Marysia_i_gończy Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 GRATULACJE!! :loveu::multi: Quote
Edyta & Regis Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Magda i Saga napisał(a):Uprzejmie donoszę, że Marta była II w A1(w duuużej stawce), Saga i Oxa wygrały open w sobotę:multi:(każda swój), a Kimi z Patrycją wygrały open w niedzielę:multi::multi::loveu: To dałyście czadu dziewczyny! Gratuluję! Biegamy może jakoś w tygodniu? Mam niedosyt po wczorajszym... aha Magda i muszę się w końcu z Tobą rozliczyć, bo odsetki rosną. Quote
PATIszon Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 [quote name='Magda i Saga']Uprzejmie donoszę, że Marta była II w A1(w duuużej stawce), Saga i Oxa wygrały open w sobotę:multi:(każda swój), a Kimi z Patrycją wygrały open w niedzielę:multi::multi::loveu: Ja tez gratuluje i dziekuje.:multi: Magda, szkoda tylko, ze sie nie zgralysmy i nie zrobilysmy tego jednego dnia, fajniej by sie pilo, bo ja chyba jakas marudna w sobote bylam.....:shake: Quote
DarTim Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 No to Kimi zasłużyła by mini galerię rozbudować o jej fotkę. Czas więc na Kobrę & Kenię & Kimi. Quote
PATIszon Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Racje masz, Dariuszu...... Problem w tym, ze nie umiem zrobic bannerka :niewiem: Quote
Magda i Saga Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 Ja myślę, że Darkowi chodziło o zdjęcie twoje z Kimi na naszej stronce, bo ty jakoś dalej nasza jesteś. A co do marudzenia to po dzisiejszym dniu mamy remis:diabloti: (brzoskwinie zostały tam gdzie były, znaczy na półce nie w słoikach) Quote
Astro&Marta Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 ja swoje brzoskwinie wszystkie zjadłam z nerwów... A co do stronki to ogólnie trzeba ją uaktualnić, uzupełnić i poprawić małe co nieco( ja np chętnie zmienie swój wywód bo jest NIECO za długi ;) ) Do kogo się z tym zgłosić? Quote
Magda i Saga Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 do Joli, właśnie planujemy coś z tym zrobić. Poproszę informacje o waszych sukcesach w tym roku. Zdjęcia z pokazów i zawodów, filmiki. Pomysły na coś nowego. Jak nie do Joli to do mnie, ale lepiej do Joli. Quote
jovanna Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 do mnie slac ;) potem z Magda to obgadamy raz jeszcze i naniesiemy zmiany poprawki itp... jovanna@angel-beagles.eu lub skype : koliberek15 Quote
Magda i Saga Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 Kurs sob i niedz o 14 rekreacja sob 15:30 sekcja niedz 15:30 Quote
Magda i Saga Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 O, Mrs Ź. jaka wyprostowana:diabloti: Quote
Edyta & Regis Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 PATIszon napisał(a):Regisowa, pacz: :evil_lol: http://www.cavano.pl/fotki/kozienice_0908/20.jpg Dzięki, Pati, spłakałam się ze śmiechu:laugh2_2:. Niech no mi jeszcze kiedyś Ziółkowska powie,że mam się wyprostować:mad:.tak to NAWET ja się nie garbię... Quote
Gosia&Fuks Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Odzyskałam neta:multi: Kiedy można przyjść pobiegać? Quote
Magda i Saga Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 Hurra! Mamy 100-tna stronę:lol: Gratuluję gadulstwa:diabloti: Gosiu, bieganie w niedziele, tym razem o 16:30 a ja sie uśmiecham o filmiki, wysłałam ci PW ze dwa dni temu Quote
DarTim Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Plan zajęć na weekend: - "świeżynki" sobota i niedziela o 15.30, - "weterani" niedziela o 16.30 Quote
Astro&Marta Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 DarTim napisał(a):Plan zajęć na weekend: - "świeżynki" sobota i niedziela o 15.30, - "weterani" niedziela o 16.30 a cos dla bardzo zdenerwowanych debiutantow w piątek sie znajdzie? Quote
Magda i Saga Posted October 16, 2008 Author Posted October 16, 2008 Mnie rozłożyło na ostatnich zawodach, to znaczy rozchorowałam się na dobre(ale garnki przywiozłam ;)) i do Pragi nie jadę, ale jeszcze łykam prochy i mam areszt domowy. Jak pogoda będzie dobra to w niedziele się zwlokę na "weteranów" (jak mi mamusia pozwoli) Ala i Ewa wymiotły. Ewa w sobotę wygrała wszystko! Ala niech się sama chwali, bo ja miałam gorączkę i nie wszystko zarejestrowałam, ale pamiętam ze biegała jak szatan, az się wszyscy dziwili kiedy biegi trenowała. Pamiętam, ze pudlowa z Pati tez wygrała w sobotę, A drużynowo z Alą i Patrycja wygrałyśmy w open (jak pisałam w innym wątku w dwa kulawe i jednego niedowidzącego psa) Ewa ze swoja drużyną tez była na pudle, ale nie pamiętam na którym. Quote
Astro&Marta Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Magda i Saga napisał(a):Mnie rozłożyło na ostatnich zawodach, to znaczy rozchorowałam się na dobre(ale garnki przywiozłam ;)) i do Pragi nie jadę, ale jeszcze łykam prochy i mam areszt domowy. Jak pogoda będzie dobra to w niedziele się zwlokę na "weteranów" (jak mi mamusia pozwoli) Ala i Ewa wymiotły. Ewa w sobotę wygrała wszystko! Ala niech się sama chwali, bo ja miałam gorączkę i nie wszystko zarejestrowałam, ale pamiętam ze biegała jak szatan, az się wszyscy dziwili kiedy biegi trenowała. Pamiętam, ze pudlowa z Pati tez wygrała w sobotę, A drużynowo z Alą i Patrycja wygrałyśmy w open (jak pisałam w innym wątku w dwa kulawe i jednego niedowidzącego psa) Ewa ze swoja drużyną tez była na pudle, ale nie pamiętam na którym. e a jak dzwoniłam to Ewa tak skromnie nic się pochwalić nie chciała... no ładnie gratulacje! ps. śliczna strona! Juz się nie moge doczekać tych gwiazd sportu ;D i proszę się nie martwić jak się urodzi za dużo bo w ten czas ja się przeprowadze i nadmiar przygarne :D Quote
PATIszon Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 DarTim napisał(a):Plan zajęć na weekend: - "świeżynki" sobota i niedziela o 15.30, - "weterani" niedziela o 16.30 Nie weterani a stare zbuki :evil_lol::eviltong: Quote
Edyta & Regis Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 PATIszon:małpiszonie niewdzięczny:mad: Quote
Magda i Saga Posted October 20, 2008 Author Posted October 20, 2008 O bardzo przepraszam, jakie zbuki. mamy dwie bardzo młodociane i jeszcze jedną za bardzo młodociana w poczekalni, no i Ale po mikrodermabraziach :diabloti:, całkiem jak nową Quote
Recommended Posts