dog_master Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Czemu nie pudle? Kwestia strzyzenia, ktorą pozostawię bez komentarza? Tak z ciekawosci pytam :) Quote
saJo Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Bo sa brzydkie. I tyle. Czy nie moge miec wlasnego zdania na temat wygladu tej czy innej rasy? Oczywiscie nie bierzcie mojej wypowiedzi na serio i zeby ktos sie czasme nie obrazil. Zeby bylo sprawiedliwie, mali tez uwazam, ze sa brzydkie. Quote
jovanna Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 to co ja mam poweidzec na 4 miechy jestem wyjeta z treningow bo chyba mamy ciaze..za tydzien sie upewnie co do tego. Ale mam asa w rekawie hihihi :grins: sunie na tymczasie, tez beagla, przyjade kiedys na zajecia z nia. Chociaz to taki maly glupiutki osiolek jest i nie wiem jak sie bedzie sprawowac... Quote
Mokka Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 saJo napisał(a):Bosh, jaki ohydny pudel. Madre moze to jest, aportujace i fajnie skaczace. Ale jakie brzyyyydkie ;-) saJo, ja też nigdy bym nie przypuszczała, że powiem, że mi się jakiś pudel podoba (nie, żebym uważała je za brzydkie, mam po prostu inne upodobania), ale w tej laleczce jestem po prostu zakochana. Wygląd nie ma znaczenia, kiedy pies jest taki fajny :lol: . Quote
Magda i Saga Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 Czepcie się włanego ogona. Ja ja narazie tylko na tych zdjęciach widziałam, ale wygląda uroczo. A co do strzyżenia, to Pati jej raczej irokeza nie zapuści Quote
Edyta & Regis Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 A ja bym tam podejrzewała Pati szybciej o pupliszona z irokezem,niż z papilotami.:evil_lol: Quote
dog_master Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 saJo napisał(a):Bo sa brzydkie. I tyle. Czy nie moge miec wlasnego zdania na temat wygladu tej czy innej rasy? Oczywiscie nie bierzcie mojej wypowiedzi na serio i zeby ktos sie czasme nie obrazil. Zeby bylo sprawiedliwie, mali tez uwazam, ze sa brzydkie. Ale oczywiście, że możesz miec wlasne zdanie :) Tak tylko z ciekawosci zapytalam i juz :) Eot :) Quote
PATIszon Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Magda i Saga napisał(a): A co do strzyżenia, to Pati jej raczej irokeza nie zapuści No way! Zadnych papilotow!:eviltong: Ps. moze ktos pamieta nazwe takiego zespolu, w ktorym mieli takie czuby na glowach z wlosow? Takie do przodu jakby? Strasznie mnie to meczy. :hmmmm: A mloda jutro ma pierwszy trening:cool3: Quote
Mokka Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 saJo napisał(a): Dziwnym zbiegiem okoliczosci, samce nie interesuja sie cieczka, dopoki przewodnik nie dowie sie, ze jakas suka ma cieczke :mad: Nie mieliście w klubie Lełona, on zawsze wiedział pierwszy :evil_lol: Quote
Edyta & Regis Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 A gdyby na takim treningu oprócz Leona znalazł się jeszcze mój Szczurson, to byłaby jesień średniowiecza , a nie trening.:cool1: Quote
Magda i Saga Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 Jak pisała Edyta biegacie w sobotę, bo w niedzielę część wyjeżdża na Fort Cup. Placyk wolny od 11-tej. Edyta ustal godzinę Quote
saJo Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Mokka napisał(a):Nie mieliście w klubie Lełona, on zawsze wiedział pierwszy :evil_lol: Ja nie powatpiewam w fakt, ze psy wiedzialy o cieczkujacej suce. Ale wlasciciele nie wiedzieli, wiec zamiast biadolic, bosh, suka z cieczka, na pewno sie nie uda, kombinowali jak slon pod gorke, zeby zachecic psa, ktory akurat ma gorszy dzien :evil_lol: Jak sie nie ma na co zwalic problemu, to sie podciaga rekawy i bierze sie do roboty :evil_lol: Quote
PATIszon Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Dzis mloda miala pierwszy trening. Zapoznawala sie ze slalomem i hustawka. Co prawda nie pracowalam nigdy z tak mlodym psem, ale i tak jestem pod ogromnym wrazeniem zapalu, z jakim pokonywala tunel i tempa w jakim zalapala o co chodzi. Zaczelyslmy od razu od dlugiego i w zasadzie po jednym wpuszczeniu mloda juz uznala, ze jej sie podoba :lol: Magda dosc odwaznie, juz chyba za trzecim wpuszczeniem, postawila mloda w pewnej odleglosci od tunelu, ale tej wogole nie interesowalo omijanie go! Prula prosto do dziury;) Potem jezdzilysmy winda na hustawce... Bardzo podoba mi sie opcja pt."pies, ktory nie wazy", bo mozna uczyc hustawki bez niczyjej pomocy. Jedna reka asekurowalam pudel, druga reka karmilam parowka, a malym palcem trzymalam hustawke coby za szybko nie opadla.:evil_lol: Pudel-zero stresu , natomiast ja mialam stresa jak po pewnym czasie katem oka zauwazylam jak pudel pozostawiona na chwile sama sobie wgramolila sie na hustawke i juz prawie byla w polowie:-o Na szczescie daleko nie stalam i tak pudel na pierwszym treningu pokonala hustawke... Edyta, niestety Wajda to Ty nie jestes, wiec filmow nie bedzie:eviltong: Quote
Edyta & Regis Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Moja Droga, nawet Wajda dostał Oskara dopiero po KILKUDZIESIĘCIU latach pracy, a nie w pierwszym dniu praktyki:cool1: .Za czterdzieści lat, kiedy będziesz biegała ze swoim piątym w kolei pudliszonem, będę to kręcić nawet z efektami specjalnymi:eviltong: .A że młoda zasuwa jak petarda, to już inna historia. Quote
Mokka Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 No kurczę blade i ja tego nie widziałam :angryy: . Rozumiem, że za filmik mogę już podziękować? Zupełnie nic nie wyszło? Chyba Was nie bardzo lubię :mad: . Quote
PATIszon Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Spoko, dzis znowu idziemy. Edyta masz szanse na poprawe:cool3: Quote
Magda i Saga Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 Dzisiaj ustawimy jej hustawkę w torze:diabloti: :eviltong: Quote
PATIszon Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 No ba! I slalom! Najlepiej ten 60-cio tyczkowy :evil_lol: Quote
Magda i Saga Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 No nie przesadzaj, ale brameczke z 2 tyczek to proponuję ustawić Quote
Edyta & Regis Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 I jak ja mam stworzyć arcydzieło działając pod taką presją, się pytam?!:mad: Quote
PATIszon Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 [quote name='Edyta & Regis']I jak ja mam stworzyć arcydzieło działając pod taką presją, się pytam?!:mad: No wiec niechac Cie stresowac postanowilysmy wykorzystac dzis kladke, ktora sobie o dziwo poradzila z tematem :cool3: http://www.zippyvideos.com/5583389286742296/kimi.nauka_tunelu/*patiszon Quote
Mokka Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 No to tunel już umiemy :lol: , pudel jest zarąbista :loveu: . Quote
Recommended Posts