Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bo sa brzydkie. I tyle. Czy nie moge miec wlasnego zdania na temat wygladu tej czy innej rasy? Oczywiscie nie bierzcie mojej wypowiedzi na serio i zeby ktos sie czasme nie obrazil. Zeby bylo sprawiedliwie, mali tez uwazam, ze sa brzydkie.

Posted

to co ja mam poweidzec na 4 miechy jestem wyjeta z treningow bo chyba mamy ciaze..za tydzien sie upewnie co do tego.
Ale mam asa w rekawie hihihi :grins: sunie na tymczasie, tez beagla, przyjade kiedys na zajecia z nia. Chociaz to taki maly glupiutki osiolek jest i nie wiem jak sie bedzie sprawowac...

Posted

saJo napisał(a):
Bosh, jaki ohydny pudel. Madre moze to jest, aportujace i fajnie skaczace. Ale jakie brzyyyydkie ;-)

saJo, ja też nigdy bym nie przypuszczała, że powiem, że mi się jakiś pudel podoba (nie, żebym uważała je za brzydkie, mam po prostu inne upodobania), ale w tej laleczce jestem po prostu zakochana. Wygląd nie ma znaczenia, kiedy pies jest taki fajny :lol: .

Posted

saJo napisał(a):
Bo sa brzydkie. I tyle. Czy nie moge miec wlasnego zdania na temat wygladu tej czy innej rasy? Oczywiscie nie bierzcie mojej wypowiedzi na serio i zeby ktos sie czasme nie obrazil. Zeby bylo sprawiedliwie, mali tez uwazam, ze sa brzydkie.

Ale oczywiście, że możesz miec wlasne zdanie :) Tak tylko z ciekawosci zapytalam i juz :) Eot :)

Posted

Magda i Saga napisał(a):
A co do strzyżenia, to Pati jej raczej irokeza nie zapuści

No way!
Zadnych papilotow!:eviltong:

Ps. moze ktos pamieta nazwe takiego zespolu, w ktorym mieli takie czuby na glowach z wlosow? Takie do przodu jakby?
Strasznie mnie to meczy. :hmmmm:

A mloda jutro ma pierwszy trening:cool3:

Posted

saJo napisał(a):
Dziwnym zbiegiem okoliczosci, samce nie interesuja sie cieczka, dopoki przewodnik nie dowie sie, ze jakas suka ma cieczke :mad:

Nie mieliście w klubie Lełona, on zawsze wiedział pierwszy :evil_lol:

Posted

Mokka napisał(a):
Nie mieliście w klubie Lełona, on zawsze wiedział pierwszy :evil_lol:

Ja nie powatpiewam w fakt, ze psy wiedzialy o cieczkujacej suce. Ale wlasciciele nie wiedzieli, wiec zamiast biadolic, bosh, suka z cieczka, na pewno sie nie uda, kombinowali jak slon pod gorke, zeby zachecic psa, ktory akurat ma gorszy dzien :evil_lol: Jak sie nie ma na co zwalic problemu, to sie podciaga rekawy i bierze sie do roboty :evil_lol:

Posted

Dzis mloda miala pierwszy trening.
Zapoznawala sie ze slalomem i hustawka.
Co prawda nie pracowalam nigdy z tak mlodym psem, ale i tak jestem pod ogromnym wrazeniem zapalu, z jakim pokonywala tunel i tempa w jakim zalapala o co chodzi.

Zaczelyslmy od razu od dlugiego i w zasadzie po jednym wpuszczeniu mloda juz uznala, ze jej sie podoba :lol:
Magda dosc odwaznie, juz chyba za trzecim wpuszczeniem, postawila mloda w pewnej odleglosci od tunelu, ale tej wogole nie interesowalo omijanie go!
Prula prosto do dziury;)

Potem jezdzilysmy winda na hustawce...
Bardzo podoba mi sie opcja pt."pies, ktory nie wazy", bo mozna uczyc hustawki bez niczyjej pomocy.

Jedna reka asekurowalam pudel, druga reka karmilam parowka, a malym palcem trzymalam hustawke coby za szybko nie opadla.:evil_lol:

Pudel-zero stresu , natomiast ja mialam stresa jak po pewnym czasie katem oka zauwazylam jak pudel pozostawiona na chwile sama sobie wgramolila sie na hustawke i juz prawie byla w polowie:-o
Na szczescie daleko nie stalam i tak pudel na pierwszym treningu pokonala hustawke...

Edyta,
niestety Wajda to Ty nie jestes, wiec filmow nie bedzie:eviltong:

Posted

Moja Droga, nawet Wajda dostał Oskara dopiero po KILKUDZIESIĘCIU latach pracy, a nie w pierwszym dniu praktyki:cool1: .Za czterdzieści lat, kiedy będziesz biegała ze swoim piątym w kolei pudliszonem, będę to kręcić nawet z efektami specjalnymi:eviltong: .A że młoda zasuwa jak petarda, to już inna historia.

Posted

No kurczę blade i ja tego nie widziałam :angryy: .
Rozumiem, że za filmik mogę już podziękować? Zupełnie nic nie wyszło? Chyba Was nie bardzo lubię :mad: .

• 2 weeks later...