Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

O bardzo przepraszam, jakie zbuki. mamy dwie bardzo młodociane i jeszcze jedną za bardzo młodociana w poczekalni, no i Ale po mikrodermabraziach :diabloti:, całkiem jak nową

:turn-l:zbuki po face liftingu:eviltong:

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hej, szykuje się przebudowa strony i jej odświeżenie bo zbukami trąci:diabloti:
W związku z powyższym wszyscy co nie napisali proszeni są o napisanie notatek i ewentualnie dodane swoich zdjęć z psami. W następny weekend (nie w ten) zrobimy grupowe zdjęcie więc obecność obowiązkowa.
Zbieramy pomysły na to co jeszcze na stronie ma być. Ja miałam pomysł, żeby zrobić zakładkę z tymi co odeszli od nas:razz: i dlaczego.
Jak ktoś ma filmiki ze startów lub fajne zdjęcia to dawać. Wyniki swoje prosze do Joli wysłać.
Może założymy zakładkę o tym co nasze psy potrafią, nap sztuczki, wariactwa albo poważne umiejętności np pt lub obrona itp
Ruszcie głowami. Może byśmy sobie forum utworzyli

Posted

Magda i Saga napisał(a):
Hej, szykuje się przebudowa strony i jej odświeżenie bo zbukami trąci:diabloti:
(...) Ja miałam pomysł, żeby zrobić zakładkę z tymi co odeszli od nas:razz: i dlaczego.

Odeszli, coby bardziej zbukiem nie tracalo :eviltong:

Posted

Ja dzisiaj niestety odpadam - choróbsko mnie eliminuje - chyba, że wpadnę na chwilę kurtuazyjnie.
Magda, przyszły weekend jest 1-szo listopadowy, czy to nie pokrzyżuje Twoich planów dotyczących sesji foto?

Posted

DarTim napisał(a):
Patrycja, podoba mi się Twoja prowokacja, wpadnij do nas, ustawię torek jaki biegają tutejsze zbuki, ale nie płacz jak wymiękniesz.

To moze spotkajmy sie w polowie drogi, w Lacku na MP Agility, zbuku :cool3:

:smokin:

Posted

Magda i Saga napisał(a):
:diabloti::evil_lol:dobre, popieram, zrobimy zbukowisko...i drużynę poganiał ślepy kulawego

Jestem za!!!
To co, domawiamy jeden pokoik ekstra?:cool3:

:drinking:

Posted

PATIszon napisał(a):
Jestem za!!!
To co, domawiamy jeden pokoik ekstra?:cool3:

:drinking:

Właśnie! Gdzie się Bydgoszcz lokuje na te zawody? Bo chyba musze coś zarezerowac a nie chce samotnie być.

Posted

W Białym Domku czy Dworku, Patrycja mi rezerwowała. My z Ewą jedziemy juz od piątku. W niedzielę o 15, bądzcie, bo spróbujemy zrobić zdjęcie zbiorowe. Uprzejmie proszę tych co nie napisali notatki o sobie, żeby wysłali tekst do Joli albo do mnie magda@datum.pl Wywołuję : Ala, Ewa, Darek, Gosia od Fuksa, Marta jedna i druga. Jak ktoś chce tekst zmienić to też proszę bardzo.
W niedzielę biegamy ćwiczenia i torek sędziny z MP, warto być

Posted

[quote name='Magda i Saga']W Białym Domku czy Dworku, Patrycja mi rezerwowała. My z Ewą jedziemy juz od piątku. W niedzielę o 15, bądzcie, bo spróbujemy zrobić zdjęcie zbiorowe. Uprzejmie proszę tych co nie napisali notatki o sobie, żeby wysłali tekst do Joli albo do mnie magda@datum.pl Wywołuję : Ala, Ewa, Darek, Gosia od Fuksa, Marta jedna i druga. Jak ktoś chce tekst zmienić to też proszę bardzo.
W niedzielę biegamy ćwiczenia i torek sędziny z MP, warto być

Internet mi umarł, samochód też ale jakoś postaram się być :D Gorzej z tymi notatkami bo nie mam jak ich przesłać teraz właśnie napastuje tatowy firmowy komputer ale niestety musze leciec juz na zajecia. Może reanimuje moj komp to zaraz wysle.

Posted

A my z Martą czekamy ma natchnienie, trochę czasu i ładniejszą pogodę, żeby sobie móc fotki porobić. A z niedzielą mam nadzieję, że uda się jakoś dotrzeć, Marta z tego co wiem na pewno będzie, a ja będę marudziła rodzicom o szybki powrót od dziadków i mam nadzieję, że na trening zdążę.

Posted

Magda i Saga napisał(a):
Gosia i Marta. Może byście powklejały trochę zdjęć z treningu i wogóle zostały nadwornym, treningowym fotografem, nie tylko waszych psów :-)

Aparaty które mamy (oba takie same wygrane za moją makietę w konkursie międzyszkolnym) chociaż podobno mają stabilizator obrazu na psy jakoś to nie działa, nawet na mojego wolnego, wielkiego i rudego, a co dopiero na rozpędzone pyrki (żeby nie było próbowałam):lol: Więc tylko filmiki (jakości takiej jak np. ten z Oxą czyli lekko mówiąc nienajlepszej) kręcimy żeby sobie potem powytykać co która mogła zrobić lepiej i pośmiać się z np. naszego kursowego biegania, albo przypomnieć np. niedzielną akcję Fuksa przy drugim przebiegu za slalomem:evil_lol: Jakiś czas temu zabrałam się za zbieranie na lustrzankę, ale chyba nic z tego nie będzie, bo wczoraj wydałam wszystko na klateczkę dla Fuksa:roll::lol:

Posted

A kiedy najbliższy trening? Możemy spróbować z Martą zrobić jakieś fotki, ale raczej nic ciekawego z tego nie wyjdzie, więc można już szukać innego fotografa:evil_lol: za to klateczka bardzo fajna :)