Agnes B. Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Witamy Wszystkich bardzo serdecznie. Postanowiłam pochwalić się Wam moją kochaną Negrą, którą zaadoptowałam ze schroniska:loveu: jest ze mną od 20 kwietnia i z każdym dniem jesteśmy sobie bliższe;) Oto zdjęcia mojej pociechy (szybki przegląd od adopcji do teraz):razz: Młoda lubi patyczki. Lubi je obgryzać... ...i tarzać się, trzymając je nadal w pycholu:lol: Uwielbiamy biegać w rzepaku:razz: A to Negra z bratem Zoranem:lol: Jemu tez wkrótce założę wątek na dogomanii;) Na początku to ona przegrywała w zabawach siłowych... ...ale zdarzało się i tak, że była górą:multi: Czyż to rodzeństwo nie jest urocze?:loveu: Są momenty, gdy Mała Torpeda ma już dosyć Zorana i pokazuje mu ząbki, ale zdarza się to nieczęsto. Dużo częściej oglądam takie obrazki:loveu: Pozdrawiamy serdecznie:loveu: P.S. Wciepuję tutaj bannerek, co by nie zaginął w akcji :D Quote
Ania-shira Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Wiatmy Cię rówzniez i twoje psiaki :lol: Fotki są super a psiaki sa naprawde urocze jak tak razem siedzą na zdjęciu. Merdaski dla nich. Czekamy na więcej fotek :multi: Quote
niunia32 Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 hej! gorąco witamy!! oba psiaki są kochane :loveu: pięknie wyglądają razem :loveu: pozdrawiamy Tajfun i niunia Quote
bellatriks Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Negra jest cudowna:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Agnes B. Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 Witam Was serdecznie:loveu: Dziękujemy z Negrittą za miłe komentarze i odwiedziny. Dziś miałyśmy obie ciężki dzień, a jeszcze cięższy brat Zoran - resekcja główki kości udowej to nie przelewki. Mam zdjęcia dzisiejszego dnia, jak zniecierpliwione poszłyśmy na działkę dziadków "coś porobić" byle nie siedzieć w domu i myśleć, myśleć, myśleć i martwić się... Więc długi spacer i grzebanie w ziemi... Poszkoliłyśmy się trochę "Siad" "Waruj" Powygłupiałyśmy się także... Negra uwielbia aportować patyczki, a w nagrodę daję jej poznęcać się nad badylkiem:evil_lol: Mała zawsze takie balety odstawia z tymi patykami. Miło na to patrzeć... Może kiedyś uda mi się filmik jakiś zrobić;) Portretowo... Moje uśmiechnięte Słońce:loveu: Pozdrawiamy wszystkich serdecznie:loveu: Quote
:: FiGa :: Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 WItajcie :multi: Wspaniała galeria :klacz: Braciszek Zoranek przeciez może mieć z siostrą wątek :razz: Oba psiaki sa Twoje? Jeden wątek sie prowadzi łatwiej niż dwa :) Serdecznie pozdrawiam Cię Ago i piękne psiaki :loveu: Quote
kamowa Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 na tym zdjeciu 100% bc :loveu: pieknota! powodzenia w szkoleniu, moze jakies agility? :D Quote
DiDDlina85 Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Alez przepiekne psiaki:) Negra jest słodka :loveu: Zdjęcia cudne:p Quote
bellatriks Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 super Negrusia:loveu::loveu::loveu::loveu: przepiękna panna:multi: Quote
Samturia Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Już mówiłam w wątku "Co sie kryje w Negrze" że jest caaałkiem borderowa... widać że też kocha patyczki jak moja czarnulka ;) Quote
Ania-shira Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Ja też tak myśle sunia wygląda na szybka i zręczną więc może powinnaś spróbować agility :lol: Wydaje mi się że ona idealnie się do tego nadaje. Quote
WinterGirl Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 HellO ...ile radosnych fotek wisi w waszej galerii, mizianko dla Negruni Cleo & WielkoLUD Quote
Agnes B. Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 Witajcie kochani:loveu: Odpowiem kolejno na Wasze pytania;) Najprawdopodobniej Zoran już niedługo będzie miał wątek z Negrą, na razie jednak fotek wspólnych mieć nie będę, ponieważ musiałam się z Młoda na jakiś czas wyprowadzić do Babci. Zoran jest świeżo po operacji i nie wskazane mu szaleństwa. Ba! Zabronione... Więcej możecie przeczytać o tym na wątku Zorana na owczarkowym forum tutaj O agility myślimy jak najbardziej. Na razie jednak skupiamy się na posłuszeństwie. Marzą mi się również zawody obedience, ale jeszcze długa droga przed nami:oops: Wszak pracujemy ze sobą 3 tygodnie;) Negra jest moja, a Zoran mojej Mamy, ale mieszkamy razem, więc myślę, że Mama nie obrazi się, gdy odpowiem, że tak, mam dwa psy:loveu: A oto dowody na to, że własny psiak potrafi zmienić nasze poglądy o 180 stopni... Kurze łapki:p Kiedyś na to obrzydlistwo nie chciałam nawet patrzeć... dziś patrzałam na nie i się śmiała, ale tylko ze względu na to, że ta obrzydliwa kurza łapka robiła cuda z Negrą (a raczej Negra robiła cuda z łapką) a dodatkowo dobrze wpływa na stawy młodej (a od niedawna mam hopla na punkcie stawów...) Pozdrawiamy Was wszystkich bardzo serdecznie i dziękujemy za odwiedziny:loveu: Quote
:: FiGa :: Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Jak najbardziej powinien być to wspolny wątek :multi: skoro Negra i Zoran pod jednym spią dachem :evil_lol: Akrobacje z kurzą łapka prześwietne, udana dziewczynka :loveu: Quote
Agnes B. Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 :: Figa :: Zaskakujesz mnie:razz: ledwo dodam zdjęcia, a Ty już u nas jesteś:loveu: Super:multi: Dziękuję za odwiedziny:loveu: Quote
:: FiGa :: Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Lubię zaskakiwac ludzi :evil_lol: Wasz foto blog mam zapisany w subskrypcjach [jak wszystkie tematy które warto odwiedzać :razz:] a że wczoraj akurat byłam w tym czasie na dgm to zaglądnęłam :razz: Dziś z resztą jest podobnie [a przed chwilą weszłam na dogo :evil_lol:] Quote
Agnes B. Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 Kochani postanowione:loveu: Przedstawiam Wam Zorana:loveu: Szybki przegląd od czasów odległych kiedy do nas trafił, do teraz;) 2. miesiąc Pierwszy dzień w nowym domu Na działce u Dziadków 3. miesiąc Długowieczna marchewka:evil_lol: Śpiący Psiak z zawianymi ucholami 4. miesiąc 5. miesiąc Marchewka nadal żyje... Jednak to jej ostatnie chwile:diabloti: 8. miesiąc Pierwsza zima Potworka:loveu: 10. miesiąc c.d.n. Quote
Agnes B. Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 11. miesiąc Uśmiechnięty Potwór:loveu: Król Lew:eviltong: Moje ulubione zdjęcie (zresztą wszystkie zdjęcia z tej trawiastej sesji mi sie wyjątkowo spodobały) 12. miesiąc 6 maja obchodziliśmy pierwsze urodziny Zoranka (taki Mały Omen ur. 06.05.06r.:diabloti:) i świętowaliśmy uzyskanie doskonałej oceny i pierwszej lokaty w grupie na egzaminie PT:loveu: 11.05.2007r. Zoran przeszedł operację resekcji główki prawej kości udowej:placz: Ale z każdym dniem jest coraz lepiej:razz: Zdjęcie z dnia przed operacją A to zaraz po powrocie z kliniki Trochę tego dużo, ale psiaki zajmują bardzo dużo mojego czasu, prawie cały:loveu: Quote
Ania-shira Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Fotki sa super :lol: jak on super wyglądał ajak był mały :loveu: Taki mały zbój a teraz przystojny Owczarek :lol: Quote
Recommended Posts