Edyta & Regis Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Gdyby byli jacyś chętni do pobiegania 19 sierpnia ( niedziela ) to my z Regisławem i kluczem ( jeśłi nie byłoby jeszcze Magdy ) jesteśmy otwarci na propozycje:painting: . Quote
PATIszon Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 A czemu dopiero 19-tego? A dzis, jutro albo w poniedzialek?:cool3: Quote
Edyta & Regis Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Pati, jeżeli jesteś w stanie biegać, to ja jestem w stanie zjawic się w poniedziałek na placyku. Powiedzmy o 19. To jak? Quote
Perra Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Czy my z Mają mogłybyśmy do Was dołączyć w poniedziałek? Byłybyśmy bardzo wdzięczne. Quote
PATIszon Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Poniedzielek 19-ta na palcyku. :razz: Smy som umowione. Perra, Zgarniam Ciebie gdzies z Gdanskiej, ok? Zeby Ci nie przyszlo zasuwac autobusem:mad: Edyta, ja nie jestem w stanie biegac, ale moge robic zdjecia.;) Poza tym, chetnie pomecze psiury na kladce. ps. podobno Tonda Cie wyprostowal, chce to zobaczyc:cool3: Quote
Edyta & Regis Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 ;) No dobra dziewczyny, to widzimy się jutro. Tonda próbował, ale czy się udało, to zobaczymy na jakiś zawodach. Quote
Magda i Saga Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 Biegamy w niedziele o 17-tej. Tym razem Dorota z ekipa przyjedzie , poprowadzi trening i przywiezie nam murek. Będa mini zawody jumpingowe. Prosze tez wszystkich o zgłaszanie się na nasze zawody 9 września Quote
PATIszon Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 O jak wam fajnie. Pozdrowionka dla wsiech. Dolacze jak tylko bede mogla! Quote
jovanna Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Postaram sie byc chociaz jade na wystawe do Torunia. Quote
PATIszon Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 A dalibyscie jakie zdjecie tego piiiiieeeknego murka, co? Ps. pozazdroscilam wam i na szybko sklecilam sobie kolko, hopke i slalomik:diabloti: Quote
Magda i Saga Posted August 17, 2007 Author Posted August 17, 2007 No prosze jakie to łatwe. Ja nie rozumiem dlaczego ludzie w innych miastach maja problem z brakiem torów:diabloti: No moze kto ufoci, ale trzeba go będzie jeszcze pomalować, więc narazie bardzo fotogeniczny nie będzie. Ale myślę, ze w treningu będzie brał udział. Bardzo proszę wszystkich naszych, zeby się uaktywnili i przyszli pobiegac i zawody poorganizować, bo nam z Ala samym troche cieżko jest. Quote
Astro&Marta Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 My jesteśmy aż nadaktywni, tylko niestety ograniczenia nie pozwalają nam tego spożytkować... . Jednak to czego się podjęłam jest na dobrej drodze ... ;) teraz walczę o jutrzejszy trening :D Quote
Magda i Saga Posted August 20, 2007 Author Posted August 20, 2007 Bydgoszczanie, proszę sie zgłaszać na zawody Quote
jovanna Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 ja to sie zglaszam do pracy jak to mialo miejsce w maju :P nie bylam wczoraj bo mnie sen zmorzyl i przespalam 3h po tej wystawie....nadmienie tylko ze Angie ma zloto i CWC :) Quote
Edyta & Regis Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 No to pięknie, dziewczyny! Gratulacje! Quote
Monia i Taja Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Angie jest niesamowita!!! Gratulacje! Quote
Astro&Marta Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Kurka a co sie stało, że jestem pierwsza na liście startowej?? Bo nie byłam... bu ;( Quote
Magda i Saga Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 Edyto i Olu prosze zgłoście sę jeszcze raz, bo mi szlak trafił wasze zgłoszenie, i nie tylko wasze, wszystko z dzisiaj poszło sie bujać gdzies w obłokach:angryy: Quote
Magda i Saga Posted August 31, 2007 Author Posted August 31, 2007 Właściwie nie wiem w jakim temacie to napisać, bo wszędzie będzie off topic, ale tu sie czuje najpewniej więc: Nie wiem czy wiecie, że jedno dziecie juz jest na świecie. Mały Kubus sie wymsknął wczoraj Patrycji. Teraz to juz z niego jednodniowy chłopak jest i pewnie niedługo przyjedzie do Bydgoszczy.:loveu: Pozdrawiamy i czekamy.:lol: Quote
Edyta & Regis Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Gdyby ktos miał ochotę poćwiczyć w czwartek strefki i może jakieś sekwencje, to będę na placu o 17.30. Dajcie znać, czy są chętni;). Quote
tangerine74 Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 My jesteśmy chętni :) Nie będziemy przeszkadzać, jako poczatkujący w sekcji i sznaucerkowo rozszczekani? Kto jeszcze będzie? Quote
Edyta & Regis Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 tangerine74 napisał(a):My jesteśmy chętni :) Nie będziemy przeszkadzać, jako poczatkujący w sekcji i sznaucerkowo rozszczekani? Kto jeszcze będzie? Z tego co na razie widzę to tylko my z Regisławskim.Nie będziecie przeszkadzać, tylko pomagać. Do zob. Quote
Magda i Saga Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 Z tego co ja słyszałam, to wybiera się jeszcze parę osób: Jarek z Milką, Monika z Fionką i Marta chyba. Ja bym może i zdążyła , ale chyba nie będę miała siły. Quote
Astro&Marta Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 No my chętnie się pojawimy jeśli będzie jak. Szczególnie te strefki mnie interesują ;) Quote
Recommended Posts