Mokka Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Magda i Saga napisał(a): Ja odpowiem małym zadaniem matematycznym. Z tego co wiem mam 50% polskich pyrków i 100% polskich suczek pyrkowych.:evil_lol: To ile mam pyrków i ile pyrków jest w Polsce?:loveu: Matematyczka :evil_lol: Ucałuj czarny nochalek i niech się Wam wiedzie :loveu: Quote
Magda i Saga Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 A ty zdrowiej szybko, przyjedź na zawody i sama ucałuj pyrkowy nosek. Własnie z wielka pasją obgryza skórzana kostkę, dzięki czemu posłanie może przetrwa do jutra. Quote
Gosia&Fuks Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 A ja jak zwykle mam to samo pytanie:cool1: czy w weekend ktoś ćwiczy (bo nie wiem, czy jakiś zawodów nie ma), i czy możemy się wprosić?:cool3: Na razie ciągle z jednym psem, ale jak Freak będzie już po szczepieniach i kwarantannie, to też pewnie zacznie przychodzić z Martą;) wogóle to się okazało, że on ma już 4 miesiące albo więcej, a nie jak w schronie mówili, że 2... ale to lepiej, bo szybciej będzie mógł zacząć ćwiczyć, a straszny z niego rozrabiaka:diabloti: No i czekam na więcej fotek pyreczki;) Quote
Magda i Saga Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 W ten weekend sa zawody w Łącku. Od nas wybiera się 6 osób, więc raczej nie będzie treningu. A co to za nowy piesek o którym piszesz i do kogo należy ? Wogóle to rozpropagujcie trochę ten nasz kurs, bo jak będzie 1-2 osoby to czarno to widzę. Quote
Kasia & Nemo Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Śliczna sunia :klacz: Już jestem w niej zakochana :loveu: Quote
Gosia&Fuks Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Szkoda, że zajęć nie będzie, ale jak by ktoś się jednak wybierał na trening to my zawsze chętni;) A piesek należy do Marty, wabi się Fart (a na torku raczej będzie wołany Freak, bo łatwiej się wymiawia) był raz nawet na zajęciach, ale mało osób było wtedy i tylko obserwował wszystko grzecznie z kocyka. Fart jest szczeniakiem, ma teraz pewnie trochę ponad 4 miesiące, był wzięty ze schroniska. Trafił tam cały miot (chyba z 8 szczeniaków:crazyeye:) ale ten od razu nam się spodobał, bo był tak samo szalony jak Fuks i tylko zabawa mu była w głowie, nieczego się nie bał. Marta stwierdziła, że jak udało by się jej kupić psa z rodowodem, to na pewno nie starczyło by jej na kurs, więc wolała dać szansę jednemu ze schroniskowych psów i ćwiczyć razem z nim. Fuks & Fart (od razu przypadli sobie do gustu) Zaraz po przyjeździe do nowego domku zaczął domagać się pieszczot Ma dosyć nietypowe pręgi (trochę jak tygrys) ...i nie widzi świata poza Martą i zabawami z Fuksem i piłeczką, a do tego straszny z niego żarłok " class="ipsImage" alt=""> Prawdopodobnie będzie średniej wielkości (do 20kg, przynajmniej tak mówił weterynarz) Jak znajdę kogoś chętnego na agility, to z pewnością powiem mu o kursie;) Quote
Gosia&Fuks Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Kiedy będzie najbliższy trening na który możemy się wprosić? Nadal z jednym psem. (Nie wiem czy nie będę musiała się zwolnić z kawałka spodkania do bierzmowania). A tutaj co wyrabiają nasze psy: http://pl.youtube.com/watch?v=LoFNLQozIm0 Quote
Magda i Saga Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 w ten weekend jedziemy na wystawę bydgoska do Torunia sprzedawać bilety, sekretarzować, itd Quote
Gosia&Fuks Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Czyli trening w sobotę/niedzielę? Pytanie jak zawsze to samo. Czy możemy przyjść?:razz: Tym razem Fart będzie mógł iść już z nami, bo z tego co wiem minie mu kwarantanna po szczepieniach, a więc będą z nami dwa rozbrykane kundle. Quote
Magda i Saga Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 w ten weekend biegamy, niedziela 12 Quote
Magda i Saga Posted February 21, 2008 Author Posted February 21, 2008 Do wszystkich zainteresowanych kursem: zebranie organizacyjne niedziela, 9 marca godz12 , info na stronce, zapraszam Quote
PATIszon Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Magda i Saga napisał(a):Do wszystkich zainteresowanych kursem: zebranie organizacyjne niedziela, 9 marca godz12 , info na stronce, zapraszam O wlasnie, sasiadka pytala czy bedzie kurs. POdam jej namiary na Ciebie, ok? Quote
Monia i Taja Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 A czy biegamy w tę niedzielę? To moja ostatnia szansa, żeby Was wszystkich zobaczyć :( Potem, to może tylko gościnnie będę wpadać :) Quote
Monia i Taja Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 I jeszcze jedno: Sąsiadka znalazła w necie zabiedzonego jamnika szorstkowłosego. Jeśli ktoś byłby zainteresowany, chciałby pomóc i w ogóle, to na dogo w dziale psy znalezione/do adopcji jest wątek załozony przez mnie. Może ktoś z Waszych znajomych będzie chciał bidulka? Quote
PATIszon Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Magda i Saga napisał(a):w ten weekend biegamy, niedziela 12 ............ Quote
PATIszon Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Monia i Fiona napisał(a):A czy biegamy w tę niedzielę? To moja ostatnia szansa, żeby Was wszystkich zobaczyć :( Potem, to może tylko gościnnie będę wpadać :) T o tak jak ja.....:cool1: Zdaje sie ze wracamy......:-( Kurcze, myslalam, ze sie bede cieszyc :niewiem: Quote
Monia i Taja Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Nie jest to proste, prawda? Łączę się z Tobą we wszelakich odczuciach, bardziej i mniej mieszanych :D Quote
PATIszon Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 No Ty masz zdecydowanie gorzej niz ja... Quote
Gosia&Fuks Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 To my jutro przyjdziemy (z Fuksem i Fartem), i na oczywiście spodkanie organizacyjne 9 marca też:) Już nie możemy się doczekać, bo dwa tygodnie bez agility to była prawdziwa udręka. Quote
Astro&Marta Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 hehe udręka?? No poczekaj aż Fuks będzie Ci jęczał, że chce na trening... ja też czasem jade autobusem no i jak Astro wie, że na trening to jeczy tak, że się ludzie na niego patrzą z politowaniem jakbym mu krzywde zrobiła. A najlepiej jak o 3 rano jedziemy na zawody i nim zejde z pierwszego piętra to wszyscy sąsiedzi już nie śpią i myśła pewnie, że jakiegos psa ze skóry obdzierają... . A on był kiedyś takim cichutkim pieseczkiem. eh co to agility robi z tymi psami:) Quote
Magda i Saga Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 w tym tygodniu biegamy w sobotę o 12-tej, bo w niedzielę oddajemy placyk gościom z Poznania, a sami walimy na walne :-) Quote
Gosia&Fuks Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 W sobotę mamy próbę do bierzmowania o 10:( Ale zrobimy wszystko, żeby dotrzeć na czas. Najwyżej pogadam z księdzem, jest fajny, więc może wypuści nas szybciej i ewentualnie się trochę spóźnimy. A Fuksowi już się zdaża jęczeć, i potrafi świetnie wyczuć kiedy jest trening, a jeśli nadal wydaje mu się, że pakuję się za wolno, to zaczyna śpiewanie i podgryzanie po kostkach... już się boję, co będzie potem. Quote
Astro&Marta Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Nie tam żebyśmy byli z cukru ale nie obraziłabym się gdyby deszczyk przestał padać do 12... bo mi się szelciak pokarbuje ;) Quote
Recommended Posts