Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ale fajnie wyszły te filmiki. Po raz 100-tny powtarzam, jak to dobrze, że zostawiłas ta Warszawę i przyjechałas do nas.

Troche zaskoczyl mnie border ... nie czesto widzi sie ta rase na torze za czlowiekiem a nie przed

bo nasz BorDarek szybko biega

• 2 months later...
  • Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witajcie,
Jak fajnie obejrzec Was w monitorze.. super!!ale Wam zazdroszcze!!prosze o wiecej filmikow!!
Od kiedy planujecie trenowac? wolalabym na zywo Was zobaczyc..
pozdrawiam wszystkich
kasia z negra-kanapowcem

Posted

Cześć

Biegamy w niedziele o 10-tej. Przyjedź bardzo zapraszam

Zapraszam wszystkich zainteresowanych agility na
KURS dla POCZĄTKUJĄCYCH.
Zaczynamy 4 marca. Zapisy i info u mnie (0502640927) lub w oddziale związku. Wymagania od uczestników: podstawy posłuszeństwa i chęc do pracy :-))(to pierwsze dotyczy głównie psów)

• 1 month later...
Posted

Saba napisał(a):
No i co zaczeliście, bo nam zbyt śnieżno :lol:

Tak jak napisała Asto&Marta zaczynamy 11-04-2006 o godz 10 i nie boimy sie mrozów, śniegu(juz dobrze udeptany). Nie czekamy na wiosnę, bo podobno ma jej nie być w tym roku, a potem będzie duzo imprez itd

Posted

qrcze mam mały problem bo w sumie to mam jutro jechac(zajecia dla poczatkujacych) a nie wiem dokladnie gdzie...szybko sie zorientowalam:(ale dojazd z fordonu do myslecinka okropny ale mysle ze bedzie warto:) jezeli ktos wie to prosze o dokladniejsze dane:)

Posted

Kurcze..szkoda, że dopiero teraz widzę ten topic:roll:.
Na następne szkolenia pewnie też się zapiszę, jak tylko z Borysem skończymy podstawowe komendy:p. Są już jakieś terminy następnego kursu??
Może pytanie jest głupiutkie:oops: ale...ile kosztuje cały kurs??

Posted

Saba..u Was też agility?? Może też choćby podstawy obedience:p??? Chciałabym potrenować z Boryskiem pod okiem kogoś doświadczonego, bo sama jestem laik:lol:.

Posted

Saba...to ja odrazu mam pytanko: Ile to kosztuje? Taki kurs??
Chciałabym z Borysem zacząć coś robić, ale nie wiem jak się do tego zabrać:oops:
W naszym przypadku byłby to kurs od podstaw:p

Posted

Zajęcia prowadzi belgunia, nie wiem co planuje na ten rok, ale w zeszłym roku nie bylo jako takich kursów bo było za mało chętnych. Więc zajęcia były prowadzone wedle zapotrzebowania danego dnia. Opłaty nie bylo, tylko trzeba było mieć opłaconą składkę członkowską w płockim oddziale ZK

• 3 months later...
Posted

Magda i Saga napisał(a):
Cześć

Zajęcia w środę o 19-tej, a w przyszłym tygodniu codziennie tylko godzine ustalimy 18 lub 19-tą.

Hura temat znowu na górze

Hurara!
A czemu sie laski nie chwala, ze kurs ukonczyly, dyplomy podostawaly....:mad:

Posted

PATIszon napisał(a):
Hurara!
A czemu sie laski nie chwala, ze kurs ukonczyly, dyplomy podostawaly....:mad:

A, bo my takie nieśmiałe ;) jesteśmy!!!
Faktem jednak jest, że ukończyliśmu kurs agility II stopnia i dostaliśmy piękne dyplomiki i uczciliśmy to wszystko pod naszą wiatą :knajpa: i jesteśmy z siebie dumni. :multi: :multi: :multi:

Wielkie podziękowanie dla Magdy za siłę spokoju i cierpliwość do nas :loveu:
oraz dla Pati za wprowadzenie komendy "Przód, przód, przód!!!" oraz za sędziowanie :loveu:
A wszystkim za świetną zabawę z naszymi czworonogami :painting:
Do zobaczenia dziś na zajęciach :multi:

Posted

Magda i Saga napisał(a):
Cześć

Zajęcia w środę o 19-tej, a w przyszłym tygodniu codziennie tylko godzine ustalimy 18 lub 19-tą.

Hura temat znowu na górze

Pozwolę sobie wbić się w ten topik :razz:
Ja myślę, że przy aktualnej pogodzie im później, tym lepiej... czyli optuję za 18:30, 19:00 :p

Pozdrawiam i proszę trzymać kciuki za uniny ścięty opuszek!
Marysia i Una

Posted

Marysia_i_gończy napisał(a):
Pozwolę sobie wbić się w ten topik :razz:
Ja myślę, że przy aktualnej pogodzie im później, tym lepiej... czyli optuję za 18:30, 19:00 :p

Pozdrawiam i proszę trzymać kciuki za uniny ścięty opuszek!
Marysia i Una

Jasne, wszystko jest do dogadania.
Co z tym opuszkiem? Mocno sie rozwalila?

Posted

PATIszon napisał(a):
Co z tym opuszkiem? Mocno sie rozwalila?

Ścięła sobie wierzchnią warstwę z największego opuszka, brrrr :-( Ale wet powiedział, że takie urazy goją się najszybciej i mam nie histeryzować ;) Jak jej to zawijam to nawet nie kuleje...

Pozdrawiam
Marysia i Una

Posted

Marysia_i_gończy napisał(a):
Jak jej to zawijam to nawet nie kuleje...

Pozdrawiam
Marysia i Una

O to ciekawa opcja, bo moja zawsze najmocniej kuleje jak ja czyms zawine...nawet jak ma zdrowa lape :evil_lol: