JIM Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Heej :d Jestescie tam? Czekamy na zdjecia i filmiki :D Quote
Agnes B. Posted September 22, 2007 Author Posted September 22, 2007 Julix dzięki:oops: Filmików na razie niet, ale pewnie kiedyś jeszcze będą:lol: Gonitwo fanko filmikowa:evil_lol: Obiecujem, bendom;) Klaudia dzięki:oops: Kasiu dziękuję:oops: Neg z radością? No ja nie wiem:roll: Narzuciłam jej tydzień przerwy w zajęciach (boszzz myślałam, że mnie rozerwie), by zatęskniła za ćwiczonkami:diabloti: Kasiu dziękuję raz jeszcze:loveu: Rozwijam siem, a co, jak się w pracy nudzem to siem rozwijam:roll: Jeszcze coś wyprodukuje co to w kinach puszczać będą:roflt: Madziu dzięki:oops:, ale daleko nam jeszcze do super kontaktu. jestem bardzo dumna z dziewczynki bo niebywale szybko się uczy, ale jeszcze długa droga do obranego przeze mnie celu:evil_lol: Agato mamy trzy białe Competetiony S. W całości przeżył 1:roll:, bo go niecnie schowałam:diabloti: reszta to urocze sitka, które jeszcze latają:loveu: Zdjęcia:eviltong: Najpierwej Neg pozazdrościła BC wystaw... ...później zachciała pofryzbować... (sorki, ale bez nadwornego fotografa lepszych fryzbowych zdjęć nie będzie... a swoją drogą... Neg ładnie łapie, gdy jej przystepnie daleko rzucę) Jednak Neg najbardziej kocha brata, z którym to... Może ziewać A przede wszystkim... ROBIĆ DURNE MINY:evil_lol::evil_lol::evil_lol: (uwaga! dla ludzi o mocnych nerwach :diabloti:) Quote
Agnes B. Posted September 22, 2007 Author Posted September 22, 2007 I mimo tego, że bieganie z kawałkiem kartki w paszczy też jest fajne... ... a Zoran od czasu do czasu wygląda w miarę normalnie... Quote
Olusia Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 http://img233.imageshack.us/img233/1070/dsc06045nap2.jpg Świetne ! Quote
Agnes B. Posted September 22, 2007 Author Posted September 22, 2007 ... to i tak najlepsiejsze jest robienie głupich min:evil_lol: Poza tym Neg straciła wszystkie kudełki i jest łysolem (widać na zdjęciach po ogonie... Zrobiła się gładkowłosa:roll::evil_lol:) Pozdrawiamy serdecznie:loveu: Quote
JIM Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Negra na pierwszym i ostatnim :loveu::loveu::loveu: cudnie wyszla! Widac, ze maja szalone zabawy. A fotografa musisz sobie jakiegos skombinowac do tych frisbowych fotek. Zoranek tez fajniutki. Negra coraz bardziej przypomina bc :) co jest oczywiscie wieeeeeelllllka zaleta.. jak mi sie marzy bc :shake: Quote
maciaszek Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Witam, witam :) Nareszcie... :multi: I tyle zdjęć :roll:. Już myślałam, że zaginęłaś... Ale na szczęście jesteś i mam nadzieję, że będziesz tu częściej się pojawiać, z fotkami oczywiście! Jak fajnie pooglądać sobie Negritę i Zorana takich szczęśliwych :). A głupie miny wcale nie są takie strasznie głupie :eviltong:. Quote
Cimi Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 [quote name='Agnes B.']Agato mamy trzy białe Competetiony S. W całości przeżył 1:roll:, bo go niecnie schowałam:diabloti: reszta to urocze sitka, które jeszcze latają:loveu: Hahaha :evil_lol:, a ja będę mieć 6 nowych :multi: Quote
Pimpek Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Śliczne zdjęcia :loveu: http://img233.imageshack.us/img233/1070/dsc06045nap2.jpg Głupie miny rządzą :multi::cool3: Quote
madziasto4 Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Cudowny duet, piszę to już kolejny raz w tej galerii :loveu: Negra jest przeurocza:loveu: Quote
olifka Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 sliczne zdjęcia:loveu: A to powalające::loveu: http://img520.imageshack.us/img520/4053/dsc06037ntx1.jpg Quote
Luzia Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Każdy wyróżnia jakieś zdjęcia a ja powiem szczerze że wszystkie są BOSKIE :loveu: Mizianko dla stadka :multi: Quote
basia2202 Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 witaaankooooo Aga!! żyjesz? :cool3: bo do nas nie zaglądasz, to pytam ;) faaajne fotki psiulców:) pozdrawiamy!! uściski od Zuzy :loveu: Quote
Pimpek Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Negra jest prze śliczna :loveu: A ile tu fot :cool3: Quote
Agnes B. Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 Kochani dziękuję za tak miłe komentarze, jesteście cudowni:loveu: :Rose: Każdemu odpisze po niedzieli dobrze? Aktualnie pakuje walizę i wyjeżdżam jutro z rana na trzy dni bez psiaków:placz::flaming: A to tak na pożegnanie http://pl.youtube.com/watch?v=2_-tDgo__Ko Quote
JIM Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Fajny filmik - podziwialam juz na borderowym :cool3: Teraz dla mnie pare dni bez psa to wiecznosc... Quote
maciaszek Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Agnes B. napisał(a):Kochani dziękuję za tak miłe komentarze, jesteście cudowni:loveu: :Rose: Każdemu odpisze po niedzieli dobrze? Aktualnie pakuje walizę i wyjeżdżam jutro z rana na trzy dni bez psiaków:placz::flaming: A to tak na pożegnanie http://pl.youtube.com/watch?v=2_-tDgo__Ko 3 dni... szybko zleci (przynajmniej tego Ci życzę). Filmik oglądnęłam, jak zawsze, z zachwytem. Niesamowite rzeczy wyrabiacie !!! BRAWO !!! :multi: Quote
Gonitwa Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Będę się powtarzać jak zwykle... Filmik jest cudowny- coraz lepiej Wam idzie! Czekam na kolejny;) Quote
Agnes B. Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 Dzięki:loveu: 3 dni zleciały:multi::laola: Było super, bałam się, ze ludzie dziwni będę, ale znalazłam wspaniałą gromadkę, w tym jednego pasjonata gadów, którego ja podziwiam (mieszka w pokoju otoczony gadami, śpi z legwanem:loveu:) i on mnie podziwia za zapał (że co??:-o ja i zapał? chyba słomiany:lol:) Także studyja super (pomijając dwa kolokwia z anatomii i chemii za dwa tygodnie:roll:). Byłoby extra fantastycznie wspaniale, gdybym mogła Neg wziąć ze sobą, ale obawiam się, że na ćwiczeniach z anatomii zjadłaby ten śliczny szkielet konia, zacierając łapki na świnkę i krówkę (owcę bym broniła:diabloti:)... Dziś wróciłam i... Neg naprawdę potrafi merdać ogoniskiem:multi: jak ja za nią tęskniłam:placz: A Zorek... Zorek jak to Zorek, nieczułe bydle:loveu: podeptał mnie, poobijał:loveu: Moje Potworki:loveu::loveu::loveu: Quote
Gonitwa Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Czyżby weterynaria? A gdzie? ZAZDROSZCZĘ!! Quote
Agnes B. Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 Nie, nie weta, nie nadaję się na weta, zbyt duża odpowiedzialność, no i jakoś mnie nie kręci (bosz jaki ze mnie dziwoląg:diabloti:) Zootechnika w Krakowie:evil_lol: Cuuudownie:loveu: Quote
Gonitwa Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Ooo też fajnie;) Ciężko było się dostać? Bo ja jakiejś alternatywy szukam w razie bym się nie dostała;) Quote
JIM Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Witaj! :D Super, ze jestes zadowolona i sie podobalo Tobie :) Quote
Madzika Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 :) To gratuluje wyboru kierunku będzie ciekawie :D A co do Akulca tez czasem wie do czego to z tyłu służy:cool3: Quote
Recommended Posts