Edyta & Regis Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 [quote name='Rinuś']hmm mam zamiar kolejny raz podchodzić do a gility na jesień ;) kiedy dokładnie kurs się zaczyna ? Każdy weekend ?czy np co drugi? Zdaje się,że nie są jeszcze znane szczegóły, ale zaglądaj tu http://www.agility.bydgoszcz.pl/kursy.html, albo na stronie Związku Kynologicznego, bo spotkanie organizacyjne powinno być w tym samym dniu co spotkanie w sprawie PT. Quote
Magda i Saga Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 Rekreacja biega o 18-tej w niedzielę, a sekcja o 16:30, ale moze wolelibyście o 19: 30 bo chłodniej będzie. Czekam na opinie Quote
Edyta & Regis Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Magda i Saga napisał(a):Rekreacja biega o 18-tej w niedzielę, a sekcja o 16:30, ale moze wolelibyście o 19: 30 bo chłodniej będzie. Czekam na opinie Wolelibyśmy:) Quote
Gosia&Fuks Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Nas chyba nie będzie (mnie i Marty + kundli) przez jakiś czas, czeka mnie rozmowa z rodzicami o kastracji Marta też chce swojego ciąć i do tego czasu chyba nie będziemy chodzić jak mają zachowywać się tak jak ostatnio... Quote
Magda i Saga Posted June 28, 2008 Author Posted June 28, 2008 Biorąc pod uwagę pogodę myślę, że jednak 16-ta będzie lepsza, bo o 19:30 może być już mocno ponuro. Upałów nie ma, więc zapraszam na 16-tą. Quote
Astro&Marta Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 jakis trening sie szykuje?? moze w tygodniu?? musze futro rozruszać przed zawodami bo poki co to kostniejemy (bo taki upał...)i niuniamy papusia :P Quote
Marysia_i_gończy Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Astro&Marta napisał(a):i niuniamy papusia :P Jakiego papusia? :razz: Quote
Astro&Marta Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 malego i czekoladowego:P nie powiem:P jak będziesz w Radomiu to zobaczysz:p a jak nie to nie bój sie, nie będziemy sie długo ukrywac... Quote
Marysia_i_gończy Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Nie będę w Radomiu. Czuję się dyskryminowana :placz: nie dość, że wszyscy mają sceniacki, to jeszcze nic o nich nie mówią :placz::placz::placz: Quote
Astro&Marta Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 bo nie chce zeby jakas amba fatima mi na psa spadła :P o juz jakies dziwne dzwięki wydaje! Quote
Marysia_i_gończy Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 To ja nie panimajem... Jaka amba? :look3: A jak mały i czekoladowy to na pewno kelpie... Quote
Astro&Marta Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 a no amba :P wiesz klątwa jakaś :P ja mam pomysł ja czujesz sie pokrzywdzona to musisz sobie swojego sprawic i tez sie nikomu nie chwalić ;) nie no co Ty...czekoladowy pudel ;) Quote
PATIszon Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Marysia_i_gończy napisał(a):To ja nie panimajem... Jaka amba? :look3: A jak mały i czekoladowy to na pewno kelpie... Zartujesz, jeszcze jeden? :-o :evil_lol: Quote
Rinuś Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 kurcze..chciałabym, się zapisać na jesień, ale nie wiem jak studia...i z pracą...bo jak to jest w każdy weekend to tak to nie dam rady...bo co najmniej 2 weekendmy w miesiącu mam pracę...:shake: Quote
PATIszon Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Astro&Marta napisał(a):jakby to powiedzieć...małA czekoladowa ;P Znaczy - wierna Large'om :cool3: Quote
Astro&Marta Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 nie no mam przecież szeltusia czasem. Troche nad tym myslałam... i tak wyszło. Chyba ze mi mikron wyrosnie ale watpie :P Najważniejsze zeby się dobrze bawic ;P Quote
PATIszon Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 A pokazalabys jakie fotki? Bedziesz ja miala na obozie? Quote
Astro&Marta Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 będę będę ;P no i w radomiu będzie...fotki ..zaraz mam cos na fotosiku.No dobrza czas się ujawnić... http://MartaPe.fotosik.pl/albumy/465812.html Quote
Astro&Marta Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 nie, chciał ja zjeść bo go dręczyła ;) kurcze nie można edytować postów?? Bo ja czasem nie widze od razu swoich błedów... chcialam poprawic a tu lipa. Quote
PATIszon Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Nie mozna. Za to trzeba strasznie uwazac, jesli nie chce sie oberwac po glowie. Coponiektorzy strasznie ambitnie podchodza to tematu ortografii.:roll: Quote
Astro&Marta Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 mi się czasem coś wciśnie za dużo albo jak baterie się w klawiaturze rozładowują to cos połknę...a z ortografia na klawiaturze też mam problem, jakoś na papierze lepiej idzie;P Jak Ci się Czekolad widzi??Bo ja na razie wiem, że podłogi wytrzeć to sie przy niej nie da:) a najlepsza zabawka to poszewka na jaśka(no i szmata do wycierania sików) z której dużo nie zostało... Quote
Marysia_i_gończy Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Aaaaa, znowu jakiś border :evil_lol: Bleeee :evil_lol::loveu: To z lilacowego miotu? :razz: Quote
Recommended Posts