Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Magda i Saga napisał(a):
Umówiłyśmy się z Ewą na 19-tą jutro. Zapraszamy. Wcześniej teren zajęty

Nas jutro nie będzie:-(. Regis ma trochę skaleczoną łapę i muszę go oszczędzać, żeby do soboty było ok.

Posted

e to moze ja się skusze na trening?? bo jakos humor mam lepszy po wizycie we wrocku ;) szkoda ze na zawody sie nie zglosilam no ale trudno ;( a moze sie zmieszcze gdzies(z młoda tylko-ona grzeczna i nie kłaczy ) i jako widz pojade??Chyba ze astro sie gdzies wcisnie-on grzeczny i klaczy-ale juz troche mniej ;)

Posted

Astro&Marta napisał(a):
e to moze ja się skusze na trening?? bo jakos humor mam lepszy po wizycie we wrocku ;) szkoda ze na zawody sie nie zglosilam no ale trudno ;( a moze sie zmieszcze gdzies(z młoda tylko-ona grzeczna i nie kłaczy ) i jako widz pojade??Chyba ze astro sie gdzies wcisnie-on grzeczny i klaczy-ale juz troche mniej ;)

Jakos nie pasuje mi okreslenie "jakos sie wcisne" do 2 duzych psow :cool3:

Posted

Co tu jest grane? Trochę mnie nie było, a tu jakaś niemoc. Zainteresowanie zajęciami wręcz znikome. Może mi ktoś wyjaśni o co tutaj chodzi? Na kogo można liczyć w niedzielę - proponuję godzinę 17.00?

Posted

Jutro? Też chętna:lol: Wypragli toru jesteśmy po tej kastracji i chcemy pięknie wykorzystać ostatnie chwile wakacji... jeśli tor by był wolny i trening miał by się odbyć, a brakowało by chętnych do taszczenia przeszkód to my czekamy na info:razz:

... a gdybym na dogo nie zaglądała (co jest mało prawdopodobne) to można pisać na gg: 8536655 lub kom. ;)

Posted

Jutro kończy się nam umowa na Internet nie wiem jak długo nie będę miała dostępu na dogo, więc wszelkie info. odnośnie treningów itp. proszę pisać na kom. 787269118 (dla tych, co jeszcze nie mają ;)).

Posted

yy w tą sobote odbywa sie pierwsze spotkanie kursu??jesooo przegapiłam :shake:
a myslałam ,żeby się jednak zapisać...
bo dzisiaj byłam w stajni gdzie jeżdżę konno ,poszłam z Brutusem na łąkę i tam były przeszkody dla koni ustawione...troche je obniżyłam i postanowiłam sprawdzić czy będzie skakał...i ku mojemu zdziwieniu skakał cudownie :loveu: bez smyczy...tylko na samo chop i pokazanie ręki gdzie ma skoczyć...przeskoczył tak 5 przeszkód pod rząd...
dzisiaj chyba była odpowiednia pogoda :p