Acia_ Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Robie galerie a jeszcze niemam psa :lol: , jeszcze 9 dni a ja niewiem jak to wytrzymam !!! Mam nadzieje ze pomozecie mi odliczac :loveu: i bedziecie wtedy kiedy bede wklejac pierwsza fotke Czakego (EDIT Misia :evil_lol: ) :loveu: . Wprawdzie to jeszcze troche czasu, ale ja mam sposoby zeby zajac sie czyms pozytecznym :cool3: , np dzis zaczełam robic kokardki na gumce, bo w zoologicznym niemogłam dostac to sama zaczelam robic :loveu: . A co do wyprawki mam dopiero miski :lol: . Quote
chemicalo Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 To ja jestem pierwszą stałą odwiedzającą. Co prawda nie ma zdjęć, ale poczekam sobie :) Co mi tam! Quote
Acia_ Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 moge zamiescic fotki, ale po co .... .... przeciesz to galeria Misia! :loveu: :evil_lol: Quote
Acia_ Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 jesli dobrze obliczyłam to do tej soboty zostało 8 dni i 3 godziny i 30 minut.:placz: DŁUGOOOOOOO... Quote
chemicalo Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 To ja czekam cierpliwie :) Tylko spiesz sie! Jak bedzie mały to nie ociągaj sie tylko dawaj fotki! :mad: Quote
maartucha Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Witamy Cieplutko :D Ehh pamietam jak u mnie bylo odliczanie :D nie moglam sie nim nacieszyc :D odrazu uprzedam, pierwsze noce do przyjemnych ani łatwych nie naleza ;D Quote
Acia_ Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 spodziewam sie tego, a jak Tofik zachowywał sie przez pierwsze noce? :roll: Quote
Acia_ Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 niewiem, podoba mi sie, a co?:diabloti: a dlaczego Tofik (fanka Ani mru mru?):evil_lol: Quote
maartucha Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Asia&Misia napisał(a):niewiem, podoba mi sie, a co?:diabloti: a dlaczego Tofik (fanka Ani mru mru?):evil_lol: Fajne fajne, ale myslalam ze ma jakąs Historie :lol: A czy Fanka? Jak najbardziej :D ale wybór Tofficzka był spontanicznym wyborem mojego TZ-ta :) Quote
Acia_ Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 :evil_lol: poleciła mi je jakas osoba z forum Quote
Kincia Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Aaa ale masz super !!!:multi: :multi: Ja tez chce !!!:(:( Ja bede miec yorka jak uzbieram kase :( czyli moze po wakacjach albo jeszcze pozniej:placz: :placz: :placz: Bede tu wpadac :) I czekac na fotki Czakiego :):) Quote
Guest Agata_B Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 :p Pinczerek-Jacky napisał(a):Aaa ale masz super !!!:multi: :multi: Ja tez chce !!!:(:( Ja bede miec yorka jak uzbieram kase :( czyli moze po wakacjach albo jeszcze pozniej:placz: :placz: :placz: Bede tu wpadac :) I czekac na fotki Czakiego :):) Zbieraj zbieraj Quote
Magda Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Witamy Asiu!! Kolejna yorkowa galeryjka do odwiedzania. Przez Was dziewuchy to ja cały czas przypominam sobie jak to było z tym czekaniem:loveu: Ale już niedługo będziesz sie cieszyć małym Czakim:multi: Quote
Magda Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Asia&Misia napisał(a):A madziu jak to było z tobą? :evil_lol: Oj zaczęło się 9 lat temu, czyli wtedy kiedy zaczęła się miłość do psów. Potrafiłam dostać gorączki z płaczu, że chcę mieć pieska. No i po 9 latach rodzice pękli. Tzn. w czerwcu kiedy założyli mi internet szukałam sobie różnych stronek z yorkami, ale tylko patrzyłam na zdjęcia i w końcu udało mi sie przekonać mamę:multi: Następnie zadzwoniłyśmy do pani, która powiedziała nam, że ma właśnie 7 tygodniowe szczeniaczki i można przyjechać. No to ja siuu... w pociąg i lecimy. Po tygodniu maluszek był już ze mną:p A tata? Teraz największy przyjaciel Mikiego:crazyeye: Quote
Acia_ Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 tak zawsze jest :evil_lol: , ja mojich rodziców szybko przekonałam, a właściwie to nawet sama mama mi zaproponowała :multi: Quote
Magda Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Oo..to ciebie trzeba było prawie namawiać?:evil_lol::eviltong: Quote
Acia_ Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 nie no bez przesady, jak mama mi zaproponowałam to napoczatku sie zdziwiłam :crazyeye: , a potem cieszyłam :multi: Quote
Kincia Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Agata_B napisał(a)::p Zbieraj zbieraj Zbieram zbieram :) Mam dopiero 192 zł!!!!!! :placz: Quote
Acia_ Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 :multi: :multi: :multi: :multi: a do ilu chcesz zbierać? :cool3: Quote
Acia_ Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 byłam dzis na zakupach :cool3: , oto to co kupiłam :evil_lol: : Quote
Kincia Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 [quote name='Asia&Misia']:multi: :multi: :multi: :multi: a do ilu chcesz zbierać? :cool3: No tak z 1500:evil_lol: :evil_lol: Bo chce Luckiego z rodowodem :evil_lol: :evil_lol: [quote name='Asia&Misia']byłam dzis na zakupach :cool3: , oto to co kupiłam :evil_lol: : Widze ze zakupy sie udaly :multi: :multi: Quote
Recommended Posts