Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To jeszcze kilka zdjęc :)

Moje drogie instruktorki:

nie dawały mi chwili wytchnienia :evil_lol: więc za bardzo nie miałam kiedy focić, ale coś tam udało się złapać :cool3:

Asti

Roześmiany wyżełek

"Blondyn"

Kenia (proszę zwrócić uwagę na czyściutkie kolanko :evil_lol: i zgrabny siniaczek :evil_lol:)

Saga

Fiona

Oxa

Pozdrawiam
Marysia i Una

Posted

Marysia_i_gończy napisał(a):
W ostatnim tygodniu sekcja agility oddziału Bydgoszcz przyjęła mnie i psa mojego w swe gościnne progi pomagając stawiać pierwsze, nieśmiałe jeszcze kroki w agility :Rose: :Rose: :Rose:
Na treningach było nielekko, zakwasy w udach, siniaki na nogach i rękach, skaleczenia, zadrapania i pot :loveu: Sport po prostu :razz: DZIĘKUJĘ Wam kochani jeszcze raz!! :tort: :bigok:

Marysiu, to wcale nie były tak nieśmiałe kroki :)
Miło było poznać Ciebie i Unę.
Dzięki za filmiki i zdjątka :klacz:

Do zobaczenia w Płocku (bo chyba będziesz?)!
Pozdrawiamy MiF

Posted

Marysia_i_gończy napisał(a):
I jeszcze mały bonus na zakończenie, oryginalna, absolutnie niepowtarzalna, patiszonowa metoda uczenia stref :razz: :eviltong: :eviltong: :eviltong:

Popłakałam się ze śmiechu. Pati, dlaczego nigdy nie podzieliłaś się tą rewelacyjną metodą? :diabloti: Oj, chyba Cię nie lubię, niefajna jesteś. Mój sucz na zawodach stref nie zalicza, a Ty masz takie super sposoby :lol: tylko dla siebie. Dobrze, że chociaż szpieg podpatrzył i rozpropagował :evil_lol: .

Posted

Magda i Saga napisał(a):
Oj jak dobrze, ze zajrzałam tu przed wyjazdem. Piękne zdjęcia, latająca Fionka rewelacyjna i Oxa skoncentrowana na slalomie też. Pozdrawiam i ciesze się, że miałas dobra zabawę

O jak dobrze, ze zajrzalam tu w trakcie wyjazdu!
Marysia, juz ja Cie nagram kiedys :mad:

• 2 weeks later...
Posted

Ala z Caty zarobiła pierwszy wpis na A2 w pięknym stylu zwycięzając egzaminy w sobotę.
Edyta wygrała jumping w sobotę, w niedziele była zdaje się czwarta (na 18-19 psów) co w efekcie dało jej tytuł mistrza jumpingu z dwóch dni.
Selma i Grzegorzem biegała pięknie, radośnie i pewnie. Strącila parę tyczek bo musiała skakać na czwórkach, a w jumpingu pomylili tor, ale ogólnie występ bardzo udany i dobre wrażenie na widzach.
Marta i Astruś ukończyli dwa jumpingi, ale agility też super bo zaliczone większośc stref. Astro biegał szybko i coraz lepiej rozumieja sie na torze, pies patrzy na przewodniczkę. Duże ze brawa za występ.
Oxi brawurowo i w całkiem fajnym stylu przebiegła bez błędu jumping w sobotę. Zdobyła tez pierwsze "trofeum" w zabawie zorganizowanej na koniec zawodów. Były to wyścigi równoległe. Zajęła trzecie miejsce i dostała uroczą statuetkę. Jestem z niej bardzo dumna (z Oxy).

O Sadze lepiej nie pisać, skleić strony w ksiązeczce pracy i zapomnieć o występie. Totalna porażka i całkowity spadek formy. oby chwilowy.
Bardzo nam brakowało pewnej Fionki zgadnij z kim

Posted

No to widzę, że trzymanie kciuków nie poszło na marne ;) Stworzyliście silną grupę pod wezwaniem :multi: i cieszę się bardzo z sukcesu każdego z Was.

My byłyśmy w takiej rozsypce, że nie dałybyśmy rady pozbierać się i biegać. Mam nadzieję, że teraz będzie już tylko lepiej.

Nas niestety na zajęciach nie będzie. Wylatujemy 9, a wracamy 16. Jeśli w późniejszym terminie również będą zajęcia, z chęcią się przyczłapiemy.

Pozdrawiam serdecznie i urlopowo :lol:
Mam nadfzieję, że Grzegorz nie poczuł sie urażony, że napisałam: kobitki.
pa

Posted

staffkomaniaczka napisał(a):
problem właśnie z przeszkodami... bo w bydgoszczy przktycznie nigdzie nie da się poćwiczyć...:placz:

Że co? :crazyeye: Że w Bydgoszczy nie ma toru i nie ma gdzie poćwiczyć agility? :crazyeye: Aj toś się teraz Magdzie - i Pati pewnie też - naraziła. :mad: Toż to nawet Poznaniacy do Bydgoszczy na treningi i seminaria chętnie jeżdżą :multi: , a Ty tu takie jakieś dziwne teksty... :cool3:

Posted

W agility jesteśmy zupełnie początkujące, ale pełne zapału:lol: . problem właśnie z przeszkodami... bo w bydgoszczy przktycznie nigdzie nie da się poćwiczyć...:placz: Magda i Arisa

Takie wlasnie kffiatki powstaja, kiedy ktos odpowiada na pierwszy post, a w glebokim powazaniu ma pozostale, napisane w danym topiku....;)

Posted

W agility jesteśmy zupełnie początkujące, ale pełne zapału:lol: . problem właśnie z przeszkodami... bo w bydgoszczy przktycznie nigdzie nie da się poćwiczyć...:placz: Magda i Arisa

Czesc Magdo

W Bydgoszczy działa sekcja agility przy Związku Kynologicznym, mamy tor i już parę wkręconych osób. We wrześniu zaczynamy kurs agility dla początkujących. Skontaktuj się ze mną jak jestes zainteresowana. 502 640927.

Posted

:evil_lol: Hi, hi, hi, ale Wam dziewczyna dosmaliła :evil_lol: .

No, ja bym się chyba obraziła śmiertelnie :evil_lol: .

Posted

wie ktoś może gdzie można potrenować w okolicach Bydgoszczy... a właściwie zacząć zupełnie od zera>>>:lol: mam jeszcze pytanie: czy staffordshire bull terrier się do tego nadaje? jaki minimalny wzrost musi mieć pies? proszę o odp;)

Posted

wie ktoś może gdzie można potrenować w okolicach Bydgoszczy... a właściwie zacząć zupełnie od zera>>>:lol:

A może przeczytaj choć parę postów z tego topiku...

Posted

Mokka napisał(a):
:evil_lol: Hi, hi, hi, ale Wam dziewczyna dosmaliła :evil_lol: .

No, ja bym się chyba obraziła śmiertelnie :evil_lol: .

To świadczy, że marketingowo jestem do d.............
Ale sie poprawię

Posted

uwaga

We wrześniu zaczynamy nowy kurs dla początkujących w agility. Kurs to 20 spotkan po 1,5 godz na których nauczycie się agilitowego ABC czyli pokonywania wszystkich przeszkód, sekwencji, zmian, prostych torków. Po ukończeniu kursu mozecie kontynuowac przygode z agility w sekcji: bawić się i robić kariere sportową.
Kontakt ze mną przez dogomanię
lub komórkę 502640927
lub magda@datum.pl

Posted

Magda i Saga napisał(a):
To świadczy, że marketingowo jestem do d.............
Ale sie poprawię

Ależ nie, to tylko oznacza, że dziewczę nie dość, że nie raczyło przejrzeć nawet topiku, to na dodatek nie raczyło także przeczytać odpowiedzi na swój post :roll: Cóż, czytanie to truuuudna sztuka :evil_lol: