jovanna Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 ja tak sie zastanawiam czy czasem Moniki nie znam hmmmm czy ten piesek to twoj Obi? Quote
Magda i Saga Posted September 5, 2006 Author Posted September 5, 2006 Jak nie Obi to jego sobowtór:lol: Quote
jovanna Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 skoro tak mowisz to chyba jednak jest Obi :D Quote
Monika_OBI Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 Cześć jovanna tak znamy się ze szkolenia u pana Karnickiego a na fotce jest Obi (hmm w swoim klasycznym uścisku:) ), Pozdrawiam i do zobaczenia na agility..... Quote
jovanna Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 No to super ,ciesze sie ze bedzie ktos znajomy ;) Fotka Obiego i Angie wszystkim moim znajomym bardzo sie podoba, jesli bys chciala moge poslac ci na emaila bo mam ich kilka jak razem brykali po placu ;) Quote
Monika_OBI Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 Jasne że chcę, miałam zamiar Cie nawet o to poprosić przy okazji... wyśle Ci meila na priva:) Quote
jovanna Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Dzieki za lekcje umordowana jestem...;) pies nie :D Mam foteczki mojej sunki, ale moja maz sie slabo staral i sa takie troche nieciekawe jak na jego mozliwosci...i zrobil fotki tylko Angie,ale na nastepnej lekcji bedzie lepiej ;) Quote
Paskuda_Bandzior Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 Co ja widzę... czyżby juz pojawiło sięnowe kółeczko w Bydgoszczy ? :cool3: Quote
jovanna Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 ta i az 3 sztuki sie ucza :D...ale dzieki temu jest kameralnie ;) Quote
Monia i Taja Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 Paskuda_Bandzior napisał(a):Co ja widzę... czyżby juz pojawiło sięnowe kółeczko w Bydgoszczy ? :cool3: Przygotowujemy się do czekoladki, dlatego torek przechodzi małą renowację :) Spotkamy się 1.10 u nas? Pozdrowionka od Fiony dla Bandziora :evil_lol: Quote
Magda i Saga Posted September 13, 2006 Author Posted September 13, 2006 Dziś biegamy o 16-tej , a w piątek tez o 16-te do 17-tej. O 17-tej kurs Quote
Paskuda_Bandzior Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 Przygotowujemy się do czekoladki, dlatego torek przechodzi małą renowację :smile: Spotkamy się 1.10 u nas? A tego to jeszce do końca nie wiem:shake: Okaże się po Wrocławiu. Pozdrowionka od Fiony dla Bandziora :evil_lol: :p No Bandzior mimo wszytsko czuje się zaszczycony :eviltong: Quote
Monia i Taja Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 [quote name='Paskuda_Bandzior']A tego to jeszce do końca nie wiem:shake: Okaże się po Wrocławiu. Życzymy Wam powodzenia!!! :p No Bandzior mimo wszytsko czuje się zaszczycony :eviltong: Czyli szczerzy zęby na samo wspomnienie łaciatego kłapoucha, który śmiał zakłócić jego spokój? :cool3: Quote
jovanna Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 oto fotki z 3 lekcji agility ;) Sparta Obi Angie reszta fotek w linku pod banerkiem ;) Quote
Paskuda_Bandzior Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Monia i Fiona napisał(a):Spotkamy się 1.10 u nas? Mam złe wieści dla Fiony.... Wysłałam zgłoszenie na Czekoladę :evil_lol: Quote
Monia i Taja Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Paskuda_Bandzior napisał(a):Mam złe wieści dla Fiony.... Wysłałam zgłoszenie na Czekoladę :evil_lol: No dobra. Wzięłam Fionę na poważną rozmowę... zobaczymy, czy mój talent pedagogiczny sprawdzi się w tym trudnym przypadku :lol: Fajno będzie Was spotkać :multi: :multi: :multi: Do zobaczenia w naszych skromnych progach :loveu: Quote
Paskuda_Bandzior Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 [quote name='Monia i Fiona']No dobra. Wzięłam Fionę na poważną rozmowę... zobaczymy, czy mój talent pedagogiczny sprawdzi się w tym trudnym przypadku :lol: Mijemy nadzieję, że tak :) Fajno będzie Was spotkać :multi: :multi: :multi: Do zobaczenia w naszych skromnych progach :loveu: Ja też się cieszę, że będę :) Quote
BOGDANG Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 Ku pokrzepieniu dusz kilka fotek naszej "pomarańczowej drużyny". Na pikniku w Myślęcinku - pokazy. Z prezydentem Bydgoszczy. Magda i Pati chyba "omawiają" strategię. Catty i Ala wzbudzały ogólny aplauz. Chwila po czy chwila przed - ucieszką? Patrycja i Kenia dziękują sobie "kochanie było super". Reprezentacja na zawodach w Łącku - 29/30.07.2006. Ala i Magda ustalają taktykę biegu. Tunel to prościzna. tu wchodzimy z prawej ..... jeszcze kilka cennych uwag Wielka próba Regisa i jego Pani. Kurde jak wysoko.... a i tak jestem najszybszy hehehehe. Mistrzyni Saga w kole. Taki mały a tak "śmiga". Catty naprzód! Zasłużony odpoczynek przed zawodami - to po lizaczku! cd. nastąpi. Quote
BOGDANG Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 Zawody Agility Łódź Cup 2006. Na początek nasze sukcesy! Magda - LA3 Ala - SA1 Pati - LA1 Nasze "złotka" są wyraźnie bardzo zadowolone. Regis w akcji. Regis cd. Magda i jak nam poszło. OK. Pati z Kobrą. Słyszycie jak woła: "No dawaj, dawaj malutka!" No malutka hopka, bo nam sędzia zaliczy odmowę. ..a to kto? Wataszka? Kenia w akcji. Kenia i wszysko już jest jasne. Magda i Saga. No Sagunia pokażemy im jak się biega. I po zawodach. Quote
Monia i Taja Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Dziękujemy za zdjątka i ciekawe opisy :) Madziu, a czy ktoś robił zdjątka na pokazie w Sicienku? Quote
Magda i Saga Posted September 28, 2006 Author Posted September 28, 2006 Oj, chyba nie. Ale w Kcyni zrobimy koniecznie. Kto chce jechać na IAL? My z Martą jedziemy. Quote
Monia i Taja Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 A kiedy jest IAL? Wyjazd do Kcyni 15.10? Quote
Edyta & Regis Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 Tak się zastanawiam nad tym IAL-em:hmmmm: ... Czy w razie czego upchnęłąbyś w punciaku jedną jeszcze osobę + wyżła? Magda? Quote
jovanna Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 Ostatnie z zajec kursu agility http://republika.pl/beagle_angie/agility80.jpg http://republika.pl/beagle_angie/agility109.jpg http://republika.pl/beagle_angie/agility110.jpg http://republika.pl/beagle_angie/agility104.jpg http://republika.pl/beagle_angie/agility124.jpg oczywscie reszta foteczek na stronce link w podpisie ;) Quote
Monia i Taja Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Edytko, jak tam nasz trening? Mam nadzieję, że wszystkim pasuje niedziela o 14.00? Do zobaczenia zatem. Quote
Recommended Posts