Cimi Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Nie wiem, bo nigdy ich nie miałam ;). Ale pwenie coś w stylu fastback albo competition ;). Quote
basia2202 Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 heeej Aga:) witamy Was słonecznie:) co tam u Was? może jakieś fotuszki?;) aaa.. i staraaamy się staraaamy, żeby przybywało nam stronek w galerii zuzankowej;) dzisiaj wieczorem powinny być kolejne foty, więc zapraszaaaaamy :) a z Ciebie też niezła gaduła;) czytałam u czytałam:) faaajnie:) z Negry niezła artycha :evil_lol: Zuzka też jest szajbuska... wczoraj u babci w ogródku nawsuwała się gruszek :roll: no i proszę... dzisiaj od rana... sensacje żołądkowe :roll: więcej u nas... - zapraszamy:) pozdrowionka ode mnie i Zuzanki :loveu: p.s. cmokamy Was w nochalki :loveu: Quote
Madzika Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 A niech mi spytam:cool3::cool3: Czemu to na spacerek sie nie stawiłaś na lotnisku??? specjalnie na forum pisalam pod Ciebie i Largo :) Quote
Luzia Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Witam serdecznie i aż wstyd się przyznać że dopiero teraz trafiłam do tej galerii :oops: Ale już przeczytałam wszystko i jestem na czasie i teraz napewno będę wpadać częściej :diabloti: Mizianko dla psiaków i prosimy więcej fotek :evil_lol: Quote
bellatriks Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Aż wstyd się przyznać od jak dawna mnie tu nie było. A gdzie nowe fotki? :cool3: Quote
basia2202 Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 hello Aga, hello Negra:) co tam u Was kobitki? się nie odzywacie... martwimy się troszkę z Zuzanką :roll: buziaki przesyłamy! :loveu: Quote
Gonitwa Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Jak tam przygotowywania kolejnego filmiku? może być( nawet powinien być) dłuższy od poprzedniego;) Moze z niego skorzystam i poduczę tego mojego cielaka;) Bo ja zbyt zdolna to w szkoleniu nie jestem...;) Quote
olifka Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Heej:loveu: Śliczne psiaki ale coś nowych foteczek nie widać:placz: Czekamy i mam nadzieje że się doczekamy:razz: Quote
Agnes B. Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 Cimi Hero podobno trwalsze są od Competitionów, no i większe:razz: Basiu a mnie u Was tak długo nie było:-( Muszę nadrobić (znowu:flaming: ) Madzika odpisałam Ci u Akiego:razz: Dziękuję raz jeszcze:loveu: luzia wstyd!:mad: :megagrin: Zapraszamy serdecznie:loveu: bellatriks Ty również się wstydź:lmaa: :eviltong: Gonitwa raduję się z Twojego powrotu:loveu: A filmik... Hmmm pierwej się czegoś nauczyć musimy, żeby się pokazywać:eviltong: Ale kolejny filmik (zdradzę Ci na uszko) jest w planach. A co trzeba mieć z czego się śmiać:bigcool: Sznaucerka-Balbinka witamy w naszych skromnych progach:loveu: Co do nowych fotek... Ziężko mi bez nadwornego fotografa:flop: Kiedys wyrabiałam sama, ale teraz głównie trenujemy i brakuje mi rąk:angryy: Mam za to zdjęcie śpiącej Neśki - jak wrócę z pracy to postaram się wrzucić:razz: Mamy od paru dni frisbee i szalejemy:diabloti: Z trzech frisbee zostało jedno całe (zdąrzyłam je uchronić i zostawić do ćwiczeń moich rzutów), jedno z wgnieceniami (Neg szybko puszczała z szcęk swych olbrzymich by złapać drugie) i jedno sitko (ukochane Neg, do mamlania, przeciagania i "rzucania"). Ostatnio zaczęłyśmy się bawić w dogdancing, ale niewiele tego na razie:shake: A wczoraj minęły 4 miesiące wspólnego życia naszego:loveu: A jako że wet stwierdził 20 kwietnia, ze Neg ma 8 miesięcy a ja tę datę zakodowałam to z moich obliczeń wyniknęło, że... Wczoraj Negritta skończyła roczek!!!:drink1: Quote
JIM Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 :loveu: To wszystkiego najlepszego dla Negry! Samych sukcesow w sportach i powodzenia w przyszlych zawodach. Czekam koniecznie na jakies zdjecia z frisbee! Quote
olifka Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Sto lat Sto lat:loveu::loveu::multi::multi: Niech żyje Negra Nam:smilecol: Quote
Agnes B. Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 Julix, Sznaucerka-Balbina i madziasto4 dziękujemy ogromnie:loveu::oops: Obiecana śpiąca Neg (rzadko tak śpi, częściej jest wywalona w każdym kierunku świata, albo brzucholem do góry i łapami na boki:roll:) A tutaj wzrok pt.: "Wredne babsko z cykwką mnie obudziło, a idź sobie..." A na fotki z frisbee trzeba będzie jeszcze dłuuugo poczekać:diabloti: Quote
JIM Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 A na fotki z frisbee trzeba będzie jeszcze dłuuugo poczekać:diabloti: To moze lepiej filmik? :diabloti: Bedzie Tobie latwiej :) A Negra slodziak Quote
Ania-shira Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Negrusia wszystkiego naj naj dużo zdrówka i spacerków :multi: Quote
Gonitwa Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 dołączam się do życzeń i moja prawie BC również;) Quote
maciaszek Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 STO LAT, sto lat, sto lat !!!!!!!! Zdrówka, ukochanej pani, szaleństw szkoleniowych ;) i w ogóle wszystkiego co w psionegrowym życiu najlepsze !!! :) Quote
Agnes B. Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 Kochani dziękujemy:loveu: Julix filmik z frisbee będzie, a jakże, tylko wcześniej musimy się czegoś nauczyć, bo na razie to doskonale potrafimy memlać talerzyk i łapać + przewracać rollery:evil_lol: Radosna twórczość moja i Neg, spowodowana moimi nerwami w oczekiwaniu na wyniki studyjów:roll: Proszę wybaczyć moje nieschludne ubranka, ale są to ujęcia z 6 rano i wieczoru podżemkowego:lol: http://pl.youtube.com/watch?v=sO7yW5L8toI Pozdrawiamy serdecznie:loveu: Quote
Gonitwa Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Fantastyczny filmik... No i czekam na następny;) Quote
maciaszek Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Piątki i dziesiątki są WSPANIAŁE !!!!! Dreptanie też niczego sobie! Aż przyjemnie popatrzeć z jaką radością Negra ćwiczy :) No i muszę Ci powiedzieć, że rozwijasz się dziewczyno, rozwijasz! Dzieło filmowe bardziej rozbudowane niż poprzednie - pojawiły się napisy. Cóż nas spotka następnym razem? ;) A operatorzy w "liście płac" przyprawili mnie o mały spazm śmiechowy :evil_lol:. Quote
madziasto4 Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 Filmik niesamowity!!! Super kontakt macie ze sobą:loveu: Quote
Cimi Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 I co jakie macie talerze :cool3: ? Miałam w rękach te Hero Air, rzucałam i łapałam bardzo fajne :). Znacznie lepsze niż fastbacki :). Quote
Recommended Posts