Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Magda i Saga napisał(a):

Ja odpowiem małym zadaniem matematycznym. Z tego co wiem mam 50% polskich pyrków i 100% polskich suczek pyrkowych.:evil_lol: To ile mam pyrków i ile pyrków jest w Polsce?:loveu:

Matematyczka :evil_lol:

Ucałuj czarny nochalek i niech się Wam wiedzie :loveu:

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A ja jak zwykle mam to samo pytanie:cool1: czy w weekend ktoś ćwiczy (bo nie wiem, czy jakiś zawodów nie ma), i czy możemy się wprosić?:cool3: Na razie ciągle z jednym psem, ale jak Freak będzie już po szczepieniach i kwarantannie, to też pewnie zacznie przychodzić z Martą;) wogóle to się okazało, że on ma już 4 miesiące albo więcej, a nie jak w schronie mówili, że 2... ale to lepiej, bo szybciej będzie mógł zacząć ćwiczyć, a straszny z niego rozrabiaka:diabloti:

No i czekam na więcej fotek pyreczki;)

Posted

W ten weekend sa zawody w Łącku. Od nas wybiera się 6 osób, więc raczej nie będzie treningu. A co to za nowy piesek o którym piszesz i do kogo należy ?
Wogóle to rozpropagujcie trochę ten nasz kurs, bo jak będzie 1-2 osoby to czarno to widzę.

Posted

Szkoda, że zajęć nie będzie, ale jak by ktoś się jednak wybierał na trening to my zawsze chętni;)

A piesek należy do Marty, wabi się Fart (a na torku raczej będzie wołany Freak, bo łatwiej się wymiawia) był raz nawet na zajęciach, ale mało osób było wtedy i tylko obserwował wszystko grzecznie z kocyka. Fart jest szczeniakiem, ma teraz pewnie trochę ponad 4 miesiące, był wzięty ze schroniska. Trafił tam cały miot (chyba z 8 szczeniaków:crazyeye:) ale ten od razu nam się spodobał, bo był tak samo szalony jak Fuks i tylko zabawa mu była w głowie, nieczego się nie bał. Marta stwierdziła, że jak udało by się jej kupić psa z rodowodem, to na pewno nie starczyło by jej na kurs, więc wolała dać szansę jednemu ze schroniskowych psów i ćwiczyć razem z nim.

Fuks & Fart (od razu przypadli sobie do gustu)

Zaraz po przyjeździe do nowego domku zaczął domagać się pieszczot

Ma dosyć nietypowe pręgi (trochę jak tygrys)

...i nie widzi świata poza Martą i zabawami z Fuksem i piłeczką, a do tego straszny z niego żarłok
" class="ipsImage" alt="">

Prawdopodobnie będzie średniej wielkości (do 20kg, przynajmniej tak mówił weterynarz)

Jak znajdę kogoś chętnego na agility, to z pewnością powiem mu o kursie;)

Posted

Czyli trening w sobotę/niedzielę? Pytanie jak zawsze to samo. Czy możemy przyjść?:razz: Tym razem Fart będzie mógł iść już z nami, bo z tego co wiem minie mu kwarantanna po szczepieniach, a więc będą z nami dwa rozbrykane kundle.

Posted

Magda i Saga napisał(a):
Do wszystkich zainteresowanych kursem: zebranie organizacyjne niedziela, 9 marca godz12 , info na stronce, zapraszam

O wlasnie, sasiadka pytala czy bedzie kurs. POdam jej namiary na Ciebie, ok?

Posted

I jeszcze jedno:
Sąsiadka znalazła w necie zabiedzonego jamnika szorstkowłosego. Jeśli ktoś byłby zainteresowany, chciałby pomóc i w ogóle, to na dogo w dziale psy znalezione/do adopcji jest wątek załozony przez mnie. Może ktoś z Waszych znajomych będzie chciał bidulka?

Posted

Monia i Fiona napisał(a):
A czy biegamy w tę niedzielę? To moja ostatnia szansa, żeby Was wszystkich zobaczyć :( Potem, to może tylko gościnnie będę wpadać :)

T o tak jak ja.....:cool1:
Zdaje sie ze wracamy......:-(
Kurcze, myslalam, ze sie bede cieszyc :niewiem:

Posted

hehe udręka?? No poczekaj aż Fuks będzie Ci jęczał, że chce na trening... ja też czasem jade autobusem no i jak Astro wie, że na trening to jeczy tak, że się ludzie na niego patrzą z politowaniem jakbym mu krzywde zrobiła. A najlepiej jak o 3 rano jedziemy na zawody i nim zejde z pierwszego piętra to wszyscy sąsiedzi już nie śpią i myśła pewnie, że jakiegos psa ze skóry obdzierają... . A on był kiedyś takim cichutkim pieseczkiem.
eh co to agility robi z tymi psami:)

Posted

W sobotę mamy próbę do bierzmowania o 10:( Ale zrobimy wszystko, żeby dotrzeć na czas. Najwyżej pogadam z księdzem, jest fajny, więc może wypuści nas szybciej i ewentualnie się trochę spóźnimy.

A Fuksowi już się zdaża jęczeć, i potrafi świetnie wyczuć kiedy jest trening, a jeśli nadal wydaje mu się, że pakuję się za wolno, to zaczyna śpiewanie i podgryzanie po kostkach... już się boję, co będzie potem.