Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ucięty start na "do mnie"...

Zoran to potrafi "trzymać dystans", dziś dowiedział się, że jest super fajnie jak siądzie bliziutko

Szarpanko

On ma chyba piłkę zamiast mózgu tak teraz myślę

Pozdrawiamy serdecznie:loveu:

• Replies 380
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ha ha ha... Skąd ja to znam. Bazyl też ćwiczy "za nagrodę". I też się o nią dość intensywnie upomina. Ślini się tak,że żeby nie utonąć trzeba mu szybko coś do pyska wrzucić :evil_lol:. No i oczywiście pyskuje kiedy ćwiczenie się przeciąga albo każę mu iść przy nodze podczas, gdy on chciałby już polecieć na swoje ukochane tereny (sprawdzić czy jakiś kot się tam nie uchował :evil_lol:).
Ech te buńczuczne chłopy...;)

Posted

http://img148.imageshack.us/img148/2516/dsc06341zr6.jpg
Negra, niby roztargniona, a jaka w panią wpatrzona :cool3:
http://img513.imageshack.us/img513/6136/dsc06383zcm6.jpg
Aj, znam to, tyle że Pimpek jak piłka nie leci to się drze chociaż skakać też skacze :razz:
http://img411.imageshack.us/img411/7237/dsc06419zyq6.jpg
Ty go ta piłką hipnotyzujesz :diabloti:
http://img114.imageshack.us/img114/8824/dsc06388zkd3.jpg
Jej, ale tu Zoran fajnie wyszedł :cool3:

Posted

No wilczasty cudnie ćwiczy! Wspaniale! A Ida to myślisz, ze za darmo cos robi, albo ze ma cierpliwosć jak ćwiczenie trwa za długo...
Ostatnio postanowiłam wymusić bliższe "do mnie" wymuszając skok na mnie. Załapała szybko, ale...po upapraniu się w błocie komendę równie wykonuje poprzez skok na mnie...Buuu...

Negrunia to jednak jest subtelny psiak nie to co namolny i mało delikatny ON!

Posted

Kasiu ja UWIELBIAM takie zachowanie:loveu: fajnie można to wykorzystać, wszystko jest takie dynamiczne:diabloti:

Pimpek ja Go nie hipnotyzuje, on po prostu właśnie daje się pociąć na kawałki:evil_lol:

Luzia&Funia ale Wy latające:lol:

LAZY witamy:loveu: ale fajnie, że wpadłaś :Rose: Takie bliższe "do mnie" to próbowałam z Neg, ale szybko od tego odeszłyśmy, choć jeszcze czasem zdarza jej się tak fajnie:mad: do mnie przylecieć. Z Zoranem póki co nie próbuje, bo nie dam rady utrzymać się na nogach:angryy: Taaak Neg to taki subtelny sucz:loveu: Ale powoli, powoli czasem przemienia się w chamowatą jędzę:multi:

Posted

A no latające latające :diabloti:
Trzeba sobie jakoś radzić żeby obskoczyć wszędzie jak tak mało czasu a tyle do nadrobienia :cool3:

Fajne macie miejsce do szkolenia :razz:

• 1 month later...
Posted

A ooo borderki:evil_lol: Tak są mądre i piękne (wolę taką kolejność:razz:), może kiedyś i BC u mnie będzie, póki co Neg i plany na drugiego psiaka mi wystarczają i gratisowo Zoran również:evil_lol:

• 2 weeks later...
Posted

Gonitwa dziękujemy:loveu:

Dziś sobie zadebiutowałam jako deptacz amator, a Neg jako tropiciel Mamy za sobą początek początków śladu, mam nadzieję w przyszłości, ipowskiego

Neg zaraz po

Neg relaksująca się "Mamunia już Ci niosę patysia, tylko jakoś wejdę w zakręt"

Pozdrawiamy serdecznie:loveu:

• 1 month later...
Posted

Dziś mija okrąglutki ROK od kiedy Negra jest ze mną :mrgreen: pół nocy przesiedziałam przeglądając wszystkie zdjęcia, filmy i się rozczulając :oops: Jak ona się zmieniła w ciągu tego roku i wizualnie, tu się zrobiła dłuższa, tam wyższa, tu urosło, tam zmalało, no i w główce też się pozmieniało :loveu: A jak się rano obudziłam to miałam ciorne włosy w oczach, nosie, buzi, się dziewczynka na śnie przytuliła :loveu: Dziś świętujemy :drink1::cunao::BIG:

PIERWSZY ROK <- tu się klika;)

Posted

JUż napisałam na youtube ale powtórzę jeszcze raz.
Z okazji (pierwszej rocznicy) życzę jeszcze wielu takich. Wiele miłości jak najmniej problemów i wszystkiego czego można sobie wymarzyć. :loveu:
Pozdrawiam :)