Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

właśnie dorwałam sie do aparatu.. wstawię po treningu... ale niestety pyrek w ruchu ostry moze jeden, Sagusie może z trzy ;(
zapomniałam dodać, że zdjec nie umiem wstawiać, no i chyba talentu nie odziedziczyłam po tacie ponieważ mi jakoś lepiej wychodzą:P

wiecej nie ma...znaczy jest cała masa pieso-pomyji... inaczej wstawic nie umiem, wiec musicie sobie kliknąć :P

Posted

Pogoda była dla nas łaskawa...były całe trzy kobitki... Fuksiu bardzo ładnie biegał, a Friku bardzo ładnie uciekał ale miewał też momenty całkiem ładnej pracy :D Aisha jak zwykle na początku zapomniala co to kładka...ciekawe czy kiedys bedzie robic bez zawachania, od razu... . Ja co prawda do biegania to byłam w średnim nastroju ale chyba dziewczyny mi wybaczą :P

Posted

Astro&Marta napisał(a):
Propozycja treningu na sobote zamiast niedzieli na godzinę 16, czy zainteresowani zgłaszają jakiś sprzeciw?

Ja zgłaszam sprzeciw!
Na 16 zgadza się, ale dlaczego w Bydzi? a nie na naszym psim polu!?
We Włocławku w dodatku?, no?

Posted

Astro&Marta napisał(a):
Propozycja treningu na sobote zamiast niedzieli na godzinę 16, czy zainteresowani zgłaszają jakiś sprzeciw?

Jeżeli uda mi się rzęcha naprawić do tego czasu, to będziemy. Może nawet Gudi wezmę, żeby poprawić statystyki;)

Posted

Astro&Marta napisał(a):
hehe:) Gudi to za dwa psy robi... mnie raczej nie będzie ale kto wie...

Ty mnie, ciotka, nie denerwuj.Rozpętujesz akcję, ze trening w sobotę na 16, a potem mówisz, ze Ciebie nie będzie?! to napisz od razu, ze treningu nie będzie, bo ja nie mam kluczy, Magdy nie ma, a Darek na urlopie. tylko apetytu na bieganie narobiłaś:stop:

Posted

Astro&Marta napisał(a):
nie, nie nic z tych rzeczy!(jakbym śmiała Cie denerwować) Klucze do raju ma także Ewa :P Dziewczyny zaproponowały sobotę o 16 to piszę :P

To mi jeszcze proszę napisz czy Ewa na pewno będzie. Dziewczyny czyli które?

Posted

Astro&Marta napisał(a):
Dziewuchy spanielowe :P skoro Ewa prosiła zebym to napisała to chyba będzie, ale i moze ja dam rade wiec o klucze sie nie martw.

To brzmi już zdecydowanie lepiej. Autko mam naprawione, w związku z czym jestem spłukana, więc muszę odreagować;). Może jakieś torki albo ćwiczenia przywieźć?

Posted

przywieźć zawsze mozna ;) hee ja też jestem spłukana, zestresowana i wolałabym leczyć autko niż psa ... ale autka nie mam... moze kupic samochod to mi psy przestana chorować? Ostatnio snuje daleko idące wnioski...

Posted

Ehh... pogoda taka sobie ale niedługo wychodzimy i na pewno z Martą będziemy więc mamy nadzieję, że kluczyki przyjadą i bramy do raju będą otwarte:razz: Bo inaczej niewybiegane psy zrobią nam w domu piekło:diabloti:

Posted

Gosia&Fuks napisał(a):
Ehh... pogoda taka sobie ale niedługo wychodzimy i na pewno z Martą będziemy więc mamy nadzieję, że kluczyki przyjadą i bramy do raju będą otwarte:razz: Bo inaczej niewybiegane psy zrobią nam w domu piekło:diabloti:

Mam nadzieję, ze jeszcze nie wyszłyście. Ewa dała mi właśnie cynk, że przekładamy trening na jutro na 17.