Astro&Marta Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 No właśnie... nie wiem na którą? Jakies propozycje? Jak będzie słońce to oczywiście pod wieczór (albo 5ta rano ;P ) 18? Quote
Gosia&Fuks Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Ja proponuję na 18 (jutro?) dzisiaj już na pewno nie dotrę ale jutro już będę marudzić rodzicom od rana, że chcę wracać do domu. Quote
Astro&Marta Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 nie no w niedzielę, żadnych nadprogramowych treningów nie planuje. Nie zostałam upoważniona ;) poza tym smochodu nie dostane raczej.... Quote
Magda i Saga Posted August 16, 2008 Author Posted August 16, 2008 Marto czekam na fotki bo liczę na pyrki Quote
Astro&Marta Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 właśnie dorwałam sie do aparatu.. wstawię po treningu... ale niestety pyrek w ruchu ostry moze jeden, Sagusie może z trzy ;( zapomniałam dodać, że zdjec nie umiem wstawiać, no i chyba talentu nie odziedziczyłam po tacie ponieważ mi jakoś lepiej wychodzą:P wiecej nie ma...znaczy jest cała masa pieso-pomyji... inaczej wstawic nie umiem, wiec musicie sobie kliknąć :P Quote
Magda i Saga Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 Dzięki Marto. napisz jak wam trening sie udał Quote
Astro&Marta Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Pogoda była dla nas łaskawa...były całe trzy kobitki... Fuksiu bardzo ładnie biegał, a Friku bardzo ładnie uciekał ale miewał też momenty całkiem ładnej pracy :D Aisha jak zwykle na początku zapomniala co to kładka...ciekawe czy kiedys bedzie robic bez zawachania, od razu... . Ja co prawda do biegania to byłam w średnim nastroju ale chyba dziewczyny mi wybaczą :P Quote
PATIszon Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Ojej, jaka Oxa jest ladniejsza duzo :lol: http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=647fd40ff5735d55 Quote
Astro&Marta Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Propozycja treningu na sobote zamiast niedzieli na godzinę 16, czy zainteresowani zgłaszają jakiś sprzeciw? Quote
belgunia Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Astro&Marta napisał(a):Propozycja treningu na sobote zamiast niedzieli na godzinę 16, czy zainteresowani zgłaszają jakiś sprzeciw? Ja zgłaszam sprzeciw! Na 16 zgadza się, ale dlaczego w Bydzi? a nie na naszym psim polu!? We Włocławku w dodatku?, no? Quote
Astro&Marta Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Włocławek też może byc. Co prawda dla mnie jeszcze nie teraz ale w niedalekiej przyszłości chętnie bym odwiedziła włocławskie psie pole:P Quote
Gosia&Fuks Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 My z Martą sprzeciwu nie zgłaszamy, znowu trochę pozawadzamy ;) Quote
Edyta & Regis Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Astro&Marta napisał(a):Propozycja treningu na sobote zamiast niedzieli na godzinę 16, czy zainteresowani zgłaszają jakiś sprzeciw? Jeżeli uda mi się rzęcha naprawić do tego czasu, to będziemy. Może nawet Gudi wezmę, żeby poprawić statystyki;) Quote
Astro&Marta Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 hehe:) Gudi to za dwa psy robi... mnie raczej nie będzie ale kto wie... Quote
Edyta & Regis Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Astro&Marta napisał(a):hehe:) Gudi to za dwa psy robi... mnie raczej nie będzie ale kto wie... Ty mnie, ciotka, nie denerwuj.Rozpętujesz akcję, ze trening w sobotę na 16, a potem mówisz, ze Ciebie nie będzie?! to napisz od razu, ze treningu nie będzie, bo ja nie mam kluczy, Magdy nie ma, a Darek na urlopie. tylko apetytu na bieganie narobiłaś:stop: Quote
Astro&Marta Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 nie, nie nic z tych rzeczy!(jakbym śmiała Cie denerwować) Klucze do raju ma także Ewa :P Dziewczyny zaproponowały sobotę o 16 to piszę :P Quote
Edyta & Regis Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Astro&Marta napisał(a):nie, nie nic z tych rzeczy!(jakbym śmiała Cie denerwować) Klucze do raju ma także Ewa :P Dziewczyny zaproponowały sobotę o 16 to piszę :P To mi jeszcze proszę napisz czy Ewa na pewno będzie. Dziewczyny czyli które? Quote
Astro&Marta Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Dziewuchy spanielowe :P skoro Ewa prosiła zebym to napisała to chyba będzie, ale i moze ja dam rade wiec o klucze sie nie martw. Quote
Edyta & Regis Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Astro&Marta napisał(a):Dziewuchy spanielowe :P skoro Ewa prosiła zebym to napisała to chyba będzie, ale i moze ja dam rade wiec o klucze sie nie martw. To brzmi już zdecydowanie lepiej. Autko mam naprawione, w związku z czym jestem spłukana, więc muszę odreagować;). Może jakieś torki albo ćwiczenia przywieźć? Quote
Astro&Marta Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 przywieźć zawsze mozna ;) hee ja też jestem spłukana, zestresowana i wolałabym leczyć autko niż psa ... ale autka nie mam... moze kupic samochod to mi psy przestana chorować? Ostatnio snuje daleko idące wnioski... Quote
Gosia&Fuks Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 Ehh... pogoda taka sobie ale niedługo wychodzimy i na pewno z Martą będziemy więc mamy nadzieję, że kluczyki przyjadą i bramy do raju będą otwarte:razz: Bo inaczej niewybiegane psy zrobią nam w domu piekło:diabloti: Quote
Edyta & Regis Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 Gosia&Fuks napisał(a):Ehh... pogoda taka sobie ale niedługo wychodzimy i na pewno z Martą będziemy więc mamy nadzieję, że kluczyki przyjadą i bramy do raju będą otwarte:razz: Bo inaczej niewybiegane psy zrobią nam w domu piekło:diabloti: Mam nadzieję, ze jeszcze nie wyszłyście. Ewa dała mi właśnie cynk, że przekładamy trening na jutro na 17. Quote
Astro&Marta Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 własnie tez sie dowiedziałam ..obawiam sie ze wyszły bo one chodza pieszo, chyba mam numer do Gosi zaraz im napisze( o ile biora tel na tre) Quote
Astro&Marta Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 no i jednak się pojawie na troszkę :) Quote
Gosia&Fuks Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Słyszałam, że w tygodniu ma być trening... My bardzo chętnie poskaczemy i czekamy na jakieś konkrety;) Quote
Recommended Posts