Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Poszukam na allegro jak znajde to pokaze.Ale to cos takiego jak ta twoja bez daszku tylko w takie centki i z białym futerkiem w srodeczku do tego jest jeszcze poducha i wszystko bardzo mieciutkie i miłe.

• Replies 119
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asia&Misia napisał(a):
:diabloti: jak myślicie co jest lepsze : szelki czy smycz?:diabloti:

Chyba miało byc szelki czy obroża :evil_lol: no wiec szelki a jesli na wystawy to ringówka;)

Posted

Shahar napisał(a):
Chyba miało byc szelki czy obroża :evil_lol: no wiec szelki a jesli na wystawy to ringówka;)

na jedno wychodzi :p

Posted

Asia&Misia napisał(a):
:diabloti: jak myślicie co jest lepsze : szelki czy smycz?:diabloti:

Haha wskazane byłoby mieć jedno i drugie :evil_lol:
Ja również polecam szelki zamiast obroży.

Posted

Ja też za szeleczkami jestem. Może troszeczke włoski plączą ale od kiedy mam takie skórkopodobne to dużo mniej. Zrobione własnoręcznie, bo rozmiaru nie było na moją małą :cool1: Na obroży Cori bardzo się dusiła, ach ta krtań.

Posted

Sisi też nie mogła patrzeć na eukanube miała ją w wyprawce od hodowcy ale cóż karma stoi niezużyta a trzeba było kupić royalka i teraz jest ok

Posted

Jak będziesz kupować psiaka do zapytaj właściciela "reszty" szczeniąt , czy nie ma na sprzedaż "wyprawki" dla szczeniaka , dobry właściciel chętnie sprzeda Ci przynajmniej trochę karmy na najbliższe tygodnie życia tego maluszka i tak jak było w moim przypadku
( gdy rodzice kupowali Sarę ( bokser ) może dać ci kilka książek bądź broszur dotyczących pielęgnacji itp.
Dobry właściciel będzie chciał utrzymywać kontakt i wiedzieć co się dzieje
z jego byłym "podopiecznym" i uważaj bo może Cię podstępnie sprawdzić , gdy nawet nie będziesz sobie z tego zdawać sprawy !!
Może nawet będzie chętny do zorganizowania spotkania , i zobaczenia jak jego "dzieła" wyrosły , jakie to one są samodzielnie itd.

Więc nie bój się pytać czy też prosić o pomoc
( w wyborze najmilszego szczeniaka np. )
właściciele są bardzo przyjaźni i pomocni .

Posted

stara skarpeta, maskotka kangurek, pileczka x 2, gąbka, sznur, szmatka zawiązana w węzeł, i nowa urodzinkowa zabarka gumowy kurczak. No i co jej się jeszcze napatoczy;)

Posted

Widze że się rozpisałyście co macie a ja wszystko zaliczyłam do pluszaków:eviltong: nawet 2 rękawiczki:eviltong: gumowe piszczałki,i grzechotki:evil_lol:

Posted

Aris ma nawet sporo zabawek: 2 pluszowe dalmatyńczyki, chomika, 3 piłeczki, sznur i kostka. Ma jeszcze pluszowego renifera i niedźwiadka, które zdobą moją półkę. Nie wiem czy jeszcze jakieś ma, bo rozrzuca je po całym domu :oops: