Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 380
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Figa frisbowe fotki wkrótce, gdy frisbee przyjdzie i się ładnie nauczymy:eviltong:

Cimi sprężam sie jak mogę, już niedługo, już niedługo:evil_lol:

Zdjęcia:diabloti:

Paskuda:loveu:

Paskuda jak chce to potrafi przybiegać na komendę pędem:diabloti:

Śliczniusia:loveu:

Udajemy, że jesteśmy grzeczne i wcale nie-Paskudne

Na naszym polu zadomowiły sie koniki polne... Wyszłyśmy całe okonikowane... Neg zaczęła polowanie:diabloti:
http://img520.imageshack.us/img520/8586/dsc05531nwd5.jpg

http://img267.imageshack.us/img267/7150/dsc05545nde9.jpg

http://img515.imageshack.us/img515/576/dsc05553ntz8.jpg

http://img510.imageshack.us/img510/8692/dsc05555ndb4.jpg

C.D.N.

• 2 weeks later...
Posted

Witamy, witamy:loveu:

Miło Was zobaczyć:multi:

Zorański szaleje jak szczeniak, odbija sobie zaległości:diabloti: i dobrze, bo jak sobie przypomnę co to było 3 miesiące temu to...:placz::placz::placz:

A co u nas... Hmmm negra przypięta do 11 metrowego sznureczka:diabloti: Są efekty, ale niech Neg nie myśli, ze szybko się z niego uwolni, o nie:diabloti::diabloti::diabloti:

Na dzisiejszym spacerze Neg pracowała jak wariatka (haha brakowało jej treningów, brakowało, przerwa w treningach nam obu była potrzebna), dodatkowo znalazła gumowa kaczuszkę (taka do kąpieli:loveu:) za która jest w stanie zrobić wszystko. Ja nie wiem, ale robić TAKIE rzeczy dla zwykłego memlania gumowej kaczki:loveu::loveu::loveu:

Miałam zamawiać frisbee,a le niestety pieniążki odkładane na frisbee muszę przeznaczyć na badania Negritty, coś z żołądkiem/trzustką/wątrobą nieteges:-(, także jako że zdrowie ważniejsze z nową dyscypliną sportu na razie stopujemy...

Mam nadzieję, ze wszystko będzie dobrze i już niedługo będziemy latać za UFO:loveu:

Pozdrawiamy najserdeczniej jak to możliwe:loveu::loveu::loveu:

Posted

Agnes B. napisał(a):
Mam nadzieję, ze wszystko będzie dobrze i już niedługo będziemy latać za UFO:loveu:

Laaatać, a macie skrzydła :evil_lol: ?

Posted

Maciaszku trzymaj mocno, bo ja już powoli od zmysłów odchodzę, raz jest lepiej raz jest gorzej a jedzonko nie zmieniane, cały czas to samo... Ale mam już trop i chyba rozwikłałam przy pomocy życzliwych i wyuczonych ludzi co to takiego:diabloti:

Cimi ja będe musiała sobie dorobić, a Młoda... Młoda za swoją gumową kaczką już mnie przeskakuje (tzn. jak się schylę i dam jej odbić od moich pleców)... Wariatka jak nic:evil_lol:

Posted

Biedna Negra... :( ciekawe co jej jest... pamiętaj, jak na badania to tylko DOBRY wet! nie taki shit co u nas, byleby kase zedzreć...

Jej spojrzenie mnie rozwala :loveu:

3mamy kciuki za zdrowie Negry!

Posted

Jak będziemy po badaniach to na pewno dostosujemy dietę:diabloti:, teraz tylko dieta standard tzn. ryż, mięsko i marchewka

Znajoma wet z owczarkowego forum podsuwa Koronawirozę... Zniszczone czubki kosmków jelitowych itp.... to co pisze ma ręce i nogi w przypadku Negry, zobaczymy po badaniach:-(

Posted

Kasiu, Samturio, Gonitwo, Figo i Aniu dziękuję za wsparcie. O stanie zdrowia Negry będziemy informować na bieżąco.

Jeżeli chodzi o dobrego weta to idziemy do weta, który podjął sie operacji Zorana i znajoma mi go poleciła:loveu:

Mamy za sobą pierwsze próby pływania. Nie wiem czy "próby" to dobre określenie. Psiaki wlazły do wody jakby nigdy nic, pływały jakby się w wodzie urodziły i prawie siłą trzeba było je z tej wody wyciągać. Dumna z moich Potworków:loveu: Maxi (bokserka

• ) za nich nie chciała się nauczyć pływać, a teraz trafiły mi się dwa psy wodne :D

A teraz...

Zdjęcia z wczorajszego wypadu na działkę:razz:
    Mokra Negrowatość

Mokra Zoranowatość

C.D.N.