Magda i Saga Posted August 4, 2006 Author Posted August 4, 2006 E, jak ktos ma dopiero 2 listy na dogo na sumieniu to ma prawo byc troche zagubiony Quote
staffkomaniaczka Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 :lol: oficjalne sorrki... założyli mi dopiero co neta więc się w tym wszystkim gubiłam, ale już jest dobrze. przeczytałam wszystko i juz się jako tako łapie w tym wszystkim. Dzięki za pomoc. We wrześniu jak dobrze pójdzie zgłoszę się do ZK. pozdrawiam:p Quote
lidiya Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 witam! Przeczytalam prawie caly watek :) Bardzo chcialabym wpadac do bydgoszczy na agillity (jestem z Torunia), ale prosze doradzcie mi :) Mam 5 letniego psa, ktory zawsze byl wulkanem energii, a ostatnio troche zdziadzial :( taka zabawa by mu sie przydala tylko nie mam pojecia czy bylby chetny... Mam tez 12 tygodniowa suczke... no i kiedy moglabym z nia zaczac ??? Mysliecie, ze bedzie sie nadawala? Quote
lidiya Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 juz doczytalam , ze psiak muis miec 18 miesiecy :) uuuuu to dluuuuuugo jeszcze Quote
zakla Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 18 miesięcy to minimum do startowania w zawodach oficjalnych, nie do rozpoczęcia treningów :lol: Quote
Magda i Saga Posted August 6, 2006 Author Posted August 6, 2006 18 miesięcy musi mieć pies, aby móc startować w oficjalnych zawodach. Treningi zaczyna sie wcześniej. Ja z moję suczka zaczynałam w wieku 4 miesięcy, ale to tylko na slalomie i tunelkach. Jeśli chodzi o nasz kurs, to najpierw trzeba miec opanowane podstawy posłuszeństwa. Z pięcioletnim psem możesz zacząć agility. Może bez bardzo sportowych ambicji, ale kto wie. Zależy jak jest chętny i zdolny, w jakiej kondycji i czy nie zapasiony Quote
lidiya Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 bardzij chodzilo mi o frajde i zeby cos sie dzialo :) gdyby oczywiscie moj 5latek wyrazal chec na tego typu zabawy :) no to zle doczytalam z tymi 18stoma miesiacami :oops: Magdo, a czy z takim gowniazem tez moznaby przyjezdzac zeby sie pogapila ? czy to nie ma sensu ? Dozcytalam polowe watku... wiec sorry za pytanie jesli juz wczesniej cos bylo na ten temat... jak czesto sie spotykacie? ile kosztuje uczestnictwo? Quote
Magda i Saga Posted August 7, 2006 Author Posted August 7, 2006 Wysłałam ci prywatna wiadomośc Magdo, a czy z takim gowniazem tez moznaby przyjezdzac zeby sie pogapila ? czy to nie ma sensu ? jak czesto sie spotykacie? ile kosztuje uczestnictwo Quote
Magda i Saga Posted August 12, 2006 Author Posted August 12, 2006 Dziś, czyli w niedzielę biegamy o 17-tej. Quote
Marysia_i_gończy Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 Na "moim" aparaciku odnaleziono filmik :lol: Edyta i Regis - jumping sobota w Łącku :) Pozdrawiam Marysia i Una Quote
Edyta & Regis Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 Marysiu, wielkie dzięki za filmik!!! Quote
Magda i Saga Posted August 21, 2006 Author Posted August 21, 2006 W tym tygodniu biegamy tylko we wtorek o 18, potem dajemy psom odpocząc i nabrac ochoty na bieganie przed zawodami w Białymstoku. Wszystkie osoby zainteresowane kursem prosze o kontakt i deklaracje udziału. Quote
jovanna Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 Ja już sie zgłosiłam hehehe ...daj mi jeszcze dokladne namiary na ta impreze w Myslecinku kiedy i o ktorej to przyjade z moim malpiszonem ;) Quote
Magda i Saga Posted August 22, 2006 Author Posted August 22, 2006 Zapraszam wszystkich na imprezę "Pożegnanie Lata" 10 września w Myślęcinku. Będzie to festyn z pokazami różnego rodzaju, estradą, gwiazdami, stoiskami itd Nasze agilitowe "wejścia" będa krótkie 15-20 min, za to 2 lub 3 razy między 15 a 18 tą. Będziemy okrojoną ekipą, bo niestety częśc sekcji będzie na urlopach jeszcze, ale sie postaramy za wszystkich. Będzie też mozna spróbować własnych sił na torze, no może na pojedynczych przszkodach na początek:lol: Quote
jovanna Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 bedzie mozna sprobowac ? serio ? to moze sie odważę :) Angie skakala juz na hopkach na dwoch kladeczkach przez oponke i tunel przebiegala slalom, to chyba jakos sobie poradzimy hyhy :D a oto dowody :D Quote
Magda i Saga Posted August 22, 2006 Author Posted August 22, 2006 O , a gdzie macie takie przeszkody? Super widzę, ze w tym roku kurs dla początkujących będzie dla zaawansowanych:lol: Quote
jovanna Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 to sa fotki z obozu w Rynie ma Mazurach, Angie tam cwiczyla podstawy agility i PT nie chwalac sie dostala pierwsze miejsce w obu dziedzinach na konkursie obozowym ;)...ale ona miewa humory,prawdziwa z niej psia ksiezniczka ;) hyhy Quote
jovanna Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 Magda dziewczyny w ZK nie wiedzialy ze jest kurs agility i dlatego do ciebie dzwonily, w ogole tam byl dzisiaj taki mlyn, ze zakrecona totalnie wyszlam..zapomnialam zapytac o jedna wazna rzecz, szlag... Quote
Magda i Saga Posted August 23, 2006 Author Posted August 23, 2006 No widzisz, a w korytarzyku na naszej makatce wisi informacja o kursie. Kto organizował ten obóz w Rynie? Quote
jovanna Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Wandrus takie biuro turystyczne z Wawy... Quote
Magda i Saga Posted August 24, 2006 Author Posted August 24, 2006 E, mnie bardziej chodzi o to kto was szkolił w agility Quote
jovanna Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 Małgorzata Mikuła hodowczyni seterów irlandzkich "Dostojne Szałaputy" z Wawy... Quote
Tośka_m Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Mam pytanie moi drodzy bydgoszczanie :cool3: Jak można się dostać komunikacją miejską z dworca pkp (i z którego) do ośrodka? Quote
Monika_OBI Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 Hello, tu Monika i Obi. Biały niestety troche choruje, mam nadzieję że juz idzie ku dobremu ale nie chcę go narazie forsować, liczę jednak że za tydzień/dwa będziemy mogli się pojawić na szkoleniu. W związku z tym pytanie (głównie do Magdy), jak to teraz wygląda, w jakie dni i o jakich godzinach sie spotykacie? Pozdrowienia...dla wszystkich:) Quote
Magda i Saga Posted September 5, 2006 Author Posted September 5, 2006 Zapraszam na pierwsze zajęcia kursu w sobote 9-09-2006 o godz. 16-tej Zabierzcie psa, krótką smycz, zabawki, smakołyki dużo i drobniutko pocięte, miskę, buty do biegania i ubranie lużne, które moze sie pobrudzić, dobrze widziana piłka na sznurku lub sznurki do szarpania. Zajęcia do 17:30 Moniko i Obi to tez do was:lol: Quote
Recommended Posts