Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:lol: oficjalne sorrki... założyli mi dopiero co neta więc się w tym wszystkim gubiłam, ale już jest dobrze. przeczytałam wszystko i juz się jako tako łapie w tym wszystkim. Dzięki za pomoc. We wrześniu jak dobrze pójdzie zgłoszę się do ZK. pozdrawiam:p

Posted

witam!

Przeczytalam prawie caly watek :)
Bardzo chcialabym wpadac do bydgoszczy na agillity (jestem z Torunia), ale prosze doradzcie mi :)
Mam 5 letniego psa, ktory zawsze byl wulkanem energii, a ostatnio troche zdziadzial :( taka zabawa by mu sie przydala tylko nie mam pojecia czy bylby chetny...
Mam tez 12 tygodniowa suczke... no i kiedy moglabym z nia zaczac ???
Mysliecie, ze bedzie sie nadawala?

Posted

18 miesięcy musi mieć pies, aby móc startować w oficjalnych zawodach. Treningi zaczyna sie wcześniej. Ja z moję suczka zaczynałam w wieku 4 miesięcy, ale to tylko na slalomie i tunelkach. Jeśli chodzi o nasz kurs, to najpierw trzeba miec opanowane podstawy posłuszeństwa.

Z pięcioletnim psem możesz zacząć agility. Może bez bardzo sportowych ambicji, ale kto wie. Zależy jak jest chętny i zdolny, w jakiej kondycji i czy nie zapasiony

Posted

bardzij chodzilo mi o frajde i zeby cos sie dzialo :) gdyby oczywiscie moj 5latek wyrazal chec na tego typu zabawy :)

no to zle doczytalam z tymi 18stoma miesiacami :oops:

Magdo, a czy z takim gowniazem tez moznaby przyjezdzac zeby sie pogapila ? czy to nie ma sensu ?

Dozcytalam polowe watku... wiec sorry za pytanie jesli juz wczesniej cos bylo na ten temat...

jak czesto sie spotykacie?
ile kosztuje uczestnictwo?

Posted

W tym tygodniu biegamy tylko we wtorek o 18, potem dajemy psom odpocząc i nabrac ochoty na bieganie przed zawodami w Białymstoku.

Wszystkie osoby zainteresowane kursem prosze o kontakt i deklaracje udziału.

Posted

Zapraszam wszystkich na imprezę "Pożegnanie Lata" 10 września w Myślęcinku. Będzie to festyn z pokazami różnego rodzaju, estradą, gwiazdami, stoiskami itd

Nasze agilitowe "wejścia" będa krótkie 15-20 min, za to 2 lub 3 razy między 15 a 18 tą. Będziemy okrojoną ekipą, bo niestety częśc sekcji będzie na urlopach jeszcze, ale sie postaramy za wszystkich. Będzie też mozna spróbować własnych sił na torze, no może na pojedynczych przszkodach na początek:lol:

Posted

bedzie mozna sprobowac ? serio ? to moze sie odważę :)
Angie skakala juz na hopkach na dwoch kladeczkach przez oponke i tunel przebiegala slalom, to chyba jakos sobie poradzimy hyhy :D
a oto dowody :D

Posted

to sa fotki z obozu w Rynie ma Mazurach, Angie tam cwiczyla podstawy agility i PT nie chwalac sie dostala pierwsze miejsce w obu dziedzinach na konkursie obozowym ;)...ale ona miewa humory,prawdziwa z niej psia ksiezniczka ;) hyhy

Posted

Magda dziewczyny w ZK nie wiedzialy ze jest kurs agility i dlatego do ciebie dzwonily, w ogole tam byl dzisiaj taki mlyn, ze zakrecona totalnie wyszlam..zapomnialam zapytac o jedna wazna rzecz, szlag...

Posted

Hello, tu Monika i Obi. Biały niestety troche choruje, mam nadzieję że juz idzie ku dobremu ale nie chcę go narazie forsować, liczę jednak że za tydzień/dwa będziemy mogli się pojawić na szkoleniu. W związku z tym pytanie (głównie do Magdy), jak to teraz wygląda, w jakie dni i o jakich godzinach sie spotykacie?
Pozdrowienia...dla wszystkich:)

Posted

Zapraszam na pierwsze zajęcia kursu w sobote 9-09-2006 o godz. 16-tej

Zabierzcie psa, krótką smycz, zabawki, smakołyki dużo i drobniutko pocięte, miskę, buty do biegania i ubranie lużne, które moze sie pobrudzić, dobrze widziana piłka na sznurku lub sznurki do szarpania. Zajęcia do 17:30

Moniko i Obi to tez do was:lol: