Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Poniedzielek 19-ta na palcyku. :razz:
Smy som umowione.

Perra,
Zgarniam Ciebie gdzies z Gdanskiej, ok?
Zeby Ci nie przyszlo zasuwac autobusem:mad:

Edyta,
ja nie jestem w stanie biegac, ale moge robic zdjecia.;)
Poza tym, chetnie pomecze psiury na kladce.
ps. podobno Tonda Cie wyprostowal, chce to zobaczyc:cool3:

• 3 weeks later...
Posted

Biegamy w niedziele o 17-tej. Tym razem Dorota z ekipa przyjedzie , poprowadzi trening i przywiezie nam murek. Będa mini zawody jumpingowe.

Prosze tez wszystkich o zgłaszanie się na nasze zawody 9 września

Posted

No prosze jakie to łatwe. Ja nie rozumiem dlaczego ludzie w innych miastach maja problem z brakiem torów:diabloti:

No moze kto ufoci, ale trzeba go będzie jeszcze pomalować, więc narazie bardzo fotogeniczny nie będzie. Ale myślę, ze w treningu będzie brał udział.

Bardzo proszę wszystkich naszych, zeby się uaktywnili i przyszli pobiegac i zawody poorganizować, bo nam z Ala samym troche cieżko jest.

Posted

My jesteśmy aż nadaktywni, tylko niestety ograniczenia nie pozwalają nam tego spożytkować... . Jednak to czego się podjęłam jest na dobrej drodze ... ;) teraz walczę o jutrzejszy trening :D

Posted

ja to sie zglaszam do pracy jak to mialo miejsce w maju :P
nie bylam wczoraj bo mnie sen zmorzyl i przespalam 3h po tej wystawie....nadmienie tylko ze Angie ma zloto i CWC :)

• 2 weeks later...
Posted

Właściwie nie wiem w jakim temacie to napisać, bo wszędzie będzie off topic, ale tu sie czuje najpewniej więc:

Nie wiem czy wiecie, że jedno dziecie juz jest na świecie. Mały Kubus sie wymsknął wczoraj Patrycji. Teraz to juz z niego jednodniowy chłopak jest i pewnie niedługo przyjedzie do Bydgoszczy.:loveu: Pozdrawiamy i czekamy.:lol:

• 3 weeks later...
Posted

tangerine74 napisał(a):
My jesteśmy chętni :) Nie będziemy przeszkadzać, jako poczatkujący w sekcji i sznaucerkowo rozszczekani?
Kto jeszcze będzie?

Z tego co na razie widzę to tylko my z Regisławskim.Nie będziecie przeszkadzać, tylko pomagać. Do zob.