Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mam kilka sporów i moze pomozecie mi je roztrzygnąc :lol: . Miałam juz wprawdzie yorka ale kupiony byl jako piesek dla mojej mamy i poznie stal sie moj, no wiec problemow z wyprawka niemiałam :razz: . Teraz z niecierpliwosciom czekam na mojego psiaka ktory trafi do mnie najprawdopodobniej 19 maja. :cool1:
* No to tak, po pierwsze łóżeczko dla pieska, jakie powinno waszym zdaniem miec wymiary, bo boje sie ze kupie za duze..... lub za małe. :roll:

• Replies 119
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asiu nie kupuj wcale bo i tak bedzie spał z Toba :evil_lol: ,No chyba ze w dzien gdzies tam bedzie chciał ale mój maluszek to i tak spał na kanapie lub łóżku :lol: w zwiazku z tym łóżeczko było niepotrzebne i zaadaptowane zostało dla fretki mojej córki ;)

Posted

[quote name='Asia&Misia']Mam kilka sporów i moze pomozecie mi je roztrzygnąc :lol: . Miałam juz wprawdzie yorka ale kupiony byl jako piesek dla mojej mamy i poznie stal sie moj, no wiec problemow z wyprawka niemiałam :razz: . Teraz z niecierpliwosciom czekam na mojego psiaka ktory trafi do mnie najprawdopodobniej 19 maja. :cool1:
* No to tak, po pierwsze łóżeczko dla pieska, jakie powinno waszym zdaniem miec wymiary, bo boje sie ze kupie za duze..... lub za małe. :roll:

Zapraszam do mnie do Galerii, jestem świeżo upiczona "Mamusia" :loveu: :loveu: Najlepiej Jak byś się wybrała po jakiegoś zoo, gdzie Ci doradzą (tak jak Mi).

[quote name='Shahar']Asiu nie kupuj wcale bo i tak bedzie spał z Toba :evil_lol: ,No chyba ze w dzien gdzies tam bedzie chciał ale mój maluszek to i tak
spał na kanapie lub łóżku :lol: w zwiazku z tym łóżeczko było niepotrzebne i zaadaptowane zostało dla fretki mojej córki ;)

Ja mysle ze to z czasem, ale pieseczek musi miec swoj kat :)

Posted

ale lepiej zeby było w zapasie :lol: , moja Misia spała ze mna ale w dzien na swojim legowisku, po jej śmierci oddałam wszystkie jej zeczy (legowisko-kuzynce, zabawki do smieci, miski tez itd) bo chciałam zapomniec :placz: , teraz załuje. A co do wymiarów to jakie ma byc!!!

Ps niewspominalaś ze masz corke (albo ja cos pominełam) :cool3: jak ma na imie?

Posted

Najlepiej kup taka aby dorosły york sie tam zmiescił :)

A jesli chodzi o córke to mam dwie 15 i 16 latki druga i trzecia gimnazjum ;) ta starsza ma na imie Justyna a młodsza Wioletta no i obie sa piękne :loveu:

Posted

Jak pójdziesz do sklepu to tak na oko kup po prostu lub zapytaj sie sprzedawcy ;) Ja ostatnio widziałam take super posłanko z jasnego futerka w srodku cieplutkie i milutkie bardzo mi sie podobało i mimo ze nie mam pieseczka to chyba sie skusze póżniej sie przyda :cool3:

Posted

tez to mam, np na allegro były sliczne kokardki, niekupiłam, zrobiłam sama :evil_lol: . Na mojego Czakiego czekaja cztery śliczne kokardeczki na gumce :cool3: .

Posted

Ja proponuję na razie wstrzymać się z zakupem posłanka- maluszkowi na jakiś czas wystarczy kocyk, jakaś podusia ;)
Ja wiedziałam, że mój pies będzie z 'tych mniejszych', więc kupiłam najmniejszy rozmiar budki (haha mam 2 budki, a obaj chłopcy i tak na ich dachach śpią:evil_lol: ). Mamy też posłanko 'otwarte', takie normalne, z gąbki, rozmiar też najmniejszy:

A to te budki :lol:

Posted

słodkie psiaki :loveu: , a z tych budek to zrobili sobie foteliki :lol: ,
a mam jeszcze pytanie, bo moze ktos wie, ktory pieske z miotu jest ,,silniejszy"? i czy jest jakas reguła? no bo moja mama suszy mi głowe bo wybrałam pierwszego z miotu (pierwszy sie urodził) i bedzie pewnie z niego słabełusz.

Posted

Miałam dzisiaj zajechac do zoologicznego po kanape dla mojego przyszlego pupilka ale zabrakło czasu ;) kanapa poczeka do jutra lub do poniedziałku

Posted

[quote name='Asia&Misia']słodkie psiaki :loveu: , a z tych budek to zrobili sobie foteliki :lol: ,
a mam jeszcze pytanie, bo moze ktos wie, ktory pieske z miotu jest ,,silniejszy"? i czy jest jakas reguła? no bo moja mama suszy mi głowe bo wybrałam pierwszego z miotu (pierwszy sie urodził) i bedzie pewnie z niego słabełusz.

Nie jestem na tyle jeszcze obeznana w pieskach, ale z tego co słyszałam od Pani Krysi (od której brałam pieska) to drugi piesek który sie rodzi będzie najsliniejszy. A czy jest na to regula? Tego to już nie wiem :)