Gosia&Fuks Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Jeszcze raz bardzo dziękuję w imieniu swoim i Marty za przygarnięcie nas do autek i możliwość pobiegania na pokazie:loveu: Było naprawdę super, warto było zmienić plany :D Jutro sekcja normalnie 15.30? Quote
Magda i Saga Posted May 30, 2009 Author Posted May 30, 2009 To ja bardzo dziękuję za wasz trud i czas. Jak macie jakies zdjęcia to wstawcie prosze. Jutro normalnie Quote
owca Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 YouTube - Harry. Kurs Agility Bydgoszcz 31.05.09 YouTube - Mufka. Kurs Agility Bydgoszcz 31.05.09 YouTube - Gattsu (11miesięcy) Kurs Agility Bydgoszcz 31.05.09 Quote
owca Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 ............................................ fotki by Szczurosława&owca ;) Quote
ATM Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 znalazłam Was tu to się przywitam :mdrmed: i przy okazji cała Polska zobaczy jakie wynalazki w Bydgoszczy po torze biegają :lol: To my Asia i Mufka czyli najbardziej uparty i złośliwy pies w grupie :diabloti: chciałam wstawić dowody na to, że berneńczyk potrafi oderwać się od ziemi :-)ale widzę, że mnie już uprzedzono (dzięki za zdjątka i filmik :loveu:) to jeszcze trochę psa rasy jakże często spotykanej na torach ;) Pozdrawiamy serdecznie :) Quote
Ania & Mia Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Dziękujemy p.Magdzie za pozwolenie na udział w pokazie w Niemczu i możliwość pobiegania z Sagusią oraz za pozwolenie na zostanie na niedzielnym treningu :Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: Dziękujemy Edycie za przygarnięcie nas do auta i odwiezienie na przystanek :Rose::Rose::Rose: Dziękujemy za fotki Mii i za nagranie przebiegu z Sagą :Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: Quote
Gosia&Fuks Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Fotek nie ma mój aparat nie daje rady przy rozpędzonych psach:shake: Narazie mam tylko filmiki: Ania i Saga YouTube - Ania i Saga Poza tym jakiś tam przebieg Regisa i Astra (wstawić?) to z mojego aparatu, a potem karta się zapchała i nagrywałam na aparacie Ani więc jak dostanę to mogę wstawić. Na pewno były tam jakieś pyrki, chyba Cześka, Freak i nie pamiętam co jeszcze nagrywałam. Quote
Cortezik_82 Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 YouTube - Oxi YouTube - Cortez YouTube - Mia YouTube - Oxi Quote
Cortezik_82 Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 YouTube - Fuks YouTube - Freak YouTube - Lana huśtawka Quote
joanika Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Karolina - dzięki za mojego stref(s)owego piesa na hustawce :loveu: Czy kolejne treningi dla początkujących mogą odbywać sie w soboty? czy niedziela to ostateczna decyzja? Quote
Magdalena Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 bardzo zachęcające zdjęcia :) może i ja się kiedyś na agility skuszę Quote
Gosia&Fuks Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 A co z Sekcją? Kiedy będą treningi? Nadal niedziela 15.30? Quote
Ania & Mia Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 A my w długi weekend nie próżnowałyśmy.Nawet pod namiotem można ćwiczyć :razz: Oto dokumentacja,żeby nie było,że ściemniam :lol: Cudowny torek :evil_lol: Slalomujemy Quote
tangerine74 Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Super :p A torek świetny ;) Magda!!! Ja też dopominam sie o trening :p Może w sobotę? Od 12.30 do 17 mogłabym się gdzieś wepchnąć na godzinkę? Quote
Magda i Saga Posted June 17, 2009 Author Posted June 17, 2009 Biegamy w niedzielę, może uda się trochę wcześniej niz zwykle, bo prawdopodobnie nie będzie już pt. Postarma się dziś to ustalić i podam godzinę. W sobote jedna z naszych wychodzi za mąż :-) Edytko! Wszystkiego naj na nowej drodze życia Przy okazji pochwalimy się osiągnięciami z Pucharu! Marta z Astrem jest juz w A2 Ewa z Mayą i Edyta z Regisem mają juz 2 nogi do A2, jeszcze jedna i przechodza. Ja z Oxi zdobyłam 2 łapy do A3 Cu wywalczyła 4 pucharki Do żadnych finałów się nie dostałyśmy, ale było fajnie i szybko się biegało :-) Quote
belgunia Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Magdo, masz wyłączoną komórkę próbuję się dodzwonić...:) A chodzi mi o to, czy zastanę Cię w domu dzisiaj po poludniu ? Quote
Recommended Posts