*Iza* Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 nane napisał(a):*Iza* a na karmę też będziesz zbierać???:evil_lol: Oczywiście :cool3: Agata_B napisał(a):Iza widzę że zbierasz na yorka. Witaj w klubie ja też zbieram, tylko że moja skarbonka przechowuje jak narazie 300 zł :D Ale wiesz... ja zaczęłam zbierać od 20 groszy. Kiedyś się nazbiera... :eviltong: Gratulacje ze zdobytej kwoty;) !Ile już zbierasz? Zbieram bo mam dużo czasu a wiem ile kosztuje to wszystko, a nawet sama RC. Jak narazie mam 3,09 = 3 dni Quote
Guest Agata_B Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 *Iza* napisał(a):Oczywiście :cool3: Gratulacje ze zdobytej kwoty;) !Ile już zbierasz? Zbieram bo mam dużo czasu a wiem ile kosztuje to wszystko, a nawet sama RC. Jak narazie mam 3,09 = 3 dni Ja zbieram już dwa miesiące ;) Postanowiłam że yorka kupię za rok jak uzbieram pieniąznki i więcej się o yorkach dowiem :) Teraz za 10 tygodni w moim domu pojawi się KOT :multi: Nie wspominałam że jestem też wielką kociarą :oops: Będzie to mój czwarty kot w życiu. Myslę że york i kot się zaprzyjaźnią ze sobą :D Quote
*Iza* Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Agata_B napisał(a):Ja zbieram już dwa miesiące ;) Postanowiłam że yorka kupię za rok jak uzbieram pieniąznki i więcej się o yorkach dowiem :) Teraz za 10 tygodni w moim domu pojawi się KOT :multi: Nie wspominałam że jestem też wielką kociarą :oops: Będzie to mój czwarty kot w życiu. Myslę że york i kot się zaprzyjaźnią ze sobą :D Jestem tego pewna :lol: ;) Quote
Acia_ Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 Gratuluje Izuś juz tak pokaźniej sumki :razz: Quote
*Iza* Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Dziękuje Asiu :) :D . A co do twojego pieska to już pewnie doczekać się nie możesz , co? Jak będzie to koniecznie pełno zdjęć :) zamieść. Quote
Acia_ Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 no pewnie, ja tylko siedze i kiwam sie w lewo i prawo :roll: :diabloti: , a co do fot to oczywiście, tylko za duzo niemoge obiecac bo mam wolnego kompa i na www.fotka.pl wklejenie jednego zdjecia zajmoje mi ok. 10 min. :-( Quote
Acia_ Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 Mam pilne pytanie, ile piesek powinien miec tygodni do pierwszej podrozy samochodem???? Quote
Ramona Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Im szybciej tym lepiej moim zdaniem szybciej sie zaaklimatyzuje a potem bedzie mu to frajde sprawiało.Widzisz u mnie Sandra to tak bardzo lubi jeżdzic samochodem ze jak widzi u nas kluczyki od samochodu to nie mozemy sie jej pozbyc bo ona pierwsza leci :evil_lol: Quote
Hania:) Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Im wcześniej tym lepiej. Berek zaraz po kwarantannie zaczął ćwiczyć jazdę autobusem i pociągiem. Efekt teraz mamy taki, że jak tylko wsiądziemy - z miejsca zasypia. I nie ma psa;) Quote
Acia_ Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 ale czy 8 tydzien (w takim wieku bedzie moj piesek) to nie za wczesnie, a podroz moze potrwac nawet do 2 godzin. Quote
Ramona Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 hmm...8 tydzien a to nie za wczesniej go zabierac? wydaje mi sie ze jakby tak poczekac jeszcze te 2 tygodnie no ale moze lepiej niech sie wypowiedza ci którzy sie zajmuja hodowla i wiedza lepiej Quote
nane Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Asia&Misia napisał(a):ale czy 8 tydzien (w takim wieku bedzie moj piesek) to nie za wczesnie, a podroz moze potrwac nawet do 2 godzin. my jechałyśmy ze szczeniakiem 7 tygodniowym 450 km ;) Quote
melinda:-) Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 wiecie moja Melinda jak ja kupilismy to od szczeniaczka jezdział z nami co tydzien po 120 km autkiem bo jezdzilismy do rodziców i teraz w samochodzie to czuje sie jak ryba w wodzie;) Quote
Acia_ Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 mam nadzieje że mój bedzie przystosowany do jazdy samochodem :roll: Quote
Ramona Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Moje malenstwo bedzie takze musiało jezdzic ciągle z nami i z tego powodu spróbuje nauczyc je aby grzecznie jezdziło w transporterku tak to nie bedziemy sie oboje męczyli i kazdemu bedzie wygodnie ;) Quote
*Iza* Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Asia 2 dni i piesek będzie twój!! Jak go nazwiesz? Kupujesz pieska,tak? Quote
Acia_ Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 Jak go nazwe to jeszcze niewiem? :razz: * a co do podpisu to było do mnie????! :-( Quote
*Iza* Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Asia&Misia napisał(a):Jak go nazwe to jeszcze niewiem? :razz: * a co do podpisu to było do mnie????! :-( Tak Asiu do ciebie .Proszę cię zmień go , przynajmniej na troche inny. A tak apropo , co tak wszystkich naszło naraz na zbieranie pieniędzy? Quote
Guest Agata_B Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 *Iza* napisał(a):Tak Asiu do ciebie .Proszę cię zmień go , przynajmniej na troche inny. A tak apropo , co tak wszystkich naszło naraz na zbieranie pieniędzy? Ja już zbieram od dwóch miesięcy. Quote
*Iza* Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Agata_B napisał(a):Ja już zbieram od dwóch miesięcy. Ok ;) Napisze to inaczej: Co tak naraz wszystkich naszło na dodawanie opisu informującego o kwocie którą zebrałem/am? Quote
Acia_ Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 Izuś powinnaś być dumna, wszyscy przeieli twoj pomysł! :razz: * a teraz moj podpis pasuje??????! :evil_lol: Quote
Ramona Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Dadus ja nie tak dawno widziałam nawet za 1200zl z papierami tylko jedna sprawa mnie zastanawia dlaczego tak tanio i gdzie jest haczyk:roll: Quote
Dada Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 post skasowałam, bo nie byłam jednak pewna, czy na temat, a w sumie chyba nie ;p Chociaż dziewczyny tak zbierają, a ja się po cichu zastanawiam, czy na yorka, czy psa w typie yorka.. Spokojnie za 1600-1800 można kupić z papierami. tylko oczywiście trzeba hodowlę sprawdzić. Przyjechać, zobaczyc ojca, matkę, warunki i szczeniaki. Quote
*Iza* Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Asia&Misia napisał(a):Izuś powinnaś być dumna, wszyscy przeieli twoj pomysł! :razz: * a teraz moj podpis pasuje??????! :evil_lol: Bardzo podoba mi się twój podpis :cool3: ;) Jakbyśmy wszyscy mieli takie same opisy to by się nudno tutaj zrobiło ;) Quote
Dzaga Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Asia & Misia , masz nieregulaminowy podpis , animowany (emotik) . Edit: Podpis nie może się "ruszać" . Quote
Recommended Posts