*Iza* Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 W "Moim Psie"(05/07) jest opisana cała wyprawka dla yorka:) Quote
Guest Agata_B Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 *Iza* napisał(a):W "Moim Psie"(05/07) jest opisana cała wyprawka dla yorka:) Musze kupić :D Quote
Acia_ Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 Ja też :D Dobrze zabawki już wiem, a czym czeszecie psiaki? Quote
Acia_ Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 :-o WoW sporo tego :D a co do szczotki to puki co mam, z grzebieniem poczekamy :evil_lol: Quote
Acia_ Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 mam jeszcze pytanie co do karmy: jaka suchą karmą karmicie swoje psiaki? :roll: Quote
madziasto4 Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Royal Canin dla yorków, czasami wymieszana z niewielką ilością Eukanuby i RC Dental Hygiene. Ale podstawa to RC dla YT. Jeśli chodzi o wcześniej wspomniane przybory do czesania: -grzebień z obrotowymi zębami -grzebień dwustronny -szczotka szpilkowa Quote
Acia_ Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 Zastanawiam sie czy moj psiak bedzie jadl Eukanube. :roll: Quote
Guest Agata_B Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 A co sądzicie o Hills'ie? Wg. dobry, ale to nie to co RC. Quote
Sara_i_Aris Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Ja polecam RC, najpierw dla szczenięcia, potem już można mu kupywać dla yorków. Hill's też jest dobra, właśnie teraz Aris ją je. Ma fajne małe kuleczki, ale to prawda, to nie to samo co RC :shake: Quote
Guest Agata_B Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 [quote name='Yorkie']Ja polecam RC, najpierw dla szczenięcia, potem już można mu kupywać dla yorków. Hill's też jest dobra, właśnie teraz Aris ją je. Ma fajne małe kuleczki, ale to prawda, to nie to samo co RC :shake: Oczywiście najlepszy jest Royalek ;) Dobre tez są karmy takie jak Acana lub Eukanuba, ale RC najlepszy :D Quote
Acia_ Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 Trudno jak mój psiak niebedzie jadł tej karmy :mad: , damy mu na siłe! :mad: Ps oczywiście żartuje :evil_lol: Quote
nane Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 ;) Tak maprawde na zachodzie licza sie tylko trzy marki H'ills Eukanuba i RC Inne raczej nie tak bardzo U nas w domu stosuje sie Eukanube już prawie 10 lat i jestesmy bardzo zadowoleni Kiedyś jak zaraz wszedł na Polski Rynek RC spróbowaliśmy serii specjalnie dla Y.T. i tylko spróbowałysmy jeden nasz pies omało nie przeszedł za Tęczowy most I było nam bardzo głupio, że zgrzeszyłyśmy A jeszcze gorzej Wetowi który nas namówił na karmę tym bardziej ,że był to dość duży worek Ale co tam człowiek uczy sie na błędach Bardzo dobre puszki ma Bozita szwedzki koncern podajemy je sukom w ciąży jak już nie chcą jeść karmy :cool3: Są bardzo czyste w środku i pięknie pachną a co najważniejsze Szwedzi maja Świra na punkcie Ekologii i nie odnotowano u nich jakichkolwiek wpadek :razz: dostepne szersze informacje są na www.bozita.germapol.pl http://bozita.germapol.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=10&Itemid=13 Są dość duże ale za to w super cenie i smaki jakich jeszcze nie było mięso łosia, renifera psy sie zajadają :eating: Bardzo dobre dla niejadków :multi: Quote
Pegaza Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Jakie rarytasy:lol: chyba sama bym się skusiła na mięso z renifera:evil_lol: ;) Quote
Hania:) Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 nane napisał(a): U nas w domu stosuje sie Eukanube już prawie 10 lat i jestesmy bardzo zadowoleni Kiedyś jak zaraz wszedł na Polski Rynek RC spróbowaliśmy serii specjalnie dla Y.T. i tylko spróbowałysmy jeden nasz pies omało nie przeszedł za Tęczowy most Nane to jak to? RC mu zaszkodził? Czy zmiana karmy? Quote
nane Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Hania:) napisał(a):Nane to jak to? RC mu zaszkodził? Czy zmiana karmy? właśnie do tego nie doszłyśmy czy zmiana karmy czy może RC ale najprawdopodobniej karma :mad: ponieważ po innych nie miał takich problemów np. nasza ONka swego czasu była na purinie i chłopak dorwał jej miskę z jedzeniem :mad: ale nic mu nie było :multi: na Bozitę też reaguje normalnie chyba, że trafiłyśmy na taką partię RC :oops: ale teraz już z Royalem nie chcemy mieć nic wspólnego :shake: Quote
Acia_ Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 nane napisał(a): U nas w domu stosuje sie Eukanube już prawie 10 lat i jestesmy bardzo zadowoleni przynajmniej ktoś jest za Eukanubą :multi: Quote
nane Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Pegaza napisał(a):Jakie rarytasy:lol: chyba sama bym się skusiła na mięso z renifera:evil_lol: ;) Pegaza ale za to jaki zapach mmmmmm bosssskkkkiiiiii Quote
*Iza* Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Właśnie , ja też się zawsze zastanawiam , gdy będe miała psa :D to co wybiorę ? Wydaje mi się ze RC :) Quote
nane Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 *Iza* napisał(a):Właśnie , ja też się zawsze zastanawiam , gdy będe miała psa :D to co wybiorę ? Wydaje mi się ze RC :) *Iza* a na karmę też będziesz zbierać???:evil_lol: Quote
Guest Agata_B Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 *Iza* napisał(a):Właśnie , ja też się zawsze zastanawiam , gdy będe miała psa :D to co wybiorę ? Wydaje mi się ze RC :) Iza widzę że zbierasz na yorka. Witaj w klubie ja też zbieram, tylko że moja skarbonka przechowuje jak narazie 300 zł :D Ale wiesz... ja zaczęłam zbierać od 20 groszy. Kiedyś się nazbiera... :eviltong: Quote
Dada Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Sama kupiłam grzywkowi Joyemu RC (3kg), to kupię inną karmę, bo niestety i o Eukanubie i o RC zdania są podzielone. Zapraszam do wątku "straszne karmy" :razz: Quote
Pegaza Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 nane napisał(a):Pegaza ale za to jaki zapach mmmmmm bosssskkkkiiiiii Mam nadzieje że po zjedzeniu poroże na głowie by mi nie wyrosło:evil_lol: Quote
Recommended Posts