Magda i Saga Posted January 18, 2009 Author Posted January 18, 2009 O to gorzej. Musisz ją założyć :-) Tak jak ja kiedyś w Bydgoszczy Quote
Magda i Saga Posted January 19, 2009 Author Posted January 19, 2009 Ciekawa jestem jak wam się biegało w sobotę. ja dwa dni spędziłam w łóżku, co mi sie zdarza nieczęsto, i dziś jestem już prawie zdrowa, więc na treningu będę :-) Oxa grubieje. Postaram się wstawic zdjęcia, a jak ktoś chce przyjechać zobaczyć cięzarówkę, to zapraszam. Jedyna niepowtarzalna okazja. Quote
Edyta & Regis Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Magda i Saga napisał(a):Ciekawa jestem jak wam się biegało w sobotę. ja dwa dni spędziłam w łóżku, co mi sie zdarza nieczęsto, i dziś jestem już prawie zdrowa, więc na treningu będę :-) Oxa grubieje. Postaram się wstawic zdjęcia, a jak ktoś chce przyjechać zobaczyć cięzarówkę, to zapraszam. Jedyna niepowtarzalna okazja. Nie wiem jak pozostałej dwójce, ale mnie całkiem, całkiem. Byłoby jeszcze fajniej, gdyby udało się zdyscyplinoweać co poniektórych, że jak biegamy, to biegamy, a nie zajmujemy się psem na boku, a potem nie wiemy co robić i reszta traci czas:mad:. Jak katar Szanownej Pani? Quote
Magda i Saga Posted January 19, 2009 Author Posted January 19, 2009 Ot, ciężki los trenera :-) Katar ma się gorzej, ja lepiej :-) Dzieki za kwiatki:razz: Quote
Gosia&Fuks Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Edyta & Regis napisał(a):Nie wiem jak pozostałej dwójce, ale mnie całkiem, całkiem. Byłoby jeszcze fajniej, gdyby udało się zdyscyplinoweać co poniektórych, że jak biegamy, to biegamy, a nie zajmujemy się psem na boku, a potem nie wiemy co robić i reszta traci czas:mad:. Jak katar Szanownej Pani? Dziękujemy za trening podobało się jak zawsze, a jeśli chodzi o mnie i Fuksa z tą dyscypliną to starałam się nie rzucać w oczy i przeszkadzać za bardzo niestety Fuksowi coś nowe piłki za bardzo do gustu przypadły i to co było widać z boku to były próby odzyskania zabawki po przebiegu z jednoczesnym utrzymaniem bezpiecznego dystansu od Regisa:oops: Oj przydało by się nam szkolenie:roll: Tak więc za utrudnienia przepraszamy następnym razem można pominąć naszą kolejkę Quote
Edyta & Regis Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Gosia&Fuks napisał(a):Dziękujemy za trening podobało się jak zawsze, a jeśli chodzi o mnie i Fuksa z tą dyscypliną to starałam się nie rzucać w oczy i przeszkadzać za bardzo niestety Fuksowi coś nowe piłki za bardzo do gustu przypadły i to co było widać z boku to były próby odzyskania zabawki po przebiegu z jednoczesnym utrzymaniem bezpiecznego dystansu od Regisa:oops: Oj przydało by się nam szkolenie:roll: Tak więc za utrudnienia przepraszamy następnym razem można pominąć naszą kolejkę Gosiu, nie o to chyba chodzi, żeby pomijać Was, tylko żeby biegać, zwłaszcza jak idziecie na trening taki kawał.Po prostu umówmy się, że po przebiegu będziemy trzymać psa przy sobie ( Regisa też to dotyczy ) i postaramy się wykorzystać te póltorej godziny jak się da. Ok? Quote
Magda i Saga Posted January 19, 2009 Author Posted January 19, 2009 Moje pierwszr próby wklejania zdjęć na dogo. Historyczna chwila Quote
Magda i Saga Posted January 19, 2009 Author Posted January 19, 2009 Obawiam się, że to nie nadwaga:diabloti: Cięcie karmy chyba tu nie pomoże, trzeba to inaczej rozwiązać :evil_lol: Quote
Paskuda_Bandzior Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Jaka okrąglutka! :loveu: Trzymamy mocno kciuki!! Quote
Astro&Marta Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Marysia_i_gończy napisał(a):Jaki tłuścioch :loveu: No rośnie nasza Mamusia jeden to raczej nie będzie i widać już do kojca się przyzwyczaja ;) Quote
Klaudia :-) Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Ale ciężarówka:-) trzymam kciuki za Mamuśke i maluchy Quote
Gosia&Fuks Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 :crazyeye:WOW jaka ona już okrąglutka! I pytanie jak zawsze: czy i o której mamy stawić się jutro na trening? Quote
owca Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 a ja pytanie jak nigdy ;) czy pojawiły się już może jakieś plany odnośnie wiosennego kursu dla baaardzo początkujących? strona www zdąży się zaktualizować czy dzwonić i pytać :) Quote
Edyta & Regis Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Gosia&Fuks napisał(a)::crazyeye:WOW jaka ona już okrąglutka! I pytanie jak zawsze: czy i o której mamy stawić się jutro na trening? Ok. 11.30 + 10 znaków Quote
Edyta & Regis Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 owca napisał(a):a ja pytanie jak nigdy ;) czy pojawiły się już może jakieś plany odnośnie wiosennego kursu dla baaardzo początkujących? strona www zdąży się zaktualizować czy dzwonić i pytać :) Zwyczajowo zapisy będą w trakcie zapisów na wiosenny kurs PT. Sprawdź na stronie bydgoskiego oddziału Związku Kynologicznego, powinno już coś być. Quote
Magda i Saga Posted January 24, 2009 Author Posted January 24, 2009 Droga owco! Wydaje mi się, że co do kursu wiosennego nasza . jest jak najbnardziej zaktualizowana Zebranie organizacyjne, zapisy i wpłaty na zebraniu 15 marca o godz. 12-tej a zajęcia zaczną się w zalezności od warunków w następnym tygodniu. Dzwonić możesz do mnie 502640927 Quote
Magda i Saga Posted January 25, 2009 Author Posted January 25, 2009 Fajnie się wczoraj biegało, mimo błota. Dziś byłam na koniach a jutro trening na hali. Już się nie mogę doczekać. Chyba przywiozę 1/3 slalomu Quote
smerfetka123 Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 witam,stronke przejżałam,zapoznałam się z informacjami,chciałabym zacząć z moją niespełna roczną łobuziarą agility i tu mam pytanie do was,jak wyglądają ćwiczenia,co dalej po tym kursie dla początkujących,jak wy zaczynaliście, ile miały ms,lat psiaki, jak psy reagują na treningi, pozdrawiam Quote
Magda i Saga Posted January 25, 2009 Author Posted January 25, 2009 Kurs to 20 spotkań, uczysz się podstaw. Reagują różnie, ale przeważnie bardzo to lubią. Oczywiście chwilę to trwa, o muszą zaakceptować teren, nową grupę ludzi i psów, nowy typ zajęć. Potem traktują to jak plac zabaw i już przed płotem dostają głupawki. Po kursie jeśli jesteś zdolną i ambitną kursantka i chcesz biegać sportowo to możesz chodzić na sekcję. Spotykamy się co tydzień lub 2x w tygodniu, jeździmy na seminaria i obozy, także na zawody, sami organizujemy imprezy. Jeśli nie będziesz się zaraz po kursie czuła na siłach chodzić na sekcję to możesz pochodzić na zajęcia rekreacyjne, też raz w tygodniu. Generalnie bardzo nie lubię się żegnać z ludźmi po kursie. Chciałabym, by w jakiejś formie wsiąkli w ten piękny sport. Myślę, że możliwości dajemy wiele. Roczny piesek jest ok. Ja z moją najstarszą zaczynałam w takim wieku. Z kolejnymi dwoma wcześniej. Niektórzy zaczynali z 2-3 letnim, jeden z naszych nawet z 5-letnim psem. Quote
smerfetka123 Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 dzięki za odpowiedz,moja już jest troche obyta,tzn zna niektóre przeszkody, lubi przeskakiwać i wmiare łapie o co chodzi w slalomie i przechodzi przez tunel, troche ćwiczyliśmy na szkoleniach i u znajomej, ale napewno musze poćwiczyć nad całością, powiązaniem wszystkich przeszkód, zapoznaniem z pozostałymi, zobacze jak to będzie, myśle o tym najbliższym kursie,ale zależy jak czas i kasa pozwolą :P pozdrawiam Quote
Magda i Saga Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 Kurs bedzie w soboty i niedziele prawdopodobnie o 14-tej. Jak twój pies juz zna przeszkody to wpadnij sie pokazać. Biegamy w soboty o 11:30 o ile pogoda dopisze. Ale zadzwoń wcześniej 502 64 09 27 jakiego masz psa i gdzie juz biegałaś? Quote
smerfetka123 Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 ja mam cavisia, córeczke Asti, a jeszcze nie biegaliśmy tylko użyczaliśmy przeszkód znajomej :) Quote
Magda i Saga Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 Cavalierka? i uczyłaś sie u Grzesia i Oli? Quote
smerfetka123 Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 chodze do Oli,bo szkole ja do kynoterapi,ale nieraz też korzystamy z chopków i slalomu no i na zajęciach przechodziła przez tunel :) Quote
Recommended Posts