Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

nane napisał(a):
*Iza* a na karmę też będziesz zbierać???:evil_lol:

Oczywiście :cool3:

Agata_B napisał(a):
Iza widzę że zbierasz na yorka. Witaj w klubie ja też zbieram, tylko że moja skarbonka przechowuje jak narazie 300 zł :D Ale wiesz... ja zaczęłam zbierać od 20 groszy. Kiedyś się nazbiera... :eviltong:

Gratulacje ze zdobytej kwoty;) !Ile już zbierasz?

Zbieram bo mam dużo czasu a wiem ile kosztuje to wszystko, a nawet sama RC.

Jak narazie mam 3,09 = 3 dni

• Replies 119
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Agata_B
Posted

*Iza* napisał(a):
Oczywiście :cool3:

Gratulacje ze zdobytej kwoty;) !Ile już zbierasz?

Zbieram bo mam dużo czasu a wiem ile kosztuje to wszystko, a nawet sama RC.

Jak narazie mam 3,09 = 3 dni

Ja zbieram już dwa miesiące ;)
Postanowiłam że yorka kupię za rok jak uzbieram pieniąznki i więcej się o yorkach dowiem :) Teraz za 10 tygodni w moim domu pojawi się KOT :multi:
Nie wspominałam że jestem też wielką kociarą :oops: Będzie to mój czwarty kot w życiu. Myslę że york i kot się zaprzyjaźnią ze sobą :D

Posted

Agata_B napisał(a):
Ja zbieram już dwa miesiące ;)
Postanowiłam że yorka kupię za rok jak uzbieram pieniąznki i więcej się o yorkach dowiem :) Teraz za 10 tygodni w moim domu pojawi się KOT :multi:
Nie wspominałam że jestem też wielką kociarą :oops: Będzie to mój czwarty kot w życiu. Myslę że york i kot się zaprzyjaźnią ze sobą :D

Jestem tego pewna :lol: ;)

Posted

Dziękuje Asiu :) :D .

A co do twojego pieska to już pewnie doczekać się nie możesz , co?
Jak będzie to koniecznie pełno zdjęć :) zamieść.

Posted

no pewnie, ja tylko siedze i kiwam sie w lewo i prawo :roll: :diabloti: , a co do fot to oczywiście, tylko za duzo niemoge obiecac bo mam wolnego kompa i na www.fotka.pl wklejenie jednego zdjecia zajmoje mi ok. 10 min. :-(

Posted

Im szybciej tym lepiej moim zdaniem szybciej sie zaaklimatyzuje a potem bedzie mu to frajde sprawiało.Widzisz u mnie Sandra to tak bardzo lubi jeżdzic samochodem ze jak widzi u nas kluczyki od samochodu to nie mozemy sie jej pozbyc bo ona pierwsza leci :evil_lol:

Posted

Im wcześniej tym lepiej. Berek zaraz po kwarantannie zaczął ćwiczyć jazdę autobusem i pociągiem. Efekt teraz mamy taki, że jak tylko wsiądziemy - z miejsca zasypia. I nie ma psa;)

Posted

hmm...8 tydzien a to nie za wczesniej go zabierac? wydaje mi sie ze jakby tak poczekac jeszcze te 2 tygodnie no ale moze lepiej niech sie wypowiedza ci którzy sie zajmuja hodowla i wiedza lepiej

Posted

Asia&Misia napisał(a):
ale czy 8 tydzien (w takim wieku bedzie moj piesek) to nie za wczesnie, a podroz moze potrwac nawet do 2 godzin.

my jechałyśmy ze szczeniakiem 7 tygodniowym 450 km ;)

Posted

wiecie moja Melinda jak ja kupilismy to od szczeniaczka jezdział z nami co tydzien po 120 km autkiem bo jezdzilismy do rodziców i teraz w samochodzie to czuje sie jak ryba w wodzie;)

Posted

Moje malenstwo bedzie takze musiało jezdzic ciągle z nami i z tego powodu spróbuje nauczyc je aby grzecznie jezdziło w transporterku tak to nie bedziemy sie oboje męczyli i kazdemu bedzie wygodnie ;)

Posted

Asia&Misia napisał(a):
Jak go nazwe to jeszcze niewiem? :razz:

* a co do podpisu to było do mnie????! :-(

Tak Asiu do ciebie .Proszę cię zmień go , przynajmniej na troche inny.

A tak apropo , co tak wszystkich naszło naraz na zbieranie pieniędzy?

Guest Agata_B
Posted

*Iza* napisał(a):
Tak Asiu do ciebie .Proszę cię zmień go , przynajmniej na troche inny.

A tak apropo , co tak wszystkich naszło naraz na zbieranie pieniędzy?

Ja już zbieram od dwóch miesięcy.

Posted

Agata_B napisał(a):
Ja już zbieram od dwóch miesięcy.

Ok ;) Napisze to inaczej:

Co tak naraz wszystkich naszło na dodawanie opisu informującego o kwocie którą zebrałem/am?

Posted

post skasowałam, bo nie byłam jednak pewna, czy na temat, a w sumie chyba nie ;p
Chociaż dziewczyny tak zbierają, a ja się po cichu zastanawiam, czy na yorka, czy psa w typie yorka..
Spokojnie za 1600-1800 można kupić z papierami. tylko oczywiście trzeba hodowlę sprawdzić. Przyjechać, zobaczyc ojca, matkę, warunki i szczeniaki.

Posted

Asia&Misia napisał(a):
Izuś powinnaś być dumna, wszyscy przeieli twoj pomysł! :razz:

* a teraz moj podpis pasuje??????! :evil_lol:

Bardzo podoba mi się twój podpis :cool3: ;)

Jakbyśmy wszyscy mieli takie same opisy to by się nudno tutaj zrobiło ;)