Agnes B. Posted December 25, 2008 Author Posted December 25, 2008 Pozostałe zdjęcia z świątecznej sesji :x-mas: Wesołych:tree1: Quote
maciaszek Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 A może Ty powinnaś pójść na fotografię? :loveu: Bardzo, bardzo, baaardzo ładne zdjęcia. Negra Mikołajem :loveu: :loveu:. Dzięki za życzenia i... że tak powiem WZAJEMNIE :loveu:. Bądźcie szczęśliwe! Quote
Agnes B. Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 Kasiu, gdzie mi tam do fotografa:lol: Ciesze się, że świąteczny Szop przypadł do gustu:loveu: Klaudia dziękować;) Jako że jestem na chorobowym (tak tak przyjechałam na Ślunsk na święta i się pochorowałam:shake:) to moi "sportowcy" czynnie wypoczywają:evil_lol: I zorański Zoran:loveu: Pozdrawiamy:diabloti: Quote
Aga&Ganja Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Agnes B., on zajmuje całą kanapę :lol: :lol: ;-) http://img185.imageshack.us/img185/421/dsc07191nay1.jpg Quote
Agnes B. Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 NUTELLASTELLA aj przestań, moje maleństwo kochane:loveu: Quote
Aga&Ganja Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Agnes B., chyba nie podobała mu się rola Świętego Mikołaja. :lol: ;-) http://img387.imageshack.us/img387/7456/dsc07156nqc0.jpg Quote
Agnes B. Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 Nie wiem jak mu, ale ONA bardzo lubi glamać różne rzeczy w paszczęce:razz: Quote
Aga&Ganja Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Agnes B. napisał(a):Nie wiem jak mu, ale ONA bardzo lubi glamać różne rzeczy w paszczęce:razz: A jak suńka się wabi? :cool3: A ja zachęcam do zwiedzenia naszej Galerii. :loveu: Quote
Agnes B. Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 NUTELLASTELLA napisał(a):A jak suńka się wabi? :cool3: Rozumiem, że tytuł naszego wątku jest dwuznaczny, strasznie skomplikowany i niezrozumiały... Niestety nic na to nie poradzimy:diabloti: Quote
Aga&Ganja Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Agnes B. napisał(a):Rozumiem, że tytuł naszego wątku jest dwuznaczny, strasznie skomplikowany i niezrozumiały... Niestety nic na to nie poradzimy:diabloti: Myślałam, że ty może masz na imię Agnieszka... ja to w ogóle dziś nie myślę. Mam usprawiedliwienie... :lol:;) Quote
Agnes B. Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 Ja nadal nie rozumiem, gdzie jest problem i dlaczego wmieszałaś w to moje imię? Wszak TYTUŁ wątku moim zdaniem jest jasny i prosty jak drut (bynajmniej nie ten zwinięty w kieszeni):razz: Quote
maciaszek Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Piękne widoki i przestrzenie :loveu:. I zero ludzi, innych psów... super !!! Quote
Agnes B. Posted January 1, 2009 Author Posted January 1, 2009 A wszystko to i jeszcze więcej na Śląsku:cool3: Quote
gato Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 taki marny niespodzian ode mnie (wygrzebany z odmetow dysku ;) ); mam nadzieje ze mnie za niego nie zbijesz: Quote
Agnes B. Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 gato niespodziewan jest cudowny i niespodziewany:loveu: DZIĘ KU JE MY! Quote
Agnes B. Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 Zaczynamy spacerek A co to tam leży? Taaak, to szmatka Szarpiemy Mamunia! Quote
Agnes B. Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 Dawaj, dawaj! Nie bądź cienias:diabloti: Mamunia jednak okazała się cieniasem i schowała szmatkę :eviltong: Szop rozpoczął kontemplować... ...podczas gdy Mamunia wzruszała się na widok komina - kominy przypominają Mamuni Ślunsk :roll: Dzielne Szopy czuwają nad Mamunią i nie pozwalają na dłuższą chwilę zadumy :mad: Quote
Agnes B. Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 Szarżują na bezbronną Mamunię i... ...na szczęście dla niej robią uniki By przystanąć na chwilkę I szarżować nadal of kors:angryy: Quote
Agnes B. Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 Na prawo było tak Na lewo tak A Szop na sam koniec postanowił zrobić o tak:evil_lol: Pozdrawiamy z zasypanego śniegiem Olsztyna:loveu: Quote
Łaciataa Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Szopowe szaleństwa na śniegu :) słittt :) Quote
maciaszek Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 :loveu: :loveu: :loveu: Pierwszy raz byłam na Mazurach właśnie zimą. Z wielkim bólem stamtąd wyjeżdżałam. Biało, pięknie i tak dużo przestrzeni bezludzkich, bezbudynkowych, bezpsich... Ach... Przepiękny spacer :loveu: :loveu: :loveu: Ja bym na Twoim miejscu nie tęskniła za Śląskiem... ;) Quote
Recommended Posts