Gosia&Fuks Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Fajnie było dzisiaj na pokazach :D:D:D... a kiedy będzie następny trening?:razz: Quote
Magda i Saga Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 W piatek kurs Kto mógłby zając się poszukaniem noclegów dla ludzi przyjeżdzających na zawody? Jakies gospodarstwo agroturystyczne od strony Myślęcinka... Bo ja nie mam czasu teraz, a sprawa pilna. Dajcie znać to dodam info na pierwszej stronie wątku o zawodach Quote
Gosia&Fuks Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 A sobota i niedziela też zajęcia dla kursantów? Bo nie wiem co powiedzieć rodzicom: czy pojadę z nimi na weekend do rodzinki czy nie. Quote
Magda i Saga Posted May 8, 2008 Author Posted May 8, 2008 w sobotę ze mna w niedziele z Darkiem, czyli tak, jest kurs. Znowu trzydniówka Quote
Gosia&Fuks Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Dzisiaj na 17 czy 18? Bo teraz spojrzałam na tą karteczkę to dzisiaj wogóle nie planowany, wcześniejszy piątkowy trening był o 17, a wszystkie następne o 18, więc już sama nie wiem. Quote
Gosia&Fuks Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Pisałam o piątku, dzisiaj z tego co wiem to kurs na 14 (tak jak wczoraj) tyle, że z p. Darkiem. Quote
Gosia&Fuks Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Nie wiem czy przyjdę w piątek, sobotę i niedzielę na trening... możliwe, że tylko popatrzeć. Fuksowi trzeba było założyć szwy i chyba jeszcze nie będzie gotowy, żeby biegać :( (wolę nie forsować łapy) Quote
Magda i Saga Posted May 13, 2008 Author Posted May 13, 2008 Kto może przyjść w czwartek ok 19 na malowanko, czyszczenie, dokręcanie, mycie, mierzenie, to bardzo proszę Quote
Gosia&Fuks Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Jak się przydam to chętnie przyjdę pomóc (pogadam jeszcze z Martą może też nie będzie miała nic do roboty w czwartek wieczorem). Malować może nie umiem, ale z czyszczeniem i myciem to chyba sobie poradzę:cool3: Przynajmniej będę miała jakieś twórcze zajęcie bo z psem nic nie mogę robić i już zaczynam się nudzić bez ćwiczeń, zabaw, jeżdżenia rowerem i spacerów... Pytałam już Marty chce przyjść razem ze mną Quote
Astro&Marta Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Ja sie postaram wpaść o ile dom ogarne do czwartku bo mama wraca i musi byc błysk... Potrzebne są jakies sprzęty? Quote
Magda i Saga Posted May 26, 2008 Author Posted May 26, 2008 KOchani Bardzo wam wszystkim dziekuje za prace na zawodach. Byliscie dzielni bardzo i dzięki wam tak sprawnie wszystko się udało. Praca Ali, Ewy, Emilii i Jezyny w sekretariacie -rewelacja. Chłopacy przy kompie sprawni jak zawsze. Obsługa toru dzielnie wytrwała dwa dni. Jeśli kogos za mocno popędzałam to przepraszam. Ja mam wielka satysfakcję, że się udało, bo chyba się udało :-). mam nadzieję, że wy tez macie satysfakcję. Bogdan, jeszcze raz ci dziekuje za wszystko: sponsoring, robienie sekretariatu jak my byliśmy na ognisku, sprzęt komputerowo drukarkowy, przygotowanie ringu i powieszenie banerów i za 100 innych rzeczy. Coraz sprawniej i spokojniej nam to wychodzi. Sami sobie podnosimy poziom, więc za rok trzeba się będzie postarać :-) Quote
Marysia_i_gończy Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 Magda i Saga napisał(a):Ja mam wielka satysfakcję, że się udało, bo chyba się udało :-). Pewnie, że się udało!! :loveu::loveu::loveu: Quote
Magda i Saga Posted May 29, 2008 Author Posted May 29, 2008 w piątek 18-ta, a w sobotę i niedziele dam znać, bo moze uda się póżniej pobiegać i uniknąc upału Quote
Magda i Saga Posted May 30, 2008 Author Posted May 30, 2008 w sobotę i niedzielę kurs tez robimy o 18-tej, bo o 14-tej będzie za gorąco. Sekcja w niedziele o 16-tej Quote
Gosia&Fuks Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Trening (kursowy) jest w piątek o 18? Mam pytanie: czy mogłybyśmy z Martą dostać te zaświadczenia o wolontariacie na rzecz ZK (na zawodach)? Przynajmniej Marta, bo ja i tak mam z wolontariatu szkolnego, ale ona nie miała umowy podpianej i chociaż chodziła i sporo pomagała, to teraz się okazało, że bez umowy punktów nie dostanie :( Quote
PATIszon Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Hej, bydgoszczanie! Moze ktos nie ma z czym biegac, a bardzo by chcial... Zobaczcie jakie fajne cos siedzi w schronisku w Bydzi, moze w nowym domu by sie rozbrykal i zechcial skakac....? http://www.schronisko.org.pl/components/com_adopcje/adimages//psy/thumbs/FUFI%20PIES.jpg prawie jak moja Kimi..... Quote
Magda i Saga Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 Będę miała zaświadczenie na piątek, ale potrzebuję datę urodzenia marty na pw lub sms Quote
Astro&Marta Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 jakiś weekendowy trening się szykuje? bo w tym tygodniu to już na pewno się od książek odkleje! Quote
Magda i Saga Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 Kurs piatek, sobota i niedziela godz. 18-ta Sekcja niedziela 16:30 Quote
Astro&Marta Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 pogoda calkiem przyjemna:) byle nie lunęło...trzeba się wziąć za strefki... Quote
Rinuś Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 hmm mam zamiar kolejny raz podchodzić do agility na jesień ;) kiedy dokładnie kurs się zaczyna ? Każdy weekend ?czy np co drugi? Quote
Recommended Posts