Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W piatek kurs

Kto mógłby zając się poszukaniem noclegów dla ludzi przyjeżdzających na zawody? Jakies gospodarstwo agroturystyczne od strony Myślęcinka... Bo ja nie mam czasu teraz, a sprawa pilna.

Dajcie znać to dodam info na pierwszej stronie wątku o zawodach

Posted

Dzisiaj na 17 czy 18? Bo teraz spojrzałam na tą karteczkę to dzisiaj wogóle nie planowany, wcześniejszy piątkowy trening był o 17, a wszystkie następne o 18, więc już sama nie wiem.

Posted

Nie wiem czy przyjdę w piątek, sobotę i niedzielę na trening... możliwe, że tylko popatrzeć. Fuksowi trzeba było założyć szwy i chyba jeszcze nie będzie gotowy, żeby biegać :( (wolę nie forsować łapy)

Posted

Jak się przydam to chętnie przyjdę pomóc (pogadam jeszcze z Martą może też nie będzie miała nic do roboty w czwartek wieczorem). Malować może nie umiem, ale z czyszczeniem i myciem to chyba sobie poradzę:cool3: Przynajmniej będę miała jakieś twórcze zajęcie bo z psem nic nie mogę robić i już zaczynam się nudzić bez ćwiczeń, zabaw, jeżdżenia rowerem i spacerów...

Pytałam już Marty chce przyjść razem ze mną

• 2 weeks later...
Posted

KOchani
Bardzo wam wszystkim dziekuje za prace na zawodach. Byliscie dzielni bardzo i dzięki wam tak sprawnie wszystko się udało. Praca Ali, Ewy, Emilii i Jezyny w sekretariacie -rewelacja. Chłopacy przy kompie sprawni jak zawsze. Obsługa toru dzielnie wytrwała dwa dni.
Jeśli kogos za mocno popędzałam to przepraszam.
Ja mam wielka satysfakcję, że się udało, bo chyba się udało :-). mam nadzieję, że wy tez macie satysfakcję.
Bogdan, jeszcze raz ci dziekuje za wszystko: sponsoring, robienie sekretariatu jak my byliśmy na ognisku, sprzęt komputerowo drukarkowy, przygotowanie ringu i powieszenie banerów i za 100 innych rzeczy.
Coraz sprawniej i spokojniej nam to wychodzi. Sami sobie podnosimy poziom, więc za rok trzeba się będzie postarać :-)

• 2 weeks later...
Posted

Trening (kursowy) jest w piątek o 18? Mam pytanie: czy mogłybyśmy z Martą dostać te zaświadczenia o wolontariacie na rzecz ZK (na zawodach)? Przynajmniej Marta, bo ja i tak mam z wolontariatu szkolnego, ale ona nie miała umowy podpianej i chociaż chodziła i sporo pomagała, to teraz się okazało, że bez umowy punktów nie dostanie :(