Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Coprawda nie mialam zamiaru juz TAM jechac, ale skoro nie masz, a przeciez MUSISZ miec to pojade....:razz:

A moze cos jeszcze chceta?
Frontline?
Jakies inne p i e r d o l k i?
Bo ja do hurtowni mam jakies 30km (w jedna strone ze dodam), to moze jakies wieksze zamowienie od razu.....:roll:

Jakby co to dawajcie na priwa.

Posted

Witajcie:)
we wtorek dołączylismy do kursu i bardzo nam się to spodobało :multi:
W piątek będziemy, w niedzielę też, ale sobota nam niestety wypadnie.
Może to i dobrze na początek, bo po wtorku nadal nie mam psa w domu ;)
Budzi się tylko na spacer, do michy i na przytulanki - CZY TO JEST NORMALNE??? :lol:

Posted

Zmiana planów. Poniewaz paru osobom sobota nie pasuje, a mi udało się poprzekładac sobie tak by niedziele mieć wolną więc biegamy w NIEDZIELĘ o 16:30, Kurs pozostaje na 15. Zadowoleni?

Książeczki pracy postaram się miec dla tych, którzy się zgłosili na zawody. Kosztuja 5 zł.

Pogadajcie ze znajomymi lub rodziną. Może znajdą się chętni do pomocy przy zawodach. Potrzebni stoperowi, biurowi i ringowi...kubełkowego to juz ja załatwię. Mam juz puchary i nagrody.

Posted

Magda i Saga napisał(a):
Zmiana planów. Poniewaz paru osobom sobota nie pasuje, a mi udało się poprzekładac sobie tak by niedziele mieć wolną więc biegamy w NIEDZIELĘ o 16:30, Kurs pozostaje na 15. Zadowoleni?

Książeczki pracy postaram się miec dla tych, którzy się zgłosili na zawody. Kosztuja 5 zł.

Pogadajcie ze znajomymi lub rodziną. Może znajdą się chętni do pomocy przy zawodach. Potrzebni stoperowi, biurowi i ringowi...kubełkowego to juz ja załatwię. Mam juz puchary i nagrody.

O nie czemu w niedzielę znowu:(:shake: trudno my za dużo do gadania nie mamy. Szkoda, że dopiero teraz widzę:(

• 2 weeks later...
Posted

Czy jest jakiś trening w ten weekend w planach?? Czy wszyscy na zawody jadą?? Bo my byśmy bardzo chcieli pobiegacć bo nerwowo juz tej matury znieść nie moge a Astrusiowi się kości zastały.

Posted

Ja proponuję niedziele 15-tą, ale pytanie kto będzie. Edyta, Ala, Jarek i Ja jedziemy na zawody.
Jak Pati przyjedzie z kluczem to mozecie od 15-tej biegać w niedzielę. Jak nie to ktos musiałby się po klucz pofatygowac do Patrycji.

Posted

:( szkoda. Bo przecież sama nie bedę biegała bo jakoś chetnych nie widać, a może się mylę?? My jesteśmy bardzo chetni ale przydałby się ktoś jeszcze, kto sobie z kluczmi radzi bo ja z tymi naszymi zawsze problemy miałam.

Posted

Czyli 15 niedziela??tak chociaz na godzinkę. Tyko bym musiala wiedzieć na 100% bo w ten czas musze po samochód o 6.30 jutro rano jechac:P no i "wypożyczalnie" poinformować o tym dziś bo jutro po 7.30 zamykają "wypożyczalnie" do poniedziałku :P

Dzwoniłam przed chwilą - "wypoażyczalnia" już teraz nie wie nic bo pogoda do kitu i chyba samochod nie bedzie wolny. Ale przydałaby mi się jakaś konkretna informacja bo wszystko idzie załatwić ;) A może sobie odpuść?? Bo ja bardzo che ale chcieć to za mało, niestety niewiele ode mnie zależy no i same mialybyśmy biegać??
Chyba mi ta matura w głowie poprzewracała bo już nie wiem co pisze... chyba się wezme za nauke a nie bieganie mi w głowie... bo jeszcze tylko chemia w środe i juz praiwe moge balować ;D no i biegać bez nerwów!! To jak???