Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

PATIszon napisał(a):
Jak dziwnie? :hmmmm:

W pierwszym momęcie myślałamże to pomyłka albo ze mną coś nie tak że są niusy z 11 lutego i 25 lutego :evil_lol:
Poprostu jestem przyzwyczajona że na pierwszym miejscu wyraźnie jest data dodania niusu.
To tylko moje uwagi ;) jestem czepliwe zwierzątko :evil_lol:

Ale całosć stronki i info w niej zawarte b. mi się podobają :p

Posted

[quote name='Mokka']Fajna stronka, tyle że sukcesów PATIszona nie widzę

A jakos zadnego nie moglam sobie przypomniec :niewiem:
Saba,
niestety Twojego problemu jakos "nie czuje".... :hmmmm:

Posted

Sukcesy Keniusi uzupełnimy, strasznie trudno je od niej uzyskać. Jeśli chodzi o galerię, to będziemy ja tworzyć w miarę nowych imprez. Nie chciało mi sie grzebac za bardzo w przeszłości, trzeba patrzec w pryszłośc:lol: . Stronka ma dopiero 2 dni, więc wybaczcie niedobory w galerii.

Jovanno wielkie dzięki za zrobienie stronki:lol:

Posted

Dostałam cynk od Moniki, ze Bydgoski team się wybiera do Wiednia busem ;) Moze mogłabym się dosiąść po drodze. Troche szkoda, ze Fionka nie wystartuje z Fantą w parze :(

Posted

Wita gdańska "ekipa" agilitowców. :cool3:
W związku z tym, że u nas nie ma agility to bardzo chętnie odwiedzilibyśmy plac w Bydgoszczy. ;) Psów byłoby zapewne 3-4.
I teraz takie moje pytanie. Czy coś takiego byłoby możliwe i jeśli tak, to kiedy moglibyśmy się zjawić? ;)

Posted

Viz napisał(a):
Wita gdańska "ekipa" agilitowców. :cool3:
W związku z tym, że u nas nie ma agility to bardzo chętnie odwiedzilibyśmy plac w Bydgoszczy. ;) Psów byłoby zapewne 3-4.
I teraz takie moje pytanie. Czy coś takiego byłoby możliwe i jeśli tak, to kiedy moglibyśmy się zjawić? ;)

Uzgodniłam dziś z szefostwem ( czyli Magdą ), że w najbliższym tygodniu biegamy w sobotę o 11. Jeśli tylko macie ochotę wpaść, to zapraszamy.

Posted

[quote name='Edyta & Regis']Uzgodniłam dziś z szefostwem ( czyli Magdą ), że w najbliższym tygodniu biegamy w sobotę o 11. Jeśli tylko macie ochotę wpaść, to zapraszamy.
Ech, szkoda, że u mnie ostatnio z wolnym czasem tak kiepsko :-( (chyba znowu pracującą sobotę zaliczę :angryy: ), bo też bym się chętnie do Was wybrała. :fadein:

Posted

Dzisiaj dowiem się na pewno, jakie rasy. ;) A przynajmniej mam taką nadzieję.
Mój jamnik krótkowłosy będzie, buldożka i prawdopodobnie pudelek. ;)
Czyli ekipa maluszków. :cool3:

Posted

Edyta & Regis napisał(a):
W niedzielę chyba nie pracujesz? ;)

No w biurze nie, ale w domku niestety i tak się zdarzało. :angryy: Ale mam nadzieję, że sytuacja powoli zacznie wracać do normy i wreszcie będę mogła pomyśleć o czymś przyjemniejszym, więc:

Edyta & Regis napisał(a):
Zwykle biegamy w niedziele o 10.30

Ooo to bardzo fajna pora :biggrina: , a nie wiem czemu zakodowałam sobie, że biegacie gdzieś dopiero ok. 14-ej. :roll: No to już zaczynam myśleć o jakimś treningu pod koniec marca w Bydgoszczy. :multi:

Posted

W kwietniu znowu wracamy na 14-ta bo zaczną się szkolenia PT na placyku. Narazie tylko taka fajna godzina. A w czerwcu znowu wrócimy na wcześniejsza godzinę i tak od wiosny do jesieni:diabloti: Moze w zimie uda sie hale załatwić, ale to takie ciche marzenia.

Posted

My niestety nie zjawimy się w tym tygodniu, jak już pisałam Edycie. Pogoda nam stanowczo nie dopisuje. :placz:
Jak tylko się ociepli to z pewnością wpadniemy do Was na plac! :diabloti:

Posted

Paskuda_Bandzior napisał(a):
A my bylibyśmy przewidywani w autku? :razz: :oops: bo też byśmyn się chętnie zabrali :p

A ja już się martwiłam co to będzie jak nie będziecie chcieli z nami jechać, bo ja bez Ciebie-pilota tam pewnie znowu nie trafię na miejsce. :oops: To się jeszcze co do wyjazdu domówimy, bo za tydzień i za dwa i tak mi nie pasuje. :shake: :sad: