Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 380
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A może Ty powinnaś pójść na fotografię? :loveu: Bardzo, bardzo, baaardzo ładne zdjęcia. Negra Mikołajem :loveu: :loveu:.

Dzięki za życzenia i... że tak powiem WZAJEMNIE :loveu:. Bądźcie szczęśliwe!

Posted

Kasiu, gdzie mi tam do fotografa:lol: Ciesze się, że świąteczny Szop przypadł do gustu:loveu:

Klaudia dziękować;)

Jako że jestem na chorobowym (tak tak przyjechałam na Ślunsk na święta i się pochorowałam:shake:) to moi "sportowcy" czynnie wypoczywają:evil_lol:

I zorański Zoran:loveu:

Pozdrawiamy:diabloti:

Posted

NUTELLASTELLA napisał(a):
A jak suńka się wabi? :cool3:

Rozumiem, że tytuł naszego wątku jest dwuznaczny, strasznie skomplikowany i niezrozumiały... Niestety nic na to nie poradzimy:diabloti:

Posted

Agnes B. napisał(a):
Rozumiem, że tytuł naszego wątku jest dwuznaczny, strasznie skomplikowany i niezrozumiały... Niestety nic na to nie poradzimy:diabloti:

Myślałam, że ty może masz na imię Agnieszka... ja to w ogóle dziś nie myślę. Mam usprawiedliwienie... :lol:;)

Posted

Ja nadal nie rozumiem, gdzie jest problem i dlaczego wmieszałaś w to moje imię? Wszak TYTUŁ wątku moim zdaniem jest jasny i prosty jak drut (bynajmniej nie ten zwinięty w kieszeni):razz:

Posted

Dawaj, dawaj!

Nie bądź cienias:diabloti:

Mamunia jednak okazała się cieniasem i schowała szmatkę :eviltong: Szop rozpoczął kontemplować...

...podczas gdy Mamunia wzruszała się na widok komina - kominy przypominają Mamuni Ślunsk :roll:

Dzielne Szopy czuwają nad Mamunią i nie pozwalają na dłuższą chwilę zadumy :mad:

Posted

:loveu: :loveu: :loveu: Pierwszy raz byłam na Mazurach właśnie zimą. Z wielkim bólem stamtąd wyjeżdżałam. Biało, pięknie i tak dużo przestrzeni bezludzkich, bezbudynkowych, bezpsich... Ach... Przepiękny spacer :loveu: :loveu: :loveu:
Ja bym na Twoim miejscu nie tęskniła za Śląskiem... ;)