, kartkowka z wf i geografi ;( :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Quote
*Iza* Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Kartkówka z wf? Ciekawe ;) Ja mam : W środę klasówkę z matmy i tyle na szczęscie w tym tygodniu ;) Nie licząc oczywiście pytania na chemi:( Ale za to w następnym tygodniu: -klasówka z geografi(geologia, straszny temat - do wkucia cała masa) -semestralny z niemieckiego -klasówka z muzyki , która na szczęście się nie odbędzie bo prawie wszystkie dziewczyny jadą na wycieczkę ;) I będzie w najbliższym czasie kartkówka z biologi :( Quote
Kincia Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 Ejj co jest !!!!!!! :placz: :placz: :placz: Gdzie fotki malenstwa chce widziec jak podroslo i chce tu ciebie widziec :placz: :placz: :placz: !!!!! Quote
Kincia Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 Agata_B napisał(a):ja też :placz: Zaraz ci cala galerie podtopimy :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Quote
Recommended Posts