Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asia&Misia napisał(a):
eeeee szkoda liczyłam że powie coś typu:
ale fajniutki, jedziemy po takiego. :evil_lol:

* zaraz wkleje porcje fotek :diabloti:

Marzenia, nie Karolina?

Wklejaj , wklejaj :multi: . Ja chcem takiego!:shake: :placz:

Posted

Asia&Misia napisał(a):
odwołuje porcje fot, gdyz baterie w aparacie sie rozładowały musze je naładować :D

Tyyy<grozi paluchem> ja już sobie wziełam leki :evil_lol: :evil_lol: uspokajające:evil_lol:

Posted

W końcu sie zbudził :) ile można spać? Przed chwilą zjadł porcje Royala starter namaczanej w wodzie. Teraz rozrabia :D oddałam mu kilka moich starych misków i ma zabawe, upatrzył sobie takiego jasnego i gra z nim w zapasy :lol: śmiesznie to wyglada, gdyz martwy miś wygrywa z żywym :evil_lol: .

Posted

Jak tylko skoncze prace z polaka zamieszcze fote :razz: , tylko najpierw trzeba ją zrobić a niemam komu, gdyz moj kochny piesek śpi :placz:

Posted

:placz: wczoraj niezdążyłąm zamieścić fotek :placz: moze dzis jak wruce ze szkoły :razz: a mleko odstawiliśmy :evil_lol: dzieki za rade :evil_lol:

Posted

Asia&Misia napisał(a):
:placz: wczoraj niezdążyłąm zamieścić fotek :placz: moze dzis jak wruce ze szkoły :razz: a mleko odstawiliśmy :evil_lol: dzieki za rade :evil_lol:

No wlasnie !!!!
Czekamy na fotki :):)

Posted

Sorry że niezamieszczam fot, ja niemam siły :placz: jestem tak padnieta: Misiu w nocy niedaje spac:p , jest upał :/ , i do tego SZKOŁA!!! ;( :placz: :placz: :placz: :placz:
*pełno popraw sprawdzianów, sprawdziany, kartkówki pytania : w tym tygodniu mam :
pon: sp. z polaka i kartkówka z matmy i poprawa z infy, wto: kartkowka z histy i sprawdzian z anglika,
śro: pytanie z bioli i chemi i kartkowka z matmy,
czwa: kartkowka z fizy i chemi i infy,
pią: sprawdzian z muzyki, kartkowka z wf i geografi ;( :placz: :placz: :placz: :placz: :placz:

Posted

Kartkówka z wf? Ciekawe ;)

Ja mam :
W środę klasówkę z matmy i tyle na szczęscie w tym tygodniu ;)
Nie licząc oczywiście pytania na chemi:(

Ale za to w następnym tygodniu:
-klasówka z geografi(geologia, straszny temat - do wkucia cała masa)
-semestralny z niemieckiego
-klasówka z muzyki , która na szczęście się nie odbędzie bo prawie wszystkie dziewczyny jadą na wycieczkę ;)

I będzie w najbliższym czasie kartkówka z biologi :(