:: FiGa :: Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Witamy weekendowo :multi: Makowe fotki mnie zwaliły z nóg, no po prostu bomba :loveu: http://img248.imageshack.us/img248/9523/dsc04594qi8.jpg Cudna dziewczynka :loveu: A Figusiowa ma 57 cm w kłębie ;) Quote
Agnes B. Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 maciaszek to gdzie Wy mieszkacie, jak niedaleko? Hmmm Negra chyba "rozdziewiczyła" maki w sensie biegania po nich, bo ja tam wcześniej null psów widziałam:shake: Mnie to tam pasuje. Gdy się będziesz wybierać w nasze strony to daj znać - napadniemy Cię:diabloti: Negra się rumieni... Gonitwa cieszymy się, że mamy nowego i stałego (?) podglądacza:loveu: Negra na zdjęciach wychodzi przeróżnie, raz jak olbrzym, raz jak mikropsiak, bo ona to wiedźmą jest:diabloti: Pogodę czaruje:ghost_2: Aniu nawet nie wiesz jaki ja mam pychol uśmiechnięty, gdy widzę jak się uśmiecha:loveu: Madzika ona nadal jest malusia:loveu: "Troszkę" przerosła BC:razz:, ale Akulec (dam sobie wszystko odciąć) wykończy ją kondycyjnie, bo my nadal się odchudzamy... Samturia ona nie tyle sie tarza, co pokazuje brzuchol całemu światu i zerka później na mnie wzrokiem pytającym "Pomiziasz?:diabloti:" a ja (głupia:lol:) miziam i miziam:loveu: Tak to sobie Negra Agnieszkę wyszkoliła:diabloti: Figa witam wtorkowo. Miło czytać o zwalaniu Cię z nóg:evil_lol: Negra się rumieni:oops: Kurczę maleństwo przerosło mi dalmatynkę:roll: chyba zacznę dawać jej coś na hamowanie wzrostu... Mam wspaniałą wiadomość:multi: Negritta wczoraj dostała pierwszą cieczkę:multi: Ciesze się jak głupia, bo gdy cieczka się skończy to (w końcu) wracamy do domu:loveu: Koniec koczowniczego trybu życia, czyli od Babci do Babci:diabloti: Dzisiejsze zdjęcia To co sunia ostatnio sobie upodobała... Doniczki (mamy ich w ilościach hurtowych... Mama była na giełdzie kwiatów - nakupiła kwiatów, posadziła na działce, a z doniczek psiaki mają uciechę:evil_lol:) Taką minę ma Negra, gdy memla cośkolwiek, ząbki swędzą, swędzą, jeszcze rosną:-o Negra wpatrzona:loveu: Oczywiście dorwałam robala (nie ma to jak robić zdjęcia robalom bez funkcji makro w aparacie:roll:) Pozdrawiamy serdecznie:loveu: P.S. Mam jeszcze amatorski filmik, jeszcze bardziej amatorskiego slalomu, ale nie mam pojęcia jak go wrzucić w sieć...:stormy-sad: Quote
JIM Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Fajne fotki ;D Musisz zarejestrowac sie na youtube.com a jak nie chcesz to mozesz od razu wrzucic go na zippyvideos.com Quote
maciaszek Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [quote name='Agnes B.']maciaszek to gdzie Wy mieszkacie, jak niedaleko? Hmmm Negra chyba "rozdziewiczyła" maki w sensie biegania po nich, bo ja tam wcześniej null psów widziałam:shake: Mnie to tam pasuje. Gdy się będziesz wybierać w nasze strony to daj znać - napadniemy Cię:diabloti: Negra się rumieni... Mieszkamy niedaleko Spodka, więc w sumie nie tak daleko od Ciebie (z 15-20 minut?). To, że inne psiury raczej tam nie chadzają to bardzo dobra wiadomość (nie chciałabym zaliczyć bliskiego spotkania III stopnia :shake:). Może wybiorę się w Twoje rejony jakoś w tym tygodniu. Dam wtedy znać. Ach, powiedz mi czy maki jeszcze są??? Quote
Gonitwa Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Oczywiście, że stała oglądaczka:) śliczne foteczki jak zwykle z resztą:):);) Quote
Wiza Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Jejku! Jaka ona śliczna! wymiziaj wycałuj i co tam jeszcze! Quote
:: FiGa :: Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 http://img504.imageshack.us/img504/7228/dsc04683hf6.jpg Nieeeeee no ona jest niesamowita :loveu: I jak tu stać spokojnie na nogach no? [dobrze że siedzę :evil_lol:] Quote
Agnes B. Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 Julix dziękuję, ale nie mam teraz siły do obrobienia filmiku i wrzucenia go w sieć. Obiecuję jednak, że wkrótce tutaj będzie;) Maciaszek, więc dobrze Cię wcześniej zrozumiałam, bo teraz zgłupiałam:evil_lol: tak 20 minut dzieli nas od siebie:razz: Jak już pisałam, maki nadal są (długotrwałe nie powiem:diabloti:) Gonitwa miło nam:loveu: Wiza bardzo się cieszę, że w końcu do nas trafiłaś:multi: Wycałowana, wymiziana i cała reszta repertuaru:evil_lol: Anka witamy w naszej galerii, rozgość się:loveu: Dziękujemy za komplement:oops: Figa potwierdzę Twoje słowa - Negra jest niesamowita:diabloti: i zaskakująca... ...zresztą zaraz zamieszczę fotki i coś niecoś opowiem;) Quote
Agnes B. Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 Parę zdjęć Zoranka:loveu: Zoran czuje się coraz lepiej, już wchodzi w krótkie galopy:multi: Zabawy z psami ma jeszcze ograniczane, ale już niedługo;) Mój przystojniak kochany:loveu: Sierść ma już lepszą a mięśnie prawej łapki coraz większe:multi: Portrety Negry:loveu: Negra codziennie cieszy mnie czymś nowym. Wczoraj cudownie aportowała. Wcześniej często zdarzało się jej "paradowanie" z aporcikiem i po dłuższej chwili przychodzenie z nim do mnie. Wczoraj biegusiem z aporcikiem do mnie i jej słynnym błyskiem w oku pt.:"Rzucisz jeszcze raz?". A dziś... Młoda szalała. Wszystkie komendy biegusiem z uśmiechem na pycholu, błyskiem w oku i tym co w niej mnie początkowo rozśmieszało... Przy wykonywaniu każdej komendy ogon merda jak szalony, co oznacza, że nasza wspólna praca sprawia jej przyjemność i ją raduję - a to cieszy mnie jeszcze bardziej:loveu: Quote
Agnes B. Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 Kasiu dziękuję:loveu: Dzisiejszy dzień jakiś taki wspomnieniowy i smutny. Minął równiutko rok od śmierci naszej Makuli (boxerka). Była pierwszym piesiem, którego mogłam obserwować od szczenięctwa do późnej starości. Była towarzyszem moich zabaw, pocieszycielką w smutkach i powierniczką moich największych sekretów. Moja Maxi, Makula, Makulińska...:placz: (przepraszam za jakość, zdjęcia zdjęć...) Maxi 14.02.1995 - 10.06.2006 Pięciomiesięczny szczyl na długich łapkach Pierwsze wspólne święta Bożego Narodzenia Makula jako dobra matka z Dworkiem (urodził się na dworze), który jako jedyny z pierwszego miotu pokonał przeszkodę w drzwiach Śpiące dzieciaki (tylko trójka, pozostała szóstka gdzieś biegała po mieszkaniu;) ) Mała Agnieszka (tak, tak to ja z dobrych dziesięć lat temu;) ) z swoją faworytką Zadziorą z drugiego miotu... Zadziorka z rodzeństwem (trójka się schowała:razz:) Ostatnie zdjęcie Makuli:placz: Cały dzień siedziałam z Negrą i chwilę z Zoranem płacząc, głaszcząc ich i obiecując, że do końca życia będziemy razem... Maxi zabił nowotwór:placz: :placz: :placz: Quote
JIM Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Wiem, co to stracic psa... Maxi - sliczny piesek, na pewno byla u ciebie szczesliwa :-( Quote
maciaszek Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Agnieszko, przykro mi... :( Trzymaj się i nie daj się smutkom (wiem... łatwo się mówi.. też miałam tak jak Ty, ale czas na szczęście goi rany). Maxi na pewno już szczęśliwa i uwolniona od bólu patrzy na Ciebie gdzieś tam z góry :) Zdjęcie z 3 szczeniorkami jest super!!!. A Ty (obecnie) jesteś bardzo podobna do siebie (z dzieciństwa) :) Quote
Pianka Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Śliczna ta Maxi była ['][']:-( Jaki przystojniak:loveu: Quote
Agnes B. Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 Dziękuję Wam kochani za wsparcie i dobre słowo:loveu: Makula pewnie merda do Was swoim króciutkim ogonkiem:loveu: Wieczorem wkleję zdjęcia szkoleniowe z 12 czerwca:razz: Quote
Agnes B. Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 Aniu, dziękuję Niespodziewanka szkoleniowa Mokra Negra Mokra Negra buntowniczka Rozgrzewamy się... "Noga" "Waruj" "Czołgaj się" Już rozgrzane, teraz się rozkręcamy... "Do mnie" "Noga" Slalomowa rozgrzewka... Rozkręcone prawie maksymalnie... "Do mnie" "Noga" Negritta w końcu pokochała piłeczkę tenisową Taniec pijanego, czyli Negra rozkręciła się na slalomie Maksymalnie rozkręcone i nakręcone:evil_lol: "Noga" "Waruj" "Siad" Dawaj badyla Badyl zrobił TRACH, pól dla Agi, pół dla Negry Kompletna głupawka, czyli Negrowe nakręcone, pełnym pędem "noga" (ta mina jest bezcenna ) Badyl:diabloti: Taaaka grzeczna Negrusia Próba skłonienia rozkręconego psa na czołganie się Pozdrawiamy Wszystkich serdecznie:loveu: Quote
:: FiGa :: Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Negra mądra dziewczynka :loveu: Niesamowite fotki niesamowitej psinki :loveu: Rewelacja :klacz: Quote
Samturia Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 ale ona zdolna... :loveu: gratulujemy kujona ! :D Quote
maciaszek Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Samturia napisał(a):ale ona zdolna... :loveu: gratulujemy kujona ! :D Zgadzam się w pełni. I powiem: cie choroba, zdolna bestia :) Widać, że ją to bawi i sprawia przyjemność :) A mój Bazyl doskonale ćwiczył tylko na szkoleniu (pan nawet twierdził, że jest jednym z pojętniejszych psów), ale jak tylko wychodził za bramę to trzeba go było prawie błagać, żeby wykonał komendę :evil_lol: Robił kiedy chciał, a może inaczej - jak chciał to robił ;) Quote
Ania-shira Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Właśnie gdzie wy się podziewacie? Może jakieś nowe wiadomości albo fotki? :cool3: Quote
Agnes B. Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 Gdzie my się podziewamy? Hmmm... Ostatnio wszędzie:evil_lol: Razem z Negrą pracujemy nad posłuszeństwem:eviltong: Wszystko cacy tylko, jeśli na horyzoncie pojawi się dziecko i zacznie ono krzyczeć, piszczeć, wymachiwać, to Neg biegnie do niej i nie zważa na me wołania:shake: Zbieram się i zbieram, ale bez linki 15m chyba się nie obejdzie... I na nic fakt, że jestem żywym sklepem spożywczo-zabawkowym:diabloti: Neg pracuje wraz ze mną w sklepie zoologicznym:evil_lol: Doradza, która karma smaczniejsza, jaka obróżka podkreśla kolor oczu i podaje trocinki lub sianko wedle życzenia klienta:diabloti: A najważniejsza informacja to ta, że już cieczka się skończyła i wróciłyśmy do domu:multi: trzy dni Zorański cieszył się na Negrę, a Negra na Zorańskiego:loveu: Blok cudem przetrwał i nie ma ofiar w ludziach i zwierzętach:evil_lol: Cały czas zbieram się do zrobienia rodzeństwu wspólnych zdjęć, ale... Pogoda jest jakaś taka do du... Za jakiś tydzień zamawiam frisbee i bójcie się ludzie, bo z Negra treningi zaczynamy:diabloti: Pozdrawiamy serdecznie:loveu: Quote
Recommended Posts