PATIszon Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 O bedziecie miec Pudelka, jak fajowo :multi: Quote
joanika Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 PATIszon napisał(a):O bedziecie miec Pudelka, jak fajowo :multi: Oj my juz długo czaimy się na kurs, teraz nawet jak by się waliło i paliło to idziemy na 100%! Quote
Magda i Saga Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 A będziemy i to jakiego zorientowanego. Przewodnik pełen zapału. :lol: "Sędzia" to taka osoba, która stoi na torze i nic nie robi tylko patrzy. Chodzi o to, ze młode psy, a zwłaszcza mój Cudak dekoncentrują się, jak ktos taki stoi na torze i zwykle lecą go oszczekać. Z czasem przyzwyczai się i będzie "sędziego "ignorować i o to chodzi. Takie przygotowanie do zawodów. Dobrze, jak jest to ktoś obcy, kto sam nie biega, ktoś, kogo pies nie zna. W związku z tym zapraszam do pomocy. Kazdy mile widziany. Podobnie w poniedziałek na hali o 19. Quote
joanika Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 :multi: takie sędziowanie to mi odpowiada. To sobota o 11:00 w ośrodku szkoleniowym (Armii krajowej 8) tak? A hala to rozumiem że to na teraznie ośrodka jeździeckiego? A czy mogę wziać ze sobą Lane? Oczywiście ona nie będzie ze mną sedzować, bedzie cały czas poza torem. Quote
Magda i Saga Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 Jasne, zresztą przeciez nie będziesz cały czas sędziować:cool3: Quote
PATIszon Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Magda i Saga napisał(a):A będziemy i to jakiego zorientowanego. Przewodnik pełen zapału. :lol: "Sędzia" to taka osoba, która stoi na torze i nic nie robi . Bardzo ladna definicja.:evil_lol: Quote
Astro&Marta Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 PATIszon napisał(a):Bardzo ladna definicja.:evil_lol: a ile kasy za to bierze!!! ;) Quote
PATIszon Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 To pewnie dla tego tak trudno nim zostac...w Pl zwlaszcza :eviltong: Quote
Edyta & Regis Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Z góry uprzedzam, że jakość pozostawia wiele do życzenia. Ale i tak jestem pod wrażeniem mnie samej, że udało mi się opanować youtube na tyle, że coś dało się w ogóle przesłać:razz: YouTube - Cudak 28 lutego2009 Quote
Gosia&Fuks Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Ciekawa jestem, czy jakiś Fuksiarz lub Farciarz też się zmieścił na jakimś filmiku;) W ogóle coraz więcej do oglądania tylko tej nowej stronki nie ma, żeby to zamieścić:roll: Quote
Edyta & Regis Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Mówisz i masz, tylko Marta już mi się na karcie nie zmieściła. YouTube - Fuks YouTube - MVI 1871 Bardzo stare filmiki dla Magdy: YouTube - dobze, dobze :) YouTube - MVI 0954 Quote
Edyta & Regis Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 I na koniec odrobina prywaty: YouTube - nadzieja polskiego agility ;) Quote
Astro&Marta Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 jaka piękna pogoda! eh A Saga jak śmiga! Ja też już chce ja też... :( Quote
Marysia_i_gończy Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Macie krzesełko pod palisadą? :razz: Quote
Magda i Saga Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 Mamy krzesełko. Cudak tak się wlecze na palisadzie, że czasem dobrze se przysiąść dla złapania oddechu.;) Jak miło zobaczyć zdjęcia i filmiki z treningu. Dzięki Quote
Edyta & Regis Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 joanika: dzięki za zdjęcia, kręcenie i pomoc techniczną:Rose: Quote
joanika Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Miło było Was poznać i popatrzeć jak wygląda trening. Zdjęcia kiepskie, ale są. Myślałam że Lana będzie bardziej świrować, nieznajome psy i w dodatku duze. Jutro zaczne z nią nauke slalomu, zobaczymy jak jej pójdzie. Do domu wracałam piechotą, przez las, godzinka i byłam w domu. Nie moge sie doczekać kursu. Quote
cortezik_25 Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Witam:multi: My byśmy chcieli zapisać się na kurs, ale mam pytanie. Nie jestem członkiem Związku Kynologicznego i czy jeśli załatwiłabym to podczas kursu to nie było by problemu?? Quote
Magda i Saga Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 Witam. Kurs jest dla członków związku, więc lepiej zrób to na początku. Zebranie organizacyjne jest 15-go marca o 12-tej na naszym placyku info na www.agility.bydgoszcz.pl Dostaniecie deklaracje zgłoszenia do związku, ale mozna to tez załatwić w oddziale od reki Quote
Recommended Posts