Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Robie galerie a jeszcze niemam psa :lol: , jeszcze 9 dni a ja niewiem jak to wytrzymam !!! Mam nadzieje ze pomozecie mi odliczac :loveu: i bedziecie wtedy kiedy bede wklejac pierwsza fotke Czakego (EDIT Misia :evil_lol: ) :loveu: . Wprawdzie to jeszcze troche czasu, ale ja mam sposoby zeby zajac sie czyms pozytecznym :cool3: , np dzis zaczełam robic kokardki na gumce, bo w zoologicznym niemogłam dostac to sama zaczelam robic :loveu: .
A co do wyprawki mam dopiero miski :lol: .

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asia&Misia napisał(a):
niewiem, podoba mi sie, a co?:diabloti:
a dlaczego Tofik (fanka Ani mru mru?):evil_lol:

Fajne fajne, ale myslalam ze ma jakąs Historie :lol:

A czy Fanka? Jak najbardziej :D ale wybór Tofficzka był spontanicznym wyborem mojego TZ-ta :)

Posted

Aaa ale masz super !!!:multi: :multi: Ja tez chce !!!:(:( Ja bede miec yorka jak uzbieram kase :( czyli moze po wakacjach albo jeszcze pozniej:placz: :placz: :placz:
Bede tu wpadac :)
I czekac na fotki Czakiego :):)

Guest Agata_B
Posted

:p

Pinczerek-Jacky napisał(a):
Aaa ale masz super !!!:multi: :multi: Ja tez chce !!!:(:( Ja bede miec yorka jak uzbieram kase :( czyli moze po wakacjach albo jeszcze pozniej:placz: :placz: :placz:
Bede tu wpadac :)
I czekac na fotki Czakiego :):)

Zbieraj zbieraj

Posted

Witamy Asiu!!
Kolejna yorkowa galeryjka do odwiedzania. Przez Was dziewuchy to ja cały czas przypominam sobie jak to było z tym czekaniem:loveu: Ale już niedługo będziesz sie cieszyć małym Czakim:multi:

Posted

Asia&Misia napisał(a):
A madziu jak to było z tobą? :evil_lol:

Oj zaczęło się 9 lat temu, czyli wtedy kiedy zaczęła się miłość do psów. Potrafiłam dostać gorączki z płaczu, że chcę mieć pieska. No i po 9 latach rodzice pękli. Tzn. w czerwcu kiedy założyli mi internet szukałam sobie różnych stronek z yorkami, ale tylko patrzyłam na zdjęcia i w końcu udało mi sie przekonać mamę:multi: Następnie zadzwoniłyśmy do pani, która powiedziała nam, że ma właśnie 7 tygodniowe szczeniaczki i można przyjechać. No to ja siuu... w pociąg i lecimy. Po tygodniu maluszek był już ze mną:p A tata? Teraz największy przyjaciel Mikiego:crazyeye:

Posted

[quote name='Asia&Misia']:multi: :multi: :multi: :multi: a do ilu chcesz zbierać? :cool3:

No tak z 1500:evil_lol: :evil_lol:
Bo chce Luckiego z rodowodem :evil_lol: :evil_lol:

[quote name='Asia&Misia']byłam dzis na zakupach :cool3: , oto to co kupiłam :evil_lol: :

Widze ze zakupy sie udaly :multi: :multi: