Acia_ Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 Dziekujemy :p , fotki jeszcze bedą ale troche później bo Misiu teraz śpi :roll: Quote
Acia_ Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 Mleko normalne z dodatkiem cieplej wody :cool1: , a co? Quote
maartucha Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 nane napisał(a):Asia jakie mleko ??? :crazyeye: o to samo chciałam spytać, Pamiętam jak MI mowiłyscie zeby nie dawac mleka w zadnym wypadku. Asiu a tak nawiasem to Twoj pierwszy piesek? i jeśli tak to jestes po jakis ksiazkach czy stronkach internetowych?:) Quote
Acia_ Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 To jest mój 3 piesek :razz: , a co do mleka to hodowczyni mówiła żeby napoczątku dac mu mleka :roll: Quote
nane Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Asia&Misia napisał(a):To jest mój 3 piesek :razz: , a co do mleka to hodowczyni mówiła żeby napoczątku dac mu mleka :roll: uuuuu Asiu pod żadnym pozorem nie dawaj mu krowiego mleka nawet z dodatkiem wody :angryy: jeżeli już chcesz mu dawać mleko to kozie z tym, że też w niezbyt dużych ilościach ;) psy nie przyswajają krowiego mleka i mały może nabawić alergii :roll: Quote
nane Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 a tak nawiasem mówiąc to trochę za wcześnie go odebraliście bo Yorki idą do nowych właścicieli jak mają co najmniej 7 tygodni a nawet 8 :roll: Quote
Acia_ Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 UPSS.......................................... :placz: :placz: :placz: Zastanawia mnie tylko cemu mu tak smakuje :roll: . Tylko że jest jeszcze problem w tym że on wody nieche! :placz: Pije tylko tą z namoczonej karmy :p . Quote
Acia_ Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 wiem :-( , ale my mieliśmy iść go odrazu zaszczepić bo później niemożna przez kilka tygodni zmienać miejsca czy coś :roll: . A zresztą to nie ja podejmowałam tą decyzje tylko właścicieka :shake: Quote
Acia_ Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 a co do mleka to może właścicielce chodziło o kozie ? :roll: Quote
Karolajnaxx Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Asia&Misia napisał(a):a co do mleka to może właścicielce chodziło o kozie ? :roll: Chciałam ci powiedzieć, że twój maluch się mojej mamie spodobał :lol: Quote
nane Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Asia&Misia napisał(a):UPSS.......................................... :placz: :placz: :placz: Zastanawia mnie tylko cemu mu tak smakuje :roll: . Tylko że jest jeszcze problem w tym że on wody nieche! :placz: Pije tylko tą z namoczonej karmy :p . do wody musicie go sami przekonać najpierw postawcie miseczkę przed nim i dawajcie z palca przesuwając rękę coraz bliżej miski jak już będzie przy misce to wtedy zamieszać palcem w wodzie i pokazać, że tam jest woda Asia&Misia napisał(a):wiem :-( , ale my mieliśmy iść go odrazu zaszczepić bo później niemożna przez kilka tygodni zmienać miejsca czy coś :roll: . A zresztą to nie ja podejmowałam tą decyzje tylko właścicieka :shake: to hodowca powinien go zaszczepić później szczeniak idzie do nowych właścicieli a nie można z nim tylko wychodzić na dwór Quote
nane Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Asia&Misia napisał(a):a co do mleka to może właścicielce chodziło o kozie ? :roll: jeżeli chodziło o kozie tzn. że się nie dogadaliście :oops: ja bym już mu nie dawała mleka :roll: bo później będzie z tym mlekiem tylko problem bo może sobie w tej małej główce wymyślić, że mleko jest dobre a karma nie :shake: Quote
Acia_ Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 To co ja mam teraz zrobić??? Odnieść go spowrotem??? :lol: Quote
nane Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Asia&Misia napisał(a):To co ja mam teraz zrobić??? Odnieść go spowrotem??? :lol: nie, tylko napisałam to żeby ludzi uświadomić :razz: widzisz Marta od Toffika też kupiła psiaka bez rodowodu ale hodowca wszystko jej powiedział co i jak i w dodatku Toffik miał ukończone 7 tygodni a miał być u hodowcy jeszcze dłużej (chyba do 8 tygodnia jak się nie mylę) :loveu: Quote
Acia_ Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Nie no Foch na cały świat! :cool1: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Karolajnaxx Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Asia&Misia napisał(a)::placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Nie no Foch na cały świat! :cool1: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: To już nie zbierasz na yorka? :evil_lol: Quote
Karolajnaxx Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Asia&Misia napisał(a):A czemu miałabym niezbieać??? :evil_lol: No bo wiesz... jakbyś nie zbierała to mi możesz pozyczyć pieniążki... :evil_lol: :evil_lol: Quote
Mi. Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Asia&Misia napisał(a):A czemu miałabym niezbieać??? :evil_lol: nie nie zbieraj na yorka:multi: Teraz Rogzy są modne:multi: :evil_lol: Quote
Acia_ Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 Czy nikt nieodwiedza Misia :placz: ??? A ja miałam zamieścić nowe foty, ale po co?! :roll: Quote
Recommended Posts