majafaja Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 piekne psiaki!! cudowne!!! a ten mniejszy to wdg mnie jest jakis miks owczarka border collie i belgijskiego ;) pienke oba!! uwialbiam owczarki ;) Quote
Agnes B. Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 Figa miło nam, ze jesteśmy przez Ciebie oglądani na bieżąco i zasubskrybowani:loveu: Aniu z niego nadal jest zbój, nie na darmo nazywam go Potworem:diabloti: Maju, gdy tak przyglądam się Negrze z profilu (tej mniejszej właśnie) to tez mam wrażenie, że ma budowę głowy jak OB lub BOS, ale te rasy to ja znam niestety tylko ze zdjęć :( Dzięki Klaudia :D Dziękujemy za odwiedziny:loveu: Quote
bellatriks Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Agnes super fotki! Masz cudowne psiaczki! :multi::loveu: Quote
JIM Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Cudowne foty! Piekne psy! Naprawde swietne zdjecia. Quote
Agnes B. Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 Hmmm w wcześniejszy post wkradł się błąd:angryy: Ale nic tam;) To jest moje ulubione zdjęcie:loveu: (zaraz obok małego Potwora na ręczniczku) Dziękujemy za odwiedziny:loveu: Psiaki faktycznie cudowne (wiem, wiem brak skromności, ale co ja na to poradzę, że sama sie nimi zachwycam?:loveu:) a zdjęcie to amatorszczyzna w czystej swej postaci:oops: ;) Quote
:: FiGa :: Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 CUdowne fotki :klacz: Uszy Zorana sa niemożliwe wręcz :roflt: Quote
Agnes B. Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 Dziękuję Figa:loveu: Julix w sprawie zdjęć czuję się...:oops: Dziekuję:loveu: Bellatriks bardzo mi miło:oops: Zdjęcia Negry z pierwszego tygodnia pobytu ze mną (bo ona tylko MOJA jest:diabloti:) Kochani możecie czuć się już torturowani:diabloti: Jak mam taką możliwość by umieszczać zdjęcia moich pociech aby ktoś je zobaczył to się nakręcam i wklejam, wklejam i wklejam:evil_lol: Takie tortury to ja uwielbiam komuś gotować:loveu: Pozdrawiamy serdecznie:loveu: Quote
:: FiGa :: Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 A my uwielbiamy takie tortury :loveu: Szczególnie gdy pokazywane są takie świetne psiaki :loveu: Quote
majafaja Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 naprawde niebywałe piękności masz wd domku :) pozazdroscic!!! :) Quote
JIM Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 A my uwielbiamy takie tortury Miałam to samo napisać :cool3: Ona jest prześliczna, na tym drugim zdjęciu tak sie skrada - jak przystało na borderkę :loveu: Quote
Agnes B. Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 Jesteście prawdziwymi masochistami:evil_lol: Ale mnie się to podoba, bo moje zmuszanie do oglądania zdjęć moich psiaków podchodzi pod sadyzm:razz: Lada moment wrzucę zdjęcia z dzisiejszego wypadu parku na serwer i się Wam nimi pochwalę:loveu: Pozdrawiam serdecznie i dziękuję za wszystkie komplementy:oops: bardzo mi miło (psiakom jeszcze bardziej):loveu: Quote
Agnes B. Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 Dziś wybrałyśmy się z Negra do parku łapać kleszcze:angryy: Pełno tego wszędzie... wrrr Ale zieleń drzew i ptaków śpiew wszystko nam zrewanżowała... A uśmiech Małej Torpedy to lek:loveu: na moją niewyszedniętą maturę z matematyki:angryy: Aportowałyśmy patyki:loveu: Negra przynosiła badyla, by rzucić jeszcze raz... Albo perfidnie mnie mijała:diabloti: Takie ładne w parku miejsce znalazłyśmy:razz: Po bracie Negra ma zapęd do patyczków;) Tak krzywo Negra siada, gdy się czemuś przygląda i dziwi:evil_lol: Polowałyśmy też na żabkę;) Takie brudne łapeczki miała:loveu: Jęzorek też czysty nie był od badylków:razz: Lewe oczko Prawe oczko Quote
Agnes B. Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 Tak zielono w parku jest:razz: Bo są dwie rzeczy, które kocham najmocniej na świecie: zieleń i uśmiechnięte pychole moich psów:loveu: Quote
:: FiGa :: Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Wspaniałe zdjęcia :klacz: W oczach Negry odbijaja sie drzewa, pieknie to wygląda :loveu: A żabka w pobliżu moich szkrabów by nie przeżyła. Czabik prawdopodobnie kiedy sie jeszcze włóczył po mieście żywił sie nimi, bo na samym poczatku gdy jeszcze się poznawalismy pożarł jedną na moich oczach.. Cóż, nie powiem żeby mnie to zachwyciło :lol: Quote
Agnes B. Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 Ja Negrittę przytrzymałam, by krzywdy maluszce nie zrobiła:razz: Popastwiłam się nad nią aparatem i puściłam wolno:loveu: Z żaby cwaniara była - gdy Negra ją znalazła to nieruchomiała i jej Psica nie widziała:shake: A potem szybciutko czmychała:lol: Figa zadziwiasz mnie swoim refleksem co do oglądania zdjęć:loveu: Znam dobermankę, która uwielbia zjadać żaby :D A zdjęcie oka jest pierwszym moim zdjęciem oka ;) Pozdrawiamy:razz: Quote
Ania-shira Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Fotki jak zawsze są super. Ja tez lubię oglądać uśmiech na puszczku psa - to znaczy jest szczęsliwy :multi: Ta zabka jest świetna. Ja cały czas poluję na żabki by im fotki zrobić i nic bo one plum do stawów. Cieszę się że myślisz o agility bo sunia jest do tego stworzona :lol: Czekamy na więcej fotek :loveu: Quote
Agnes B. Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 Aniu, gdyby Negra nie wykrzesała z siebie tej odrobiny instynktu myśliwskiego też bym jej nie zauważyła:lol: Kiedyś siedziałam całymi dniami nad stawikiem w tym parku i czekałam na żaby:diabloti: France się ze mnie śmiały i nie ani widu ani słychu... Teraz stawik wysechł (pozamykali kopalnie i wiele takich stawików wyschło - nie mam gdzie z psami popływać :flaming:) a żaby po parku szaleją:loveu: Trzymam kciuki za uchwycenie jakiegoś żabulca:loveu: Pozdrawiamy:razz: P.S. Aniu masz galerię swojego psiaka? ja na dogo jeszcze raczkuję:shake: Prosiłabym Cię o linka do fotobloga;) Quote
marmara_19 Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Witamy na dogo;p fajne sa te Twoje psiurki.. ale najbardziej urzekl mnie ten piekny park! u nas takiego pieknego nie ma:( Quote
Agnes B. Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 Dziękuję:loveu: Park jest przepiękny, ale tylko w niektórych miejscach... zdarzało nam się spotkać na swej drodze butelki, puszki, pampersy (!), ale tam gdzie są robione zdjęcia to czysto jest:multi: Bogna zapraszam Cię z Cekinem i Alfą do parku:razz: Jeśli nie, to my Was z Młoda dopadniemy kiedyś na agility;) Ale to za jakiś czas. trzeba poskromić dzikusa - w posłuszeństwo się bawimy:diabloti: Pozdrawiamy Was serdecznie:loveu: Quote
DiDDlina85 Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Agnes B. napisał(a):Dziękuję:loveu: Park jest przepiękny, ale tylko w niektórych miejscach... zdarzało nam się spotkać na swej drodze butelki, puszki, pampersy (!), ale tam gdzie są robione zdjęcia to czysto jest:multi: Skąd ja to znam..u nas to samo...na mniej uczęszczanych ścieżkach w lesie jest czystko..ale gdzie indziej to pełno szkła, smieci, reklamówek i innych świństw:-( :roll: ale jakoś sobie radzimy:);) Quote
Ania-shira Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=49321 tutaj podaje link do galerii mojej Ajki na dogomanii. Czekam na więcej fotek psiaków i pozdrawiam. nadl poluje na żabki by zrobić im fotke :lol: Quote
Samturia Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Ale super zdjęcia... Nagra zmęczona-Negra szczęśliwa ;) widać macie fajny aparat... bo akie łądne zdjęcia są że aż żal nie popatrzeć ;) Quote
Agnes B. Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 Aniu a my dziś znowu znalazłyśmy żabkę:eviltong: Tzn. Negra znalazła. Trzymam kciuki i informuj mnie o sukcesach w poszukiwaniach:evil_lol: W razie problemów zapraszam do nas - nasze parki obrodziły w żaby w tym roku. A może te Wasze przykicały do nas?:razz: Dziękuję za linka;) Samturia miło nam Cię widzieć:loveu: A co aparatu to to takie małe jest i staję na głowie by zrobić w miarę ładne zdjęcie. Najzwyklejszy Sony DSC S40 ;) Np. dziś padał deszcz i na 100 zdjęć może 15 jest w miarę:shake: Ale dziękuję za komplement, czuję się doceniona i bardzo mi miło:oops: Zaraz wrzucę parę dzisiejszych zdjęć - dziś się jeszcze nad Wami nie znęcałam:eviltong: Quote
Recommended Posts