Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 380
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Julix dzięki:oops: Filmików na razie niet, ale pewnie kiedyś jeszcze będą:lol:

Gonitwo fanko filmikowa:evil_lol: Obiecujem, bendom;)

Klaudia dzięki:oops:

Kasiu dziękuję:oops: Neg z radością? No ja nie wiem:roll: Narzuciłam jej tydzień przerwy w zajęciach (boszzz myślałam, że mnie rozerwie), by zatęskniła za ćwiczonkami:diabloti: Kasiu dziękuję raz jeszcze:loveu: Rozwijam siem, a co, jak się w pracy nudzem to siem rozwijam:roll: Jeszcze coś wyprodukuje co to w kinach puszczać będą:roflt:

Madziu dzięki:oops:, ale daleko nam jeszcze do super kontaktu. jestem bardzo dumna z dziewczynki bo niebywale szybko się uczy, ale jeszcze długa droga do obranego przeze mnie celu:evil_lol:

Agato mamy trzy białe Competetiony S. W całości przeżył 1:roll:, bo go niecnie schowałam:diabloti: reszta to urocze sitka, które jeszcze latają:loveu:

Zdjęcia:eviltong:

Najpierwej Neg pozazdrościła BC wystaw...

...później zachciała pofryzbować... (sorki, ale bez nadwornego fotografa lepszych fryzbowych zdjęć nie będzie... a swoją drogą... Neg ładnie łapie, gdy jej przystepnie daleko rzucę)

Jednak Neg najbardziej kocha brata, z którym to...

Może ziewać

A przede wszystkim...

ROBIĆ DURNE MINY:evil_lol::evil_lol::evil_lol: (uwaga! dla ludzi o mocnych nerwach :diabloti:)

Posted

... to i tak najlepsiejsze jest robienie głupich min:evil_lol:

Poza tym Neg straciła wszystkie kudełki i jest łysolem (widać na zdjęciach po ogonie... Zrobiła się gładkowłosa:roll::evil_lol:)

Pozdrawiamy serdecznie:loveu:

Posted

Negra na pierwszym i ostatnim :loveu::loveu::loveu: cudnie wyszla!
Widac, ze maja szalone zabawy. A fotografa musisz sobie jakiegos skombinowac do tych frisbowych fotek. Zoranek tez fajniutki.

Negra coraz bardziej przypomina bc :) co jest oczywiscie wieeeeeelllllka zaleta.. jak mi sie marzy bc :shake:

Posted

Witam, witam :) Nareszcie... :multi: I tyle zdjęć :roll:. Już myślałam, że zaginęłaś...
Ale na szczęście jesteś i mam nadzieję, że będziesz tu częściej się pojawiać, z fotkami oczywiście!
Jak fajnie pooglądać sobie Negritę i Zorana takich szczęśliwych :). A głupie miny wcale nie są takie strasznie głupie :eviltong:.

Posted

[quote name='Agnes B.']Agato mamy trzy białe Competetiony S. W całości przeżył 1:roll:, bo go niecnie schowałam:diabloti: reszta to urocze sitka, które jeszcze latają:loveu:

Hahaha :evil_lol:, a ja będę mieć 6 nowych :multi:

Posted

Agnes B. napisał(a):
Kochani dziękuję za tak miłe komentarze, jesteście cudowni:loveu: :Rose:

Każdemu odpisze po niedzieli dobrze? Aktualnie pakuje walizę i wyjeżdżam jutro z rana na trzy dni bez psiaków:placz::flaming:

A to tak na pożegnanie

http://pl.youtube.com/watch?v=2_-tDgo__Ko

3 dni... szybko zleci (przynajmniej tego Ci życzę).

Filmik oglądnęłam, jak zawsze, z zachwytem. Niesamowite rzeczy wyrabiacie !!! BRAWO !!! :multi:

Posted

Dzięki:loveu:

3 dni zleciały:multi::laola:

Było super, bałam się, ze ludzie dziwni będę, ale znalazłam wspaniałą gromadkę, w tym jednego pasjonata gadów, którego ja podziwiam (mieszka w pokoju otoczony gadami, śpi z legwanem:loveu:) i on mnie podziwia za zapał (że co??:-o ja i zapał? chyba słomiany:lol:) Także studyja super (pomijając dwa kolokwia z anatomii i chemii za dwa tygodnie:roll:). Byłoby extra fantastycznie wspaniale, gdybym mogła Neg wziąć ze sobą, ale obawiam się, że na ćwiczeniach z anatomii zjadłaby ten śliczny szkielet konia, zacierając łapki na świnkę i krówkę (owcę bym broniła:diabloti:)...

Dziś wróciłam i... Neg naprawdę potrafi merdać ogoniskiem:multi: jak ja za nią tęskniłam:placz: A Zorek... Zorek jak to Zorek, nieczułe bydle:loveu: podeptał mnie, poobijał:loveu:

Moje Potworki:loveu::loveu::loveu:

Posted

Nie, nie weta, nie nadaję się na weta, zbyt duża odpowiedzialność, no i jakoś mnie nie kręci (bosz jaki ze mnie dziwoląg:diabloti:)

Zootechnika w Krakowie:evil_lol: Cuuudownie:loveu: