Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 380
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

heeej Aga:) witamy Was słonecznie:)
co tam u Was? może jakieś fotuszki?;)
aaa.. i staraaamy się staraaamy, żeby przybywało nam stronek w galerii zuzankowej;) dzisiaj wieczorem powinny być kolejne foty, więc zapraszaaaaamy :)
a z Ciebie też niezła gaduła;) czytałam u czytałam:) faaajnie:) z Negry niezła artycha :evil_lol: Zuzka też jest szajbuska... wczoraj u babci w ogródku nawsuwała się gruszek :roll: no i proszę... dzisiaj od rana... sensacje żołądkowe :roll: więcej u nas... - zapraszamy:)
pozdrowionka ode mnie i Zuzanki :loveu:
p.s. cmokamy Was w nochalki :loveu:

Posted

Witam serdecznie i aż wstyd się przyznać że dopiero teraz trafiłam do tej galerii :oops: Ale już przeczytałam wszystko i jestem na czasie i teraz napewno będę wpadać częściej :diabloti: Mizianko dla psiaków i prosimy więcej fotek :evil_lol:

Posted

Jak tam przygotowywania kolejnego filmiku? może być( nawet powinien być) dłuższy od poprzedniego;) Moze z niego skorzystam i poduczę tego mojego cielaka;) Bo ja zbyt zdolna to w szkoleniu nie jestem...;)

Posted

Cimi Hero podobno trwalsze są od Competitionów, no i większe:razz:

Basiu a mnie u Was tak długo nie było:-( Muszę nadrobić (znowu:flaming: )

Madzika odpisałam Ci u Akiego:razz: Dziękuję raz jeszcze:loveu:

luzia wstyd!:mad: :megagrin: Zapraszamy serdecznie:loveu:

bellatriks Ty również się wstydź:lmaa: :eviltong:

Gonitwa raduję się z Twojego powrotu:loveu: A filmik... Hmmm pierwej się czegoś nauczyć musimy, żeby się pokazywać:eviltong: Ale kolejny filmik (zdradzę Ci na uszko) jest w planach. A co trzeba mieć z czego się śmiać:bigcool:

Sznaucerka-Balbinka witamy w naszych skromnych progach:loveu:

Co do nowych fotek... Ziężko mi bez nadwornego fotografa:flop: Kiedys wyrabiałam sama, ale teraz głównie trenujemy i brakuje mi rąk:angryy: Mam za to zdjęcie śpiącej Neśki - jak wrócę z pracy to postaram się wrzucić:razz:

Mamy od paru dni frisbee i szalejemy:diabloti: Z trzech frisbee zostało jedno całe (zdąrzyłam je uchronić i zostawić do ćwiczeń moich rzutów), jedno z wgnieceniami (Neg szybko puszczała z szcęk swych olbrzymich by złapać drugie) i jedno sitko (ukochane Neg, do mamlania, przeciagania i "rzucania"). Ostatnio zaczęłyśmy się bawić w dogdancing, ale niewiele tego na razie:shake:

A wczoraj minęły 4 miesiące wspólnego życia naszego:loveu: A jako że wet stwierdził 20 kwietnia, ze Neg ma 8 miesięcy a ja tę datę zakodowałam to z moich obliczeń wyniknęło, że...

Wczoraj Negritta skończyła roczek!!!:drink1:

Posted

:loveu: To wszystkiego najlepszego dla Negry! Samych sukcesow w sportach i powodzenia w przyszlych zawodach. Czekam koniecznie na jakies zdjecia z frisbee!

Posted

Julix, Sznaucerka-Balbina i madziasto4 dziękujemy ogromnie:loveu::oops:

Obiecana śpiąca Neg (rzadko tak śpi, częściej jest wywalona w każdym kierunku świata, albo brzucholem do góry i łapami na boki:roll:)

A tutaj wzrok pt.: "Wredne babsko z cykwką mnie obudziło, a idź sobie..."

A na fotki z frisbee trzeba będzie jeszcze dłuuugo poczekać:diabloti:

Posted

A na fotki z frisbee trzeba będzie jeszcze dłuuugo poczekać:diabloti:

To moze lepiej filmik? :diabloti: Bedzie Tobie latwiej :) A Negra slodziak

Posted

Kochani dziękujemy:loveu:

Julix filmik z frisbee będzie, a jakże, tylko wcześniej musimy się czegoś nauczyć, bo na razie to doskonale potrafimy memlać talerzyk i łapać + przewracać rollery:evil_lol:

Radosna twórczość moja i Neg, spowodowana moimi nerwami w oczekiwaniu na wyniki studyjów:roll: Proszę wybaczyć moje nieschludne ubranka, ale są to ujęcia z 6 rano i wieczoru podżemkowego:lol:

http://pl.youtube.com/watch?v=sO7yW5L8toI

Pozdrawiamy serdecznie:loveu:

Posted

Piątki i dziesiątki są WSPANIAŁE !!!!! Dreptanie też niczego sobie! Aż przyjemnie popatrzeć z jaką radością Negra ćwiczy :)

No i muszę Ci powiedzieć, że rozwijasz się dziewczyno, rozwijasz! Dzieło filmowe bardziej rozbudowane niż poprzednie - pojawiły się napisy. Cóż nas spotka następnym razem? ;)
A operatorzy w "liście płac" przyprawili mnie o mały spazm śmiechowy :evil_lol:.