Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jeszcze raz bardzo dziękuję w imieniu swoim i Marty za przygarnięcie nas do autek i możliwość pobiegania na pokazie:loveu: Było naprawdę super, warto było zmienić plany :D

Jutro sekcja normalnie 15.30?

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

znalazłam Was tu to się przywitam :mdrmed: i przy okazji cała Polska zobaczy jakie wynalazki w Bydgoszczy po torze biegają :lol:
To my Asia i Mufka czyli najbardziej uparty i złośliwy pies w grupie :diabloti:
chciałam wstawić dowody na to, że berneńczyk potrafi oderwać się od ziemi :-)ale widzę, że mnie już uprzedzono (dzięki za zdjątka i filmik :loveu:)
to jeszcze trochę psa rasy jakże często spotykanej na torach ;)

Pozdrawiamy serdecznie :)

Posted

Dziękujemy p.Magdzie za pozwolenie na udział w pokazie w Niemczu i możliwość pobiegania z Sagusią oraz za pozwolenie na zostanie na niedzielnym treningu :Rose::Rose::Rose::Rose::Rose:
Dziękujemy Edycie za przygarnięcie nas do auta i odwiezienie na przystanek :Rose::Rose::Rose:
Dziękujemy za fotki Mii i za nagranie przebiegu z Sagą
:Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose:

Posted

Fotek nie ma mój aparat nie daje rady przy rozpędzonych psach:shake: Narazie mam tylko filmiki:

Ania i Saga
YouTube - Ania i Saga

Poza tym jakiś tam przebieg Regisa i Astra (wstawić?) to z mojego aparatu, a potem karta się zapchała i nagrywałam na aparacie Ani więc jak dostanę to mogę wstawić. Na pewno były tam jakieś pyrki, chyba Cześka, Freak i nie pamiętam co jeszcze nagrywałam.

Posted

Karolina - dzięki za mojego stref(s)owego piesa na hustawce :loveu:

Czy kolejne treningi dla początkujących mogą odbywać sie w soboty? czy niedziela to ostateczna decyzja?

Posted

A my w długi weekend nie próżnowałyśmy.Nawet pod namiotem można ćwiczyć :razz: Oto dokumentacja,żeby nie było,że ściemniam :lol:

Cudowny torek :evil_lol:

Slalomujemy

Posted

Biegamy w niedzielę, może uda się trochę wcześniej niz zwykle, bo prawdopodobnie nie będzie już pt. Postarma się dziś to ustalić i podam godzinę.
W sobote jedna z naszych wychodzi za mąż :-)
Edytko! Wszystkiego naj na nowej drodze życia

Przy okazji pochwalimy się osiągnięciami z Pucharu!
Marta z Astrem jest juz w A2
Ewa z Mayą i Edyta z Regisem mają juz 2 nogi do A2, jeszcze jedna i przechodza.
Ja z Oxi zdobyłam 2 łapy do A3
Cu wywalczyła 4 pucharki
Do żadnych finałów się nie dostałyśmy, ale było fajnie i szybko się biegało :-)