PATIszon Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Astro&Marta napisał(a): Jak Ci się Czekolad widzi??... Border, jak border.:eviltong: Zobaczymy jak bedzie kical :cool3: Quote
Astro&Marta Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 No do tego daleko :P ja tam w nią wierze :D Quote
Klaudia :-) Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 śliczna suńka,tak myślałam,że to Neverlandowa laseczka Quote
Gosia&Fuks Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Gratulacje, śliczna czekoladka :loveu: Ja już z Włoch wróciłam i okazało się, że zostawienie rodzicom Fuksa pod opiekę na 11dni okazało się najlepszym sposobem żeby udowodnić im, że kastracja jest niezbędna i teraz sami mnie ponaglają:lol: no ale jak nigdy wcześniej nie wychodzili z moim psem na spacer (bo im nie pozwalałam) to co się dziwić:evil_lol: Sprawdziłyśmy już kilka klinik, pieniądze odłożone i zastanawiamy się którą ostatecznie wybrać, chyba przy Korze zostaniemy (gdyby ktoś znał dobre kliniki w Bydgoszczy to namiary na PW proszę). Na kastrację chcę iść w przyszłym tygodniu najpóźniej za dwa, a Marta nie jest jeszcze do końca zdecydowana, bo w jedej klinice to wet. nam takie bzdury naopowiadała, że pies będzie tył i się rozleniwił i że wtedy o agility to nie ma już co marzyć że Marta na serio chyba się wystraszyła, a ja myślałam, że tą wet. zaraz:mad: Wyraźnie nam odradzała, nawet mówiła, że to niepotrzebne okaleczanie psa... chyba więcej już tam nas nie zobaczą. Za torkiem bardzo tęsknimy i my i psy są niewybiegane, mam nadzieję, że szybko wrócimy i już nie będzie problemów z suczkami. Quote
PATIszon Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Gosia&Fuks napisał(a): wet. nam takie bzdury naopowiadała, że pies będzie tył i się rozleniwił i że wtedy o agility to nie ma już co marzyć . Ja ja. Patrz Vigo i Milo chociazby :evil_lol: no i cala masa wycietych suk.... Tu masz zdjecia jak sie zachowuje wykastrowana 6 letnia suka: http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=10446533&postcount=10 Pokaz pani wet, niech sie doksztalci ;p Quote
Magda i Saga Posted July 18, 2008 Author Posted July 18, 2008 Gosia, wysłałam ci pw ja ide pobiegać w sobotę o 7 rano, bo inaczej nie mogę. Ale wy możecie się umówić z Darkiem jak zwykle Quote
Rinuś Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 mam takie pytanko do Was...można kiedys, poza kursem podjechac do bydg na tor i sprawdzić czy np mój Brutus będzie w ogóle zinteresowany taką zabawą w przeszkody ? oczywiście za opłatą..:razz: Quote
Astro&Marta Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Toc Astro wykastrowany od prawie roku. Fakt zaczął jesc w koncu i na smaczki lepiej pracowac ;D tylko umiar i jest ok. A może tu http://www.animal.bydgoszcz.pl/ wiem ze kilka psów z naszej sekcji chodzi do tej Pani i prowadzą monitoring w trakcie zabiegu co nie wszedzie oferuja. Quote
Edyta & Regis Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Rinuś napisał(a):mam takie pytanko do Was...można kiedys, poza kursem podjechac do bydg na tor i sprawdzić czy np mój Brutus będzie w ogóle zinteresowany taką zabawą w przeszkody ? oczywiście za opłatą..:razz: Pewnie, ze można. Opłaty są za kurs i za chodzenie na sekcję, więc nie sądzę, żeby ktoś chciał Cię skasować za to, że przyjdziesz sprawdzić czy Ciebie i psa to bawi. Zapraszamy. Quote
Rinuś Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Edyta & Regis napisał(a):Pewnie, ze można. Opłaty są za kurs i za chodzenie na sekcję, więc nie sądzę, żeby ktoś chciał Cię skasować za to, że przyjdziesz sprawdzić czy Ciebie i psa to bawi. Zapraszamy. hmmm tylko bym musiała wiedzieć kiedy można podjechać...? Quote
Edyta & Regis Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Rinuś napisał(a):hmmm tylko bym musiała wiedzieć kiedy można podjechać...? Ostatnimi czasy zwykle w niedzielę o 16.30. Zmiany widać na dogo ( o ile Magda wpisze ). Tylko lepiej,żeby to był trening, na którym jest szefostwo. A właśnie, kto dziś zarządza placem i od której? Quote
Magda i Saga Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 powinien Darek, ale w sumie nie wiem. Ja dziś nie przyjdę, moze we wtorek wieczorkiem wpadnę. Quote
Talia Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Ja też bym kiedyś spróbowała z moja akrobatką ;) Quote
Gosia&Fuks Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Dziękuję za wszystkie rady i namiary na wetów, niestety znowu sąsiedzi zrobili coś z netem i odzyskałam dopiero wczoraj, a od piątku byliśmy umówieni w KORZE na zabieg, więc uznałam, że dzień przed zabiegiem nie ma sensu kombinować i przepisywać się do innej kliniki, a KORĘ wybrałam bo słyszałam o niej sporo dobrego, jest dobrze wyposażona, łatwy, szybki dojazd i wrazie czego otwarta 24h na dobę, chociaż teraz pewnie poszłabym tam: http://www.animal.bydgoszcz.pl/ gdybym miała wybór. Fuks już wykastrowany, obyło się bez żadnych komplikacji i przed chwilą przywieźliśmy go do domu. Jak do końca otrzeźwieje i zaczniemy chodzić na spacery to się okaże, czy to coś dało, ale nie żałuję, że go dałam na zabieg. Przez tydzień muszę go oszczędzać, a potem wracamy na treningi:multi: Już nie mogę się doczekać, chyba się uzależniłam od tego. Za to niestety ta "weerynarz" u której byłyśmy wcześniej z Martą okazała się bardzo przekonująca i Marta powiedziała, że za duże ryzyko i nie da wykastrować swojego psa...:angryy: Bo co tam moje gadanie przy opini weta... Prosiła żebym spytała, kiedy biega rekreacja, więc chyba z sekcji narazie zrezygnuje (przez to latanie do suk). Quote
Magda i Saga Posted July 23, 2008 Author Posted July 23, 2008 Miałam przeładowana skrzynkę, ale już jest ok Quote
Magda i Saga Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 Ja niestety w niedziele nie przyjdę. Proponuje pobiegać w sobotę i to wcześnie, bo potem gorąco będzie. Moze na 7:30, ew. 8. Quote
Rinuś Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Chciałam bardzo podziekować Magdzie za dzisiejsze spotkanie :loveu: Bruti zabity śpi :diabloti: Quote
Talia Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 [quote name='Rinuś']Chciałam bardzo podziekować Magdzie za dzisiejsze spotkanie :loveu: Bruti zabity śpi :diabloti: To dziękujesz za zabicie psa?:lol: Quote
Magda i Saga Posted July 28, 2008 Author Posted July 28, 2008 No bo to takie fajne zabicie. Ja wczoraj "zabijałam" moje burki spływem kajakowym. Miałam dwa pyrki na pokładzie, mokre, co chcwila na nowo mokre i po chwili znowu mokre, a na koniec dnia zabite :-) Quote
Rinuś Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 [quote name='Magda i Saga']No bo to takie fajne zabicie. Ja wczoraj "zabijałam" moje burki spływem kajakowym. Miałam dwa pyrki na pokładzie, mokre, co chcwila na nowo mokre i po chwili znowu mokre, a na koniec dnia zabite :-) otóż to :p ja wczoraj cały dzień z Brutusem nad jeziorkiem byłam...wieczorem w domu nawet nie zjadł i poszedł spać od razu... akcja "odchudzanie" trwa :evil_lol: Quote
Talia Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 [quote name='Rinuś']ja wczoraj cały dzień z Brutusem nad jeziorkiem byłam...wieczorem w domu nawet nie zjadł i poszedł spać od razu... akcja "odchudzanie" trwa :evil_lol: Co za drastyczne metody:angryy::eviltong: Quote
Gosia&Fuks Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Kiedy najbliższy trening? Mamy wielkie zaległości i nie zamierzamy już opuścić żadnego treningu :] Quote
Magda i Saga Posted July 28, 2008 Author Posted July 28, 2008 W środę mamy pokazy w Myślęcinku. Może jutro wieczorem? jeszcze dam znać, czy mogę Quote
Recommended Posts